Do sprzedania mam kilka zalegających w szafie torebek i innych różności, które będę systematycznie dorzucać do bazarku.
Pieniążki uzbierane na bazarku zostaną przeznaczone oczywiście na kocie potrzeby.Na karmę dla kotów p. Halinki z Choroszczy , której w zeszłym roku pomogłam wysterylizować 16szt kotek i 8 znaleźć domy,a 8 kotek jeszcze zostało na ogródkach działkowych. Oraz dla moich podopiecznych, które trafiły do mnie z racji tego, że nikt ich nie chciał, a ja kocham najbardziej te koty, które są najbardziej pokrzywdzone.
Przedstawię dwie moje najukochańsze

Mazurka kicia bez ogonka.

oraz Seniorka Oczkowa

Będę bardzo wdzięczna za każdy zakup.
1. Buty granatowe zamszowe GIOSEPPO r. 41 stan bardzo dobry wysokość obcasa 8,5 w tym 1cm to 1cm platforma. Kup teraz 50zł

2. Czarne buty firmy Tamatis r. 41 stan bardzo dobry Kup teraz 20zł

3. Czarne klapki japonki na koturnie r.41stan bardzo dobry. Kup teraz 15zł

5. Duża beżowa torebka z pięknym kwiatem na długim regulowanym pasku. Wymiary wys.35cm szer.37cm. Kup teraz 25zł -Kupiła edii

6. Fioletowe zamszowe- lakierkowane butki na obcasie. r. 41 Stan bardzo dobry . Kup teraz 50zł

7. Mała szara "listonoszka". Długi pasek na ramię + mały paseczek na nadgarstek. Kup Teraz 15zł-Kupiła sroka7

9. Albumy na zdjęcia 3szt każdy po 5zł

12. Beżowa mała kopertówka z odpinanym paseczkiem. Użyta raz. Wymiary szer. 23,5cm , wysokość 10cm, grubość 4cm, długość rączki 32cm. Kup teraz 15zł

15. Poszewki Foto na poduszki 40x40- 3szt . Kup teraz każda po 5zł

16. Kocie posłania wypełnione granulatem styropianowym wymiary 56x36 - 2szt Kup teraz po 10zł Sprzedane oba kupiła ada_z

Mój kolega w zeszłym roku zamknął sklep zoologiczny i podarował mi legowiska dla zwierzaków. Bardzo mu dziękuję

23. Nowe legowisko w fajne wzorki. Kup teraz 40zł

26. Wisiory z oryginalnym kotem. Mam 3szt. Każdy po 10zł
2szt Kupiła sroka7

27. Wisiory z kotem i kamykiem- howlitem. Mam 3szt . Każdy po 10zł -sprzedane
a. czerwony-sprzedany
b.turkusowy-sprzedany
c. żółty -Kupiła sroka7

28. Kolczyki -kot ze Shreka -bigle srebrne. Kup teraz 15zł

30. Srebrny naszyjnik i bransoletka w słoniki. Kup teraz naszyjnik 50zł, bransoletka 30zł

31. Srebrny komplet z masą perłową - kolczyki +przywieszka. Kup teraz 30zł

32. Srebrne kolczyki kwadraty. Kup teraz 20zł

33. Srebrne kolczyki. Kup teraz 15zł

34. Zawieszka srebrna-drzewo. Kup teraz 40zł

Koszt dostawy zgodny z cennikiem poczty polskiej lub za 15zł wysyłka "Siódemką"