Różności i przeceny - dużo nowości!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt paź 17, 2014 22:36 Różności i przeceny - dużo nowości!

Wolszczaki to koty, których "kochająca pani" zgromadziła 50. Koty były wychudzone, masakrycznie zakatarzone, wystraszone... pani trafiła do szpitala, a wspaniała ekipa stoczyła prawdziwy wyścig z czasem - znajdując domy stałe i tymczasowe dla 43 kotów! Niestety, pozostał dług w lecznicy do spłacenia. Szczegóły tutaj: viewtopic.php?f=1&t=161122
Fanty przeznaczone tylko na rzecz Wolszczaków są oznaczone :kotek: Cały dochód z ich sprzedaży idzie na te koty.
Ale na pewno podzielę się z nimi resztą kasy z innych wylicytowanych fantów - najczęściej dzielę się pół na pół :)

Poza tym na jesień/zimę robię przegląd swoim kotom - standardowe badanie krwi, odrobaczanie, przypomnienie szczepień... Carmen i Mamysz będą więc wdzięczne za szczodre licytowanie :ok:
EDIT: Ponieważ Wolszczaki już "spłacone", wprowadzam obniżki, a reszta z wpłat prawdopodobnie pójdzie na "moje" kociaste i jednego psiaka, który wpadł mi w oko i potrzebuje trochę pomocy weterynaryjnej, nim ruszy do domu: http://fundacja-ast.pl/pl/adopcje/psy-f ... /678-manga

Bazarek zawiera tylko ceny Kup Teraz. Do ceny należy doliczyć koszty przesyłki. Koszt wysyłki pokrywa kupujący, w zgodzie z cennikiem Poczty Polskiej. Jestem otwarta na różne rabaty i licytowanie "dużo, ale taniej" :mrgreen:

1. Dość ciężkie kolczyki-gwiazdki. Całkiem duże wymiarowo.
Obrazek
Cena KT: 7 pln

2. Lekkie kolczyki-listki. Sztywne, z dziureczkami - do sztyftów dołączane blokady.
Obrazek
Licytuje:

3. Bardzo interesujące, nieco cięższe (ale nie uciążliwe), w "oczku" jest zielonkawy kamień pokryty koronką. Do tego dwa różne zwisające typy łańcuszków, całość wygląda intrygująco i miło podzwaniają cicho. Z zatyczkami w komplecie.
Obrazek
Cena KT: 10 pln
Licytuje:

4. Uczennica Maga - Trudi Canavan.
Obrazek
Licytuje:

5. Kopaliński, "Słownik mitów i tradycji kultury", tom I od A do J
Obrazek
Kup teraz: 7 pln

6. "Śmierć cię zbawi", czyli Nora Roberts pisząca jako J.D. Robb. Kupiłam tu na miau, przeczytałam, puszczam dalej :ok:
Obrazek
Kup Teraz: 7 pln

7. "Zdrada i śmierć", czyli Nora Roberts pisząca jako J.D. Robb. Kupiłam tu na miau, przeczytałam, puszczam dalej :ok:
Obrazek

8. "Poszukiwania", Nora Roberts. Kupiłam tu na miau, przeczytałam, puszczam dalej :ok:
Obrazek

9. Znachor Hoffmana, genialny film, który warto mieć na półce. W Merlinie za 23 pln sprzedawany, u mnie taniej ;)
Obrazek
Kup Teraz: 5 pln

10. Miseczki dekoracyjne z ozdobnymi nasionkami - nasiona są pięknie czerwone, ładnie to wygląda nawet postawione na stole. Nasiona mają już kilka lat i ciągle błyszczą, dobre do wykorzystania też do naszyjnika. Mogę sprzedać oddzielnie, to nie musi być komplet - wtedy cena do negocjacji.
Obrazek Obrazek
Kup Teraz: 10 pln
Licytuje:

11. Nieaktualne.

12. Witrażykowe serce. Do powieszenia na klamce okna, drzwi, gdziekolwiek ;) drucik ma dość sztywny, ale można go bez problemu wygiąc.
Obrazek

13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23. Nieaktualne.

24. Smycz kocia/ psia, cienka, lekka. Długość ok. 120-125 cm.
Obrazek

25. Obróżka kocia/ psia, na małe zwierzę. Obwód ok. 20 cm.
Kup Teraz: 3 pln
Obrazek

26. Komentarza nie trzeba ;)
Kup Teraz: 15 pln
Obrazek

27. Świąteczny psi szarpak ;) ma długość ponad pół metra, solidny uchwyt, konkretną piłkę na końcu. Tu zwinięty w krąg, ale to długa linka z gadżetami. Mam nadzieję, że obdarowany nim pies nie zorientuje się, że to mocno spóźniony prezent, jak na świąteczny styl :mrgreen:
Obrazek

28. Oddam jako komplet dla kogoś, kto karmi ptaki - w jedno wkładamy sprasowane ziarna, na drugim wieszamy woreczki z ziarnami, a ptaki zajadają się aż miło.
Obrazek Obrazek

29. Zestaw dla mężczyzn, nieużywany oczywiście, ale samo opakowanie (zwłaszcza z tyłu) lekko pogniecione. W środku żel do mycia ciała 50ml, woda toaletowa 30ml, dezodorant w spreju 50 ml.
Cena podlega negocjacji, nie znalazłam takiego samego w Internecie, więc wzorowałam się na podobnych zestawach: 60 pln
Obrazek

30. Oryginalne mydełko z Tajlandii, podobno ręcznie wyrabiane.
Obrazek

31. Drewniana skrzynka, którą kupiłam z zamiarem podarowania, ale niestety ma kilka felerów, które to wykluczają. "Mały" to lekka ryska obok otwarcia, "duży" to przetarta, złamana rączka (wada widoczna na zdjęciu). Może jednak kogoś urzeknie?
Kup Teraz: 10? 15 pln? Do negocjacji - przed przeprowadzką po prostu chciałabym, żeby trafiło w nowe ręce.
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

32. Opakowania na płyty CD - część ściśle zapakowana, część luzem. W sumie będzie ich około 100, sprzedam dowolną ilość po dowolnej cenie ;)
Obrazek

33. Turystyczny bidonik Google, metaliczny, bardzo leciutki.
KT: 7 pln
Obrazek

34. Zestaw ogrodowy, część używana na jedno intensywne czyszczenie ogrodu (rękawice i małe nożyce), duże nożyce za to użyte chyba dosłownie dwa razy... TŻ się zajarał pieleniem, zakupił i przyciął jeden krzak :roll:
Do tego lampa antykomarowa, faktycznie działa :ok: w gratisie chętnie dorzucę napoczęte bardzo duże świece cytrynowe na komary (wyprowadzam się z domu z ogrodem do bloku), jeśli ktoś będzie reflektował.
Same nowiutkie nożyce w Praktikerze kosztują 40 pln, lampa koło 35 pln, ja za całość (z rękawicami, dodatkowymi małymi nożycami) chciałabym 70 pln, ale cena jest do negocjacji oczywiście :ok:
Obrazek Obrazek
Ostrze dużych nożyc:
Obrazek
Lampa:
Obrazek

Zapraszam :1luvu: na pewno jeszcze dorzucę kilka fantów.

Rozliczenie bazarku:
- 25 zł na konto JoKota (muszelki)
- 45 zł na konto JoKota (zakupy alix76)
- 20 zł na moje konto (scarabae)
- 16 zł na moje konto (izydorka)
- 22 zł na moje konto (Alienor)
- 30 zł na moje konto (kushina)
- 25 zł na moje konto (zjawka)
- 25 zł na moje konto (anetek100)
- 15 zł do ręki (Monika_Wolska)
- 22 zł na moje konto (katikot)
- 15 zł na moje konto (aps)
- 20,5 na moje konto (galos3max)
- 24.50 zł (shira3)
Z czego 82,5 pln to opłaty pocztowe.

Całościowy dochód z bazarku: 222,5 pln
Z czego na JoKotowe Wolszczaki: 70 pln.

Czekam jeszcze na wpłaty (dopiero co wysłałam pw :)):
- alessandra: 45 zł
- anetek100: 65.50 zł
Ostatnio edytowano Pt mar 06, 2015 13:33 przez Szalony Kot, łącznie edytowano 36 razy

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob paź 18, 2014 1:34 Re: Kocie kolczyki itp - dla Wolszczaków i na jesienne przeg

Kocie! :1luvu: Szalony! :1luvu: :1luvu:
:201494
Dziękuję <3

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob paź 18, 2014 6:14 Re: Kocie kolczyki itp - dla Wolszczaków i na jesienne przeg

12, 14, 15 za wywoławczą, na początek :wink:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob paź 18, 2014 6:33 Re: Kocie kolczyki itp - dla Wolszczaków i na jesienne przeg

22 za 7 :)

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Nie paź 19, 2014 11:27 Re: Kocie kolczyki itp - dla Wolszczaków i na jesienne przeg

Dziękuje i podrzucam- jeszcze nie wpisałam kto co zalicytował, bo cały czas z komórki... Ale zachęcam do dalszego licytowania :)

Szalony Kot

Post » Nie paź 19, 2014 21:10 Re: Kocie kolczyki itp - dla Wolszczaków i na jesienne przeg

Dodałam informacje o licytacjach i nowy fant - na razie tylko ten, ale będzie jeszcze kilka ;)

"Śmierć cię zbawi", czyli Nora Roberts pisząca jako J.D. Robb. Kupiłam tu na miau, przeczytałam, puszczam dalej :ok:
Obrazek
Licytacja od: 10 pln
Kup Teraz: 20 pln
Licytuje:

Szalony Kot

Post » Wto paź 21, 2014 12:29 Re: Kocie kolczyki itp - dla Wolszczaków i na jesienne przeg

Ja mam pytanko odnośnie wstążek. :)
One są takie materiałowe czy takie sztywne raczej, jak do przewiązywania bukietów?
Bo jak takie materiałowe, to byłabym chętna na przygarnięcie. Przydadzą mi się do robienia kartek :)
Zapraszam -> kartki, szydełkowe anioły, kubraki na jajka http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=179086 :)

scarabae

Od: Wto sie 26, 2008 23:07

Post » Czw paź 23, 2014 16:18 Re: Kocie kolczyki itp - dla Wolszczaków i na jesienne przeg

To ja chętna :mrgreen: tylko pytanko czy będzie możliwość zapłaty jakoś koniec października-początek listopada? :)
I czy 15 zeta będzie oki? :)
Zapraszam -> kartki, szydełkowe anioły, kubraki na jajka http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=179086 :)

scarabae

Post » Czw paź 23, 2014 21:41 Re: Kocie kolczyki itp - dla Wolszczaków i na jesienne przeg

To proszę mi to tam zaklepać :mrgreen:

scarabae

[następna]