NA MOJE KOCIE BIEDY - poradnik Teri Hatcher. Zapraszam

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sie 26, 2014 10:55 NA MOJE KOCIE BIEDY - poradnik Teri Hatcher. Zapraszam

Witam,
Dochód z bazarku przeznaczę na zakup jedzonka dla moich podopiecznych - 9 kotów w domu i psa (3staruszki, ślepek Puszek na diecie RC Urinary, Lalus na RC Gastro) i 36 bezdomniaczkow (linki do moich wątkow w banerkach). Utrzymanie chorego Puszka to koszt ponad 100zl miesiecznie, 15kg zwirku starcza na nieco ponad tydzień, pozostałe kotki jedzą codziennie karmę mokrą, dobrą jakościowo karmę suchą, mięsko... Zaczynaja się deszcze, więc bezdomniaczki będą mieć katarki, dlatego potrzebne są fundusze na leki...
Zapraszam do zakupu ksiązeczek :) Przesyłka wg PP.
1. "Oskar. Kot, który przeczuwa śmierć" 15zł + przesyłka wg PP 5zl ekonomiczna, 6zl polecona
Obrazek
2. "Życiowa filozofia Teri Heatcher" 10zł + przesylka wg PP 5zl ekonomiczna, 6zl polecona
Obrazek
Zapraszam serdecznie :)
Ostatnio edytowano Czw sie 28, 2014 9:07 przez kicikicimiauhau, łącznie edytowano 2 razy
kicikicimiauhau

Post » Wto sie 26, 2014 16:56 Re: NA MOJE KOCIE BIEDY - książki "Oskar. Kot..." i T.Hatche

muszę zareklamować pierwszą ksiażkę w imieniu własnym i jerzykówki-jest bardzo dobra , naprawdę zapraszam do przeczytania :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto sie 26, 2014 17:31 Re: NA MOJE KOCIE BIEDY - książki "Oskar. Kot..." i T.Hatche

alessandra pisze:muszę zareklamować pierwszą ksiażkę w imieniu własnym i jerzykówki-jest bardzo dobra , naprawdę zapraszam do przeczytania :ok:

:D
kicikicimiauhau

Post » Śro sie 27, 2014 7:24 Re: NA MOJE KOCIE BIEDY - książki "Oskar. Kot..." i T.Hatche

Poproszę książkę o Oskarze
Pako

Post » Śro sie 27, 2014 9:43 Re: NA MOJE KOCIE BIEDY - książki "Oskar. Kot..." i T.Hatche

Pako pisze:Poproszę książkę o Oskarze

Bardzo dziękuję :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Czw sie 28, 2014 9:05 Re: NA MOJE KOCIE BIEDY - książki "Oskar. Kot..." i T.Hatche

Zachęcam do przeczytania poradnika Teri Hatcher :)
kicikicimiauhau

Post » Pt wrz 05, 2014 5:43 Re: NA MOJE KOCIE BIEDY - poradnik Teri Hatcher. Zapraszam

Dostałam książkę i kolczyki z innego bazarku - bardzo dziękuję, kolczyki są bardzo piękne a książkę przeczytam w wolnej chwili :D
Pako

Post » Pt wrz 05, 2014 14:31 Re: NA MOJE KOCIE BIEDY - książki "Oskar. Kot..." i T.Hatche

Pako pisze:Poproszę książkę o Oskarze

Dobry wybór, książka świetna :ok:
http://norweskie.blog.onet.pl/czekam na zamówienia;)
ObrazekObrazek

Niutek

Od: Pt sty 16, 2009 22:38