w tej chwili najbardziej martwię się o oko jednej z dzikich kotek, która lada moment urodzi a niestety nie udaje się jej złapać już od kilku miesięcy

Te kocie figurki zbierałam latami... niestety ciężko będzie mi się z nimi rozstać, ale oko tej małej jest ważniejsze....
aukcja trwa do dnia 24-04-2014, godz. 20:00
koszty przesyłki pokrywa Kupujący, istnieje możliwość odbioru osobistego we Wrocławiu
w miarę możliwości będę dodawała nowe rzeczy, bo dzisiaj porobiłam zdjęcia ale wyszły złej jakości....
1. spódniczka ESPRIT, roz. 38, dł. 35 cm, pas ok. 78-80 cm, stan idealny, cena wywoławcza 15 zł
tył

przód

wygrała pisiokot za cenę wywoławczą 15 zł

2. spódniczka ORSAY na podszewce, rozm. ok. 40-42(nie wiem, bo wycięłam metkę), pas ok. 85cm, dł. 39 cm, cena wywoławcza 20 zł
bardzo fajny materiał, mięciutka i delikatna w dotyku, pięknie się układa, stan idealny

3. rybaczki firmy SHARE, materiał LEN, kolor KHAKI - zgniła zieleń, rozm. 40, długość nogawki 87 cm, pas 84 cm, stan idealny
cena wywoławcza 10 zł

4. bluzeczka firmy H&M, rozm. M, 100% wiskoza, brązowa z wiśniową atłasową lamóweczką i ściągaczami na rękawkach, bardzo fajnie maskuje okrągłości wokół talii a przy tym wygląda naprawdę elegancko, cena wywoławcza 15 zł, stan idealny

wygrała barbara332 za 20 zł

5. kotki porcelanowe, wysokość ok. 6 cm, czerwone piłeczki są miękkie w dotyku - cena wywoławcza każdego kotka 6 zł.

6. śpiący kotek z porcelany, wysokość ok. 6 cm, dł. 10 cm, cena wywoławcza 10 zł.

7. śliczne kotki wykonane z jakiejś masy, wysokość wyższego kotka 25 cm, cena wywoławcza 20 zł

wygrała anetek100, za wywoławczą: 20 zł

8. kotki porcelanowe, wysokość ok. 10 i 9 cm, cena wywoławcza za każdy 9 zł.

9. kotki wykonane z kamionki, wysokość 16 i 17 cm, cena wywoławcza za sztukę 15 zł.

10. kotki porcelanowe, wysokość10 i 8 cm, cena wywoławcza za sztukę 7 zł.

11. figurka kamienna, wysokość ok. 28 cm, cena wywoławcza 15 zł

12. siedząca owca, wykonana z kamionki, na głowie i tułowiu milutkie futerko, nożki wykonane z materiału, żeby jak się ją posadzi na kancie mogły swobodnie zwisać, wysokość ok. 22 cm. cena wywoławcza 18 zł

13. kotek drewniany, wysokość 13 cm, cena 7 zł.