CHLEBEM STERYLIZUJEMY nr 2 z Operacją Zabieg [KRK]

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw cze 19, 2014 22:02 CHLEBEM STERYLIZUJEMY nr 2 z Operacją Zabieg [KRK]

Na co: OPERACJA ZABIEG
wątek: viewtopic.php?f=1&t=137467
strona: http://operacjazabieg.pl/

Obrazek

MOŻESZ pomóc: Fundacja na Rzeczy Ochrony Zwierząt Pod Jednym Dachem, Konto: 29 1050 1445 1000 0090 3004 7683 (ING Bank Śląski S.A.), z dopiskiem: OZ

Sterylizujemy. Zmniejszyliśmy Bezdomność w niejednym zakątku Polski - i nie zamierzamy na tym poprzestać. Po przerwie na złapanie oddechu i spłacenie długów akcji ruszamy dalej - zbieramy siły po bitwach wiosennych. To lato jest dzięki nim lepsze dla wielu kotów(!) - a my jesteśmy gotowi na więcej.

CEL: Bezdomność
PAL: Tylko Ty możesz wystrzelić :!: :idea:

Czym dzisiaj atakujemy Bezdomność: upiekę Ci domowy CHLEB :lol: . Na zakwasie żytnim. Robionym ręcznie w wersji bardzo slow. Na zakwasie żytnim wyhodowanym w naszym mieszkaniu, który służy nam już paru lat. Zakwas dokarmia się przez 2 dni przy każdym pieczeniu co parę godzin, po czym chleb jest ręcznie zagniatany i wypiekany w piekarniku.

Skład: zakwas żytni (mąka żytnia pełnoziarnista + woda), woda, mąka pszenna, łyżeczka cukru, łyżka soli, oliwa z oliwek, dodatki według życz 8) enia.

Od wielu lat jedyny jedzony u nas w mieszkaniu i nadal niezastąpiony :idea: . Dzieło popisowe mojego męża :201479

Chleb nr 1 - foczka.skoczka - koniec licytacji 1.07.2014

Przesyłka: odbiór osobisty w Krakowie
Forma: licytacja od 15 zł , tydzień od pierwszej licytacji :-)
Uwaga: przygotowanie chleba jest czasochłonne, więc możemy wystawiać najwyżej 1 tygodniowo.
Uwaga: po 5 dniach nadal jest pyszny
Możesz POMÓC! Możesz zjeść pyszny chleb :-)
Ostatnio edytowano Śro lip 02, 2014 7:50 przez luelka, łącznie edytowano 2 razy
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Wto cze 24, 2014 2:12 Re: CHLEBEM STERYLIZUJEMY nr 1 z Operacją Zabieg [KRK]

To ja zacznę 15zł :)
Ex-PaJDotki: Betka Obrazek i Snake ObrazekObrazek Obrazek

foczka.skoczka

Od: Sob lut 27, 2010 14:55

Post » Śro cze 25, 2014 18:14 Re: CHLEBEM STERYLIZUJEMY nr 1 z Operacją Zabieg [KRK]

Foczka.skoczka - jak ja Ci ten chleb dostarczę :mrgreen: . Chyba że wskażesz osobę, której będziesz chciała przekazać. Dziękujemy :1luvu:
Komu, komu, jeszcze 6 dni na przelicytowanie Foczki :mrgreen:

luelka

Post » Śro lip 02, 2014 7:51 Re: CHLEBEM STERYLIZUJEMY nr 2 z Operacją Zabieg [KRK]

Foczka.skoczka - dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: . Piszę do Ciebie priv.

Niniejszym otwieram licytację nr 2 :-). Komu, komu?...

luelka

Post » Pon lip 14, 2014 23:46 Re: CHLEBEM STERYLIZUJEMY nr 2 z Operacją Zabieg [KRK]

Przepraszam, że tak późno, ale dawno mnie tu nie było. Pieniądze przelałam, niestety nie jestem w stanie w najbliższym czasie odebrać chleba, ale nie wątpię, że będzie pyszny, podarujcie go komuś potrzebującemu.
Ex-PaJDotki: Betka Obrazek i Snake ObrazekObrazek Obrazek

foczka.skoczka

Od: Sob lut 27, 2010 14:55

Post » Wto lip 15, 2014 12:21 Re: CHLEBEM STERYLIZUJEMY nr 2 z Operacją Zabieg [KRK]

To może ktoś chce się zgłosić na foczkowy chlebek i podzielić się opiną? Robimy teraz też bardzo dobry biały na zakwasie, do wyboru, do koloru :-)

luelka

Post » Śro lip 16, 2014 19:15 Re: CHLEBEM STERYLIZUJEMY nr 2 z Operacją Zabieg [KRK]

ja poproszę
chleb nr 2 za 20 zł
pal sześć dietę
cel ważniejszy

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Czw lip 17, 2014 6:59 Re: CHLEBEM STERYLIZUJEMY nr 2 z Operacją Zabieg [KRK]

Batka :1luvu: :1luvu: :1luvu: .

Ciemny czy jasny? Jakieś dodatki? Słonecznik? Pestki dyni? Jakieś konkretne przyprawy? Opowiadaj jaki chcesz :-) Potrzebujemy trzy dni, żeby był gotowy dla Ciebie - dam znać, jak będzie pieczony :ok:

luelka

Post » Czw lip 17, 2014 8:05 Re: CHLEBEM STERYLIZUJEMY nr 2 z Operacją Zabieg [KRK]

jak mogę aż tak wybierać, to poproszę ciemny z siemieniem lnianym
nie za duże wymagania?
jak coś to byle-jaki byle z serca ;)

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Pon lip 21, 2014 21:36 Re: CHLEBEM STERYLIZUJEMY nr 2 z Operacją Zabieg [KRK]

Chlebek Batkowy już gotowy - może ktoś jeszcze się skusi? Nie trzeba być wcale bardzo odważnym :D

luelka

Post » Pon lip 21, 2014 23:53 Re: CHLEBEM STERYLIZUJEMY nr 2 z Operacją Zabieg [KRK]

W październiku będę w Krakowie. Postaram się nie zapomnieć wtedy zalicytować. Przesyłka do Warszawy chyba mija się z celem? :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto lip 22, 2014 7:38 Re: CHLEBEM STERYLIZUJEMY nr 2 z Operacją Zabieg [KRK]

Pewnie trochę się mija - te chleby są dosyć ciężkie, choć ciemne spokojnie stoją tydzień i nadal są bardzo zjadliwe, żadne takie psujące się po dwóch dniach jak te ze sklepu.

Polecamy się tak czy owak na październik! :ok: :ok: :ok:

luelka

Post » Nie paź 05, 2014 15:53 Re: CHLEBEM STERYLIZUJEMY nr 2 z Operacją Zabieg [KRK]

niestety cofnęli mi urlop więc z wyjazdu wyjdzie obejście się smakiem :( ale może ktoś inny się skusi na pyszny domowy chlebuś?
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09