Ewentualny dochód z bazarku przeznaczę na sterylizację, odrobaczenie i inne potrzebne zabiegi kotki tricolor, która wczoraj późnym wieczorem darła się siedząc pod samochodami. Mieszkam w małej miejscowości, przez którą przebiega droga wiodąca nad morze, a że zbliża się sezon to i zwierzaków na wsiach przybywa

A oto kotka (jeszcze bez imienia)

Jeśli o sterylkę chodzi to moja gmina niestety nie przeznacza na to pieniążków więc muszę sobie jakoś radzić. Dlatego poprzez zakupy na bazarku proszę Was o pomoc w uzbieraniu choćby na ten zabieg (koszt to ok. 150 zł)
01.07.2014
Kotka już po sterylce, była w ciąży

Nie wyobrażam sobie jak te 3 kilowe ciałko miałoby wykarmić taką gromadkę...
Zrobiłam jej również testy - felv (-), fiv (-)

Po zabiegu czuje się dobrze, jest jeszcze deczko zakręcona, ale z godziny na godzinę jest lepiej. Leży sobie w klatce i odpoczywa.
W ogóle dziękuję wetom, że ze mnie nie zdarli - za wszystko muszę zapłacić 166 zł z czego część już uregulowałam (120 zł). Paragon wrzucę jutro.
Wrzucam jeszcze raz bo nie wiem gdzie podziały się tamte fotki

wizyta kontrolna:

Rzeczy przenoszę z Pchlego Targu.
Bazarek w formie: KUP TERAZ potrwa do odwołania.
Koszt wysyłki (+ ew.koperty) ponosi Kupujący, zgodnie z cennikiem Poczty Polskiej.
Większość rzeczy jakie oferuję jest w stanie bardzo dobrym, niektóre założone/użyte kilka razy, a niektóre w ogóle.
Jeśli jakaś rzecz posiada wady dodałam przy niej odpowiedni opis.
Ubrania mierzone na płasko, bez rozciągania.
Po kliknięciu w miniaturkę otworzy się zdjęcie w pełnym rozmiarze.
1. SPRZEDANE

Lagerfeld Kapsule Woody (woda toaletowa unisex, 30 ml). Ubytek - jedno niepełne psiknięcie dla sprawdzenia zapachu.
Kolejny nietrafiony prezent, kupiony tu http://www.iperfumy.pl/lagerfeld/kapsul ... wa-unisex/
Skład
Złożenie
cedr, mech, śliwka
Cena: 70 zł z wliczoną już przesyłką
2. SPRZEDANE

Czarna bluzeczka firmy Diverse, rozm. z metki: L. Używana, w stanie dobrym.
szer. pod pachami: 41 cm, dł. boku (od pachy w dół): 40 cm
Cena: 4,00

3. Tunika z ozdobnymi guziczkami na ramionach. Materiał przypomina satynę. Rozm. z metki: 16 (europejskie 44), używana - kupiłam na innym bazarku, ale nigdy nie założyłam, stan dobry.
szer. pod pachami: 56 cm, dł. od karku w dół: 77 cm
Cena: 10,00

4. Tunika - bombka, rozm. z metki: M/L. Używana, w stanie bardzo dobrym.
szer. pod pachami: 51 cm, dł. od karku w dół: 74 cm

5. Czarne bolerko z długim rękawem. Założone jeden raz.
szer. pod pachami: 42 cm, dł. od karku w dół: 35 cm, dł. rękawa po wewn.: 48 cm
Cena: 5,00

6. Bluzeczka z kołnierzykiem i pomponikami

szer. pod pachami: 48 cm, dł. od karku w dół: 64 cm

7. Sweterkowa, czarna narzutka na trzy guziczki (odpinają się), rozm. myślę, że L. Używana, w stanie dobrym.
szer. pod pachami: 46 cm, dł. od karku w dół: 59 cm
Cena: 7,00

8. Wzorzysta tunika, rozmiar raczej M. Używana w stanie dobrym. Gdzieniegdzie małe "zahaczenia" nitek.
szer. pod pachami: 46 cm, dł. rękawa po wewnętrznej: 49 cm, dł. od karku w dół: 85 cm

9. Przeurocza, czarna, dłuższa bluzeczka (jest naprawdę bardzo ładna i elegancka, ale nie wcisnę się w nią

szer. pod pachami: 42 cm, dł. rękawa po wewnętrznej: 21 cm, dł. od karku w dół: 70 cm
Cena: 15,00

10. Narzutka - sweterek, długi rękaw. Nie jest gruba, taka w sam raz na wiosnę. Można upiąć broszką albo dodać jakiś paseczek. Wydłuża się ku przodowi.
Ładne to to, ale na mnie za małe

szer. pod pachami: 41 cm, dł. rękawa po wewnętrznej: 51 cm, dł. od karku w dół: 91 cm, dł. w najdłuższym miejscu: 127 cm

11. SPRZEDANE

Jeansy firmy Croop, rozm. z metki: XL. Zwężane ku dołowi (ale nie rurki), ozdobne przetarcia i zameczki przy przednich kieszonkach. Używane, w stanie bardzo dobrym.
szer. w pasie: 42 cm, szer. w biodrach: 50, dł. nogawki po wewnętrznej: 83 cm
Cena: 20,00

12. Jeansy firmy Dobler, rozm. z metki: 33/32. Nogawka prosta. Używane, w stanie dobrym.
szer. w pasie: 42 cm, szer. w biodrach: 50, dł. nogawki po wewnętrznej: 74 cm
Cena: 9,00

13. SPRZEDANE

Torebeczka, dostałam do zamówienia z zoo+. Może dla jakiejś dziewczynki się nada? Nowa, zapakowana.
wys: 27 cm, szer: 26 cm.

Możliwe, że jeszcze coś dołożę tylko nie wiem kiedy. Mam problem z ogarnięciem swojej czasoprzestrzeni

Zapraszam!