Carmen to moja kotka, która postanowiła pożegnać się z wątrobą - a przekonanie jej do tego, że wątroba jednak się przyda zajęło mi dwa tygodnie i wywiało mi z portfela prawie 9 stów

W międzyczasie przyjechała do nas także jeżynka Eowina z Tarnowskich Gór, która stała się "trzecią gębą do wykarmienia" - słodką i jeżową, ale wcinającą niemało

Nasz wątek: viewtopic.php?f=46&t=145812
Wolszczaki to koty, których "kochająca pani" zgromadziła 50. Koty były wychudzone, masakrycznie zakatarzone, wystraszone... pani trafiła do szpitala, a obecnie toczy się wyścig z czasem - koty mogą zostać w swoim domu tylko do początku wakacji. To bardzo mało czasu, nadal 14 kotów pilnie szuka domu! viewtopic.php?f=1&t=161122
Fanty przeznaczone tylko na rzecz Wolszczaków są oznaczone

Ale na pewno podzielę się z nimi resztą kasy z innych wylicytowanych fantów.
Bazarek to licytacja, cena KT przerywa licytację - chyba, że wylicytowana kwota jest wyższa niż KT. Do ceny należy doliczyć koszty przesyłki. Koszt wysyłki pokrywa kupujący, w zgodzie z cennikiem Poczty Polskiej.
Licytujemy tydzień od pierwszej oferty.
Kocie sprawy - dla kotów i ich właścicieli.
1-5: Fanty już sprzedane/ oddane potrzebującym

6. Kocia, miękka zakładka zrobiona przez Thorkatt, przedstawia burą kotkę z białym brzuszkiem i łapkami

Cena wywoławcza: 15 pln
Cena KT: 20 pln
Licytuje:
7. Łopatka, dobra do karmy i żwirku. Zachowałabym sobie, ale już mam taką - bardzo sprawna i skuteczna.

Cena wywoławcza: 5 pln
Cena KT: 10 pln
Licytuje:
Książki:
8. Dziewczęta z Szanghaju - bardzo fajna książka, dobrze wyjaśnia zawiłości chińsko-amerykańskich zaszłości. Trochę romans, trochę obyczajowa, z całą pewnością warta polecenia. W twardej oprawie.

Cena KT: 15 pln
Licytuje:
9. Uczennica Maga - Trudi Canavan. Kupiona na miauowym bazarku, przeczytana, puszczam w obieg dalej, ale jak dla mnie to nie będzie jej drugi bazarek

Cena KT: 15 pln
Licytuje:
10. Kochanie, zabiłam nasze koty - Dorota Masłowska. Nowiutka, raz przeczytana. Całkiem zgrabna w treści.

Cena wywoławcza: 10 pln
Cena KT: 17 pln
Licytuje:
10a. Żona godna zaufania, Robert Goolrick. Naprawdę ognisty romans

Cena KT: 17 pln
Licytuje:
11. Książka Demotywatory - będąca po prostu zbiorem fajnych obrazków z http://www.demotywatory.pl . Przeze mnie nawet nie otwierana, dostałam w prezencie, ale ja akurat demotów nie lubię

Wywoławcza: 5 pln
Kup Teraz: 30 pln
Licytuje:

12.

Kup teraz: 13 pln
Licytuje:
12a
12b
12c
13. Bielenda, Sexy Mama, kuracja do pielęgnacji biustu w ciąży i po porodzie. Ogólnie dobre na rozstępy.

Kup teraz: 20 pln
Licytuje:
I trochę filmów...
14. Znachor Hoffmana, genialny film, który warto mieć na półce. W Merlinie za 23 pln sprzedawany, u mnie taniej

Licytacja od: 5 pln
Kup Teraz: 15 pln
Licytuje:
15. Na dobre i złe - bardzo zabawna komedia, ja lubię ją oglądać z dubbingiem... hiszpańskim

Kup Teraz: 10 pln
Licytuje:
I czas na magię Bollywoodu

16. Bo to jest miłość

Licytuje:
17. Gra namiętności z boską Aishwaryą...

Licytuje:
18. Rang. Kolory miłości

Licytuje:
I różności...
19.

Cena KT: 25 pln
Licytuje:

20.

Cena KT: 25 pln
Licytuje:

21.

Do kupienia razem (powiedzmy za 25 pln, ale jestem skłonna do zniżek) lub po kilka sztuk. Cena do zaproponowania.
W gratisie dorzucam moje muszelki, ladna drobnica (to pełne, niepołamane muszle).

22. Pudełko drewniane większe (z lewej), wymiary wewnętrzne (czyli ile można wsadzić do środka): 10,5 x 5 x 3 (+1 cm pokrywki

23. Pudełko drewniane mniejsze (z prawej), wymiary wewnętrzne: 8 x 4 x 3,5 (+1cm pokrywki)
Oba piękne, rzeźbione, ładnie pachną drewnem, fajne na kolczyki czy drobnostki, ciekawe jako mini-organizer dla dzieci.
Większe:
Kup Teraz: 20 pln
Licytuje:
Mniejsze:
Kup teraz: 15 pln
Licytuje:

24. Różowe rękawice bokserskie Fight for love -fajny prezent np. na wieczór panieński.

Licytacja od: 15 pln
Kup Teraz: 30 pln
Licytuje:
25. Zestaw 2 świeczek i ładnego świecznika z kwiatuszkiem. Kwiatuszek jest na zdejmowanym pasku (zapinka metalowa), więc można go odpiąć w razie potrzeby.

Licytacja od: 10 pln
Kup Teraz: 25 pln
Licytuje:
26. Skórzany pokrowiec na nóż, wielkości dłoni, ew. zainteresowanym zmierzę dokładnie.

Kup Teraz: 10 pln
Licytuje:
27. Gięty ołówek - taka zabawka, można giąć do woli. Kolor to fiolet/róż z brokatem. Temperuje sie normalnie, temperówką.

Kup Teraz: 3 pln
Licytuje:
28. Pokrowiec na CD w kształcie łosia. Pluszowy, milutki, w środku mieszczą się 32 płytki. Zapinany na suwak i rzepa.
Licytacja od: 10 pln
Kup Teraz: 20 pln
Kupiła: mavi

29. Miseczki dekoracyjne z ozdobnymi nasionkami - nasiona są pięknie czerwone, ładnie to wygląda nawet postawione na stole. Nasiona mają już kilka lat i ciągle błyszczą, dobre do wykorzystania też do naszyjnika. Mogę sprzedać oddzielnie, to nie musi być komplet - wtedy cena do negocjacji.

Licytuje:
Zapraszam

A jeśli nie chcecie nic kupować, ale chcecie pomóc, to zachęcam do wpłat:
Fundacja JOKOT
ul. Klaudyny 38 m. 75
01-684 Warszawa
PL 60102010260000140201820927
Cel: darowizna na cele statutowe - koty p. Basi