Po zakończeniu bazarku zobaczymy, które koty będą w większej potrzebie, na te trafią pieniądze

Jeśli obie zainteresowane strony wyrażą chęć do powalczenia, istnieje możliwość licytacji

Fanty zostały przekazane od osób o dobrych sercach, które chcą pomóc kotom

W Dąbkach dopiero od niedawna zaczęłyśmy działać, jest tam ponad 20 kotów

W Darłowie po prawie 5 latach mojej walki z bezdomnością sytuacja jest w miarę stabilna. Potrzeby jednak nadal są: chociażby pieniądze na dojazdy, na karmę, czy w wypadku gdy jakiś kot zachoruje- na lekarstwa.
Koszt wysyłki pokrywa kupujący. Całkowity jej koszt podam dopiero po wysłaniu paczki.
Czasami niestety koszt wysyłki jednej rzeczy przewyższa jej wartość bazarkową, dlatego zachęcam do zakupu kilku sztuk

Bazarek będzie trwał do 23 kwietnia do godziny 20:00

1. Maszyna do popcornu- dostałam ją, ale działa, bo sprawdzaliśmy. Była używana bardzo rzadko. Mam do niej karton.

2. Używana!, ale bardzo rzadko, maszynka do depilacji.

3. Prostownica do włosów MPM BWT-B107/L. Widać ślady użytkowania.
Tutaj znalazłam taką samą za 110zł

Napisałam do ogłoszeniodawcy, za ile można kupić taką prostownicę, to dostałam odpowiedź, że od 150 do 200zł...

Skoro on wystawił ją za 110zł, to jednak jest coś warta... Dlatego proponuję może na początek 70zł ?

Wszystkie rzeczy dostałam i są używane.
Dodam, że bazarek robiłam na szybko, dlatego gdyby ktoś chciał dowiedzieć się czegoś więcej o danej rzeczy, to proszę pytać