Różności kocie i nie tylko

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie cze 01, 2014 23:48 Różności kocie i nie tylko

Bazarek różnorodny, ale cel generalnie koci.
Carmen to moja kotka, która postanowiła pożegnać się z wątrobą - a przekonanie jej do tego, że wątroba jednak się przyda zajęło mi dwa tygodnie i wywiało mi z portfela prawie 9 stów :roll:
W międzyczasie przyjechała do nas także jeżynka Eowina z Tarnowskich Gór, która stała się "trzecią gębą do wykarmienia" - słodką i jeżową, ale wcinającą niemało :mrgreen:
Nasz wątek: viewtopic.php?f=46&t=145812

Wolszczaki to koty, których "kochająca pani" zgromadziła 50. Koty były wychudzone, masakrycznie zakatarzone, wystraszone... pani trafiła do szpitala, a obecnie toczy się wyścig z czasem - koty mogą zostać w swoim domu tylko do początku wakacji. To bardzo mało czasu, nadal 14 kotów pilnie szuka domu! viewtopic.php?f=1&t=161122
Fanty przeznaczone tylko na rzecz Wolszczaków są oznaczone :kotek: Cały dochód z ich sprzedaży idzie na te koty.
Ale na pewno podzielę się z nimi resztą kasy z innych wylicytowanych fantów.

Bazarek to licytacja, cena KT przerywa licytację - chyba, że wylicytowana kwota jest wyższa niż KT. Do ceny należy doliczyć koszty przesyłki. Koszt wysyłki pokrywa kupujący, w zgodzie z cennikiem Poczty Polskiej.
Licytujemy tydzień od pierwszej oferty.

Kocie sprawy - dla kotów i ich właścicieli.
1-5: Fanty już sprzedane/ oddane potrzebującym ;)

6. Kocia, miękka zakładka zrobiona przez Thorkatt, przedstawia burą kotkę z białym brzuszkiem i łapkami ;)
Obrazek Obrazek
Cena wywoławcza: 15 pln
Cena KT: 20 pln
Licytuje:

7. Łopatka, dobra do karmy i żwirku. Zachowałabym sobie, ale już mam taką - bardzo sprawna i skuteczna.
Obrazek
Cena wywoławcza: 5 pln
Cena KT: 10 pln
Licytuje:

Książki:
8. Dziewczęta z Szanghaju - bardzo fajna książka, dobrze wyjaśnia zawiłości chińsko-amerykańskich zaszłości. Trochę romans, trochę obyczajowa, z całą pewnością warta polecenia. W twardej oprawie.
Obrazek
Cena KT: 15 pln
Licytuje:

9. Uczennica Maga - Trudi Canavan. Kupiona na miauowym bazarku, przeczytana, puszczam w obieg dalej, ale jak dla mnie to nie będzie jej drugi bazarek ;) ciągle przyjemnie ją mieć, ale nie jest to książka nowa.
Obrazek
Cena KT: 15 pln
Licytuje:

10. Kochanie, zabiłam nasze koty - Dorota Masłowska. Nowiutka, raz przeczytana. Całkiem zgrabna w treści.
Obrazek
Cena wywoławcza: 10 pln
Cena KT: 17 pln
Licytuje:

10a. Żona godna zaufania, Robert Goolrick. Naprawdę ognisty romans :oops: w twardej oprawie.
Obrazek
Cena KT: 17 pln
Licytuje:

11. Książka Demotywatory - będąca po prostu zbiorem fajnych obrazków z http://www.demotywatory.pl . Przeze mnie nawet nie otwierana, dostałam w prezencie, ale ja akurat demotów nie lubię ;) na pewno fajna na prezent dla kogoś, kto lubi, bardzo ładne wydane.
Wywoławcza: 5 pln
Kup Teraz: 30 pln
Licytuje:
Obrazek

12. :kotek: Kopaliński, "Słownik mitów i tradycji kultury", tom I od A do J - w trzech sztukach :mrgreen:
Obrazek
Kup teraz: 13 pln
Licytuje:
12a
12b
12c

13. Bielenda, Sexy Mama, kuracja do pielęgnacji biustu w ciąży i po porodzie. Ogólnie dobre na rozstępy.
Obrazek
Kup teraz: 20 pln
Licytuje:

I trochę filmów...
14. Znachor Hoffmana, genialny film, który warto mieć na półce. W Merlinie za 23 pln sprzedawany, u mnie taniej ;)
Obrazek
Licytacja od: 5 pln
Kup Teraz: 15 pln
Licytuje:

15. Na dobre i złe - bardzo zabawna komedia, ja lubię ją oglądać z dubbingiem... hiszpańskim :mrgreen: bo jest fajna i prosta do nauki języka. Ale ma też polski oczywiście :ok:
Obrazek
Kup Teraz: 10 pln
Licytuje:

I czas na magię Bollywoodu :mrgreen:
16. Bo to jest miłość
Obrazek
Licytuje:

17. Gra namiętności z boską Aishwaryą...
Obrazek
Licytuje:

18. Rang. Kolory miłości
Obrazek
Licytuje:

I różności...
19. :kotek: Piękny, duży wazon, ceramiczny, ciężki, solidny.
Cena KT: 25 pln
Licytuje:
Obrazek Obrazek

20. :kotek: Krąglejszy brat powyższego ;)
Cena KT: 25 pln
Licytuje:
Obrazek]

21. :kotek: Zestaw muszli - w róznych rozmiarach, ale to duże, ładne muszle (wszystkie są na pierwszym zdjęciu). Z doświadczenia wiem, że można je wsadzić do szklanego słoja, zalać wodą i koty bardzo chętnie piją taką "mineralizującą się" wodę, a człowiek ma fajną ozdobę zamiast kociej miski ;)
Do kupienia razem (powiedzmy za 25 pln, ale jestem skłonna do zniżek) lub po kilka sztuk. Cena do zaproponowania.
W gratisie dorzucam moje muszelki, ladna drobnica (to pełne, niepołamane muszle).
Obrazek Obrazek Obrazek

22. Pudełko drewniane większe (z lewej), wymiary wewnętrzne (czyli ile można wsadzić do środka): 10,5 x 5 x 3 (+1 cm pokrywki :D).
23. Pudełko drewniane mniejsze (z prawej), wymiary wewnętrzne: 8 x 4 x 3,5 (+1cm pokrywki)
Oba piękne, rzeźbione, ładnie pachną drewnem, fajne na kolczyki czy drobnostki, ciekawe jako mini-organizer dla dzieci.
Większe:
Kup Teraz: 20 pln
Licytuje:

Mniejsze:
Kup teraz: 15 pln
Licytuje:
Obrazek Obrazek

24. Różowe rękawice bokserskie Fight for love -fajny prezent np. na wieczór panieński.
Obrazek
Licytacja od: 15 pln
Licytuje:

25. Zestaw 2 świeczek i ładnego świecznika z kwiatuszkiem. Kwiatuszek jest na zdejmowanym pasku (zapinka metalowa), więc można go odpiąć w razie potrzeby.
Obrazek Obrazek
Licytacja od: 10 pln
Kup Teraz: 25 pln
Licytuje:

26. Skórzany pokrowiec na nóż, wielkości dłoni, ew. zainteresowanym zmierzę dokładnie.
ObrazekObrazek
Kup Teraz: 10 pln
Licytuje:

27. Gięty ołówek - taka zabawka, można giąć do woli. Kolor to fiolet/róż z brokatem. Temperuje sie normalnie, temperówką.
Obrazek
Kup Teraz: 3 pln
Licytuje:

28. Pokrowiec na CD w kształcie łosia. Pluszowy, milutki, w środku mieszczą się 32 płytki. Zapinany na suwak i rzepa.
Kupiła: mavi :arrow: 20 pln

29. Miseczki dekoracyjne z ozdobnymi nasionkami - nasiona są pięknie czerwone, ładnie to wygląda nawet postawione na stole. Nasiona mają już kilka lat i ciągle błyszczą, dobre do wykorzystania też do naszyjnika. Mogę sprzedać oddzielnie, to nie musi być komplet - wtedy cena do negocjacji.
Obrazek Obrazek
Licytuje:

Zapraszam :1luvu: na pewno jeszcze dorzucę kilka fantów.

A jeśli nie chcecie nic kupować, ale chcecie pomóc, to zachęcam do wpłat:
Fundacja JOKOT
ul. Klaudyny 38 m. 75
01-684 Warszawa
PL 60102010260000140201820927
Cel: darowizna na cele statutowe - koty p. Basi
Ostatnio edytowano Nie wrz 07, 2014 21:13 przez Szalony Kot, łącznie edytowano 17 razy

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon cze 02, 2014 8:48 Re: Kocie i nie tylko rzeczy - dla Carmen i Wolszczaków

2,7,10,17,
wersja kt
18 jaka pojemność ?

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon cze 02, 2014 9:28 Re: Kocie i nie tylko rzeczy - dla Carmen i Wolszczaków

Dzięować :1luvu:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon cze 02, 2014 11:40 Re: Kocie i nie tylko rzeczy - dla Carmen i Wolszczaków

iwona66 pisze:2,7,10,17,
wersja kt
18 jaka pojemność ?

Ciotka, a żeś poszalała :1luvu: koty i ja dziękujemy bardzo :1luvu:

18 to 30ml - dzięki za zwrócenie uwagi, patrzyłam na ceny za 50ml, więc obniżam zgodnie z tym, co w Internecie:
Wywoławcza: 65 pln
Kup teraz: 90 pln

Szalony Kot

Post » Pon cze 02, 2014 14:29 Re: Kocie i nie tylko rzeczy - dla Carmen i Wolszczaków

18. za wywoławczą
Obrazek

Yasmin

Od: Pon lip 07, 2003 13:35

Post » Pon cze 02, 2014 22:50 Re: Kocie i nie tylko rzeczy - dla Carmen i Wolszczaków

Dodane! :ok:

Pokrywka na puszkę (rozmiar uniwersalny) w kolorze zielonym. Na górze pokrywki jest uśmiechnięta buzia kotka - z uszkami.
Obrazek
Cena KT: 3 pln

Zabawka do wyciągania karmy Purina Cat Chow. Rozkładana, do środka wkładamy drobną karmę, kot ją musi wytoczyć, żeby dostać.
Obrazek
Cena wywoławcza: 3 pln
Cena KT: 10 pln

Kocia, miękka zakładka zrobiona przez Thorkatt, przedstawia burą kotkę z białym brzuszkiem i łapkami ;)
Obrazek Obrazek
Cena wywoławcza: 15 pln
Cena KT: 20 pln

Gięty ołówek - taka zabawka, można giąć do woli. Kolor to fiolet/róż z brokatem. Temperuje sie normalnie, temperówką.
Obrazek
Licytacja od: 1 pln
Kup Teraz: 5 pln

Pokrowiec na CD w kształcie łosia. Pluszowy, milutki, w środku mieszczą się 32 płytki. Zapinany na suwak i rzepa.
Obrazek Obrazek

Kosmetyczka srebrna w komplecie ze srebrną torebką na przybory do malowania. Poręczne, ładne, nigdy nie używane (w ogóle nie wiem, skąd to mam :mrgreen: ), jeszcze w torbie miałam, wypakowałam i ze zdziwieniem odkryłam w środku właśnie tę mniejszą, owalną torebkę na podręczne kosmetyki... solidne wykonanie, pikowana ze srebrnym pobłyskiem (nie takim nachalnym jak na zdjęciu od odbitego światła).
Obrazek Obrazek
Licytacja od: 15 pln

Miseczki dekoracyjne z ozdobnymi nasionkami - nasiona są pięknie czerwone, ładnie to wygląda nawet postawione na stole. Nasiona mają już kilka lat i ciągle błyszczą, dobre do wykorzystania też do naszyjnika. Mogę sprzedać oddzielnie, to nie musi być komplet - wtedy cena do negocjacji.
Obrazek Obrazek

Szalony Kot

Post » Pon cze 02, 2014 23:56 Re: Kocie i nie tylko rzeczy - dla Carmen i Wolszczaków

36 startuję pliz :)
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Wto cze 03, 2014 13:37 Re: Kocie i nie tylko rzeczy - dla Carmen i Wolszczaków

a czy jest możliwy odbiór osobisty w Warszawie? Jeśli tak, to:

brałabym 6. za KT :)
zaczęłabym 13 za wywoławczą

jeśli nie, to tylko 6. chciałabym zacząć za wywoławczą :)

i Wolszczaki cmentarne pozdrawiają Wolszczaki sierotki!

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Wto cze 03, 2014 13:43 Re: Kocie i nie tylko rzeczy - dla Carmen i Wolszczaków

Jest możliwy odbiór w Warszawie jak najbardziej :ok: najlepiej jakoś na linii metra, ja Służew :oops:

To co, zapisywać?

Szalony Kot

Post » Wto cze 03, 2014 14:39 Re: Kocie i nie tylko rzeczy - dla Carmen i Wolszczaków

Służew, ja też!! :D to poproszę zabawkę jedzeniową dla grubasa za KT i za wywoławczą książkę o maniu dziecka ;)

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

[następna]