Fanty przeznaczone tylko na rzecz Wolszczaków są oznaczone

Ale na pewno podzielę się z nimi resztą kasy z innych wylicytowanych fantów - najczęściej dzielę się pół na pół

Poza tym na jesień/zimę robię przegląd swoim kotom - standardowe badanie krwi, odrobaczanie, przypomnienie szczepień... Carmen i Mamysz będą więc wdzięczne za szczodre licytowanie

EDIT: Ponieważ Wolszczaki już "spłacone", wprowadzam obniżki, a reszta z wpłat prawdopodobnie pójdzie na "moje" kociaste i jednego psiaka, który wpadł mi w oko i potrzebuje trochę pomocy weterynaryjnej, nim ruszy do domu: http://fundacja-ast.pl/pl/adopcje/psy-f ... /678-manga
Bazarek zawiera tylko ceny Kup Teraz. Do ceny należy doliczyć koszty przesyłki. Koszt wysyłki pokrywa kupujący, w zgodzie z cennikiem Poczty Polskiej. Jestem otwarta na różne rabaty i licytowanie "dużo, ale taniej"

1. Dość ciężkie kolczyki-gwiazdki. Całkiem duże wymiarowo.

Cena KT: 7 pln
2. Lekkie kolczyki-listki. Sztywne, z dziureczkami - do sztyftów dołączane blokady.

Licytuje:
3. Bardzo interesujące, nieco cięższe (ale nie uciążliwe), w "oczku" jest zielonkawy kamień pokryty koronką. Do tego dwa różne zwisające typy łańcuszków, całość wygląda intrygująco i miło podzwaniają cicho. Z zatyczkami w komplecie.

Cena KT: 10 pln
Licytuje:
4. Uczennica Maga - Trudi Canavan.

Licytuje:
5. Kopaliński, "Słownik mitów i tradycji kultury", tom I od A do J

Kup teraz: 7 pln
6. "Śmierć cię zbawi", czyli Nora Roberts pisząca jako J.D. Robb. Kupiłam tu na miau, przeczytałam, puszczam dalej

Kup Teraz: 7 pln
7. "Zdrada i śmierć", czyli Nora Roberts pisząca jako J.D. Robb. Kupiłam tu na miau, przeczytałam, puszczam dalej

8. "Poszukiwania", Nora Roberts. Kupiłam tu na miau, przeczytałam, puszczam dalej

9. Znachor Hoffmana, genialny film, który warto mieć na półce. W Merlinie za 23 pln sprzedawany, u mnie taniej

Kup Teraz: 5 pln
10. Miseczki dekoracyjne z ozdobnymi nasionkami - nasiona są pięknie czerwone, ładnie to wygląda nawet postawione na stole. Nasiona mają już kilka lat i ciągle błyszczą, dobre do wykorzystania też do naszyjnika. Mogę sprzedać oddzielnie, to nie musi być komplet - wtedy cena do negocjacji.

Kup Teraz: 10 pln
Licytuje:
11. Nieaktualne.
12. Witrażykowe serce. Do powieszenia na klamce okna, drzwi, gdziekolwiek

13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23. Nieaktualne.
24. Smycz kocia/ psia, cienka, lekka. Długość ok. 120-125 cm.

25. Obróżka kocia/ psia, na małe zwierzę. Obwód ok. 20 cm.
Kup Teraz: 3 pln

26. Komentarza nie trzeba

Kup Teraz: 15 pln

27. Świąteczny psi szarpak

28. Oddam jako komplet dla kogoś, kto karmi ptaki - w jedno wkładamy sprasowane ziarna, na drugim wieszamy woreczki z ziarnami, a ptaki zajadają się aż miło.

29. Zestaw dla mężczyzn, nieużywany oczywiście, ale samo opakowanie (zwłaszcza z tyłu) lekko pogniecione. W środku żel do mycia ciała 50ml, woda toaletowa 30ml, dezodorant w spreju 50 ml.
Cena podlega negocjacji, nie znalazłam takiego samego w Internecie, więc wzorowałam się na podobnych zestawach: 60 pln

30. Oryginalne mydełko z Tajlandii, podobno ręcznie wyrabiane.

31. Drewniana skrzynka, którą kupiłam z zamiarem podarowania, ale niestety ma kilka felerów, które to wykluczają. "Mały" to lekka ryska obok otwarcia, "duży" to przetarta, złamana rączka (wada widoczna na zdjęciu). Może jednak kogoś urzeknie?
Kup Teraz: 10? 15 pln? Do negocjacji - przed przeprowadzką po prostu chciałabym, żeby trafiło w nowe ręce.

32. Opakowania na płyty CD - część ściśle zapakowana, część luzem. W sumie będzie ich około 100, sprzedam dowolną ilość po dowolnej cenie

33. Turystyczny bidonik Google, metaliczny, bardzo leciutki.
KT: 7 pln

34. Zestaw ogrodowy, część używana na jedno intensywne czyszczenie ogrodu (rękawice i małe nożyce), duże nożyce za to użyte chyba dosłownie dwa razy... TŻ się zajarał pieleniem, zakupił i przyciął jeden krzak

Do tego lampa antykomarowa, faktycznie działa

Same nowiutkie nożyce w Praktikerze kosztują 40 pln, lampa koło 35 pln, ja za całość (z rękawicami, dodatkowymi małymi nożycami) chciałabym 70 pln, ale cena jest do negocjacji oczywiście

Ostrze dużych nożyc:

Lampa:

Zapraszam

Rozliczenie bazarku:
- 25 zł na konto JoKota (muszelki)
- 45 zł na konto JoKota (zakupy alix76)
- 20 zł na moje konto (scarabae)
- 16 zł na moje konto (izydorka)
- 22 zł na moje konto (Alienor)
- 30 zł na moje konto (kushina)
- 25 zł na moje konto (zjawka)
- 25 zł na moje konto (anetek100)