viewtopic.php?f=1&t=160338
viewtopic.php?f=1&t=160092
Mam parę niepotrzebnych mi już szaliczków, zalegających w szafie oraz bransoletki, które robiłam dla siebie z nowych koralików lub pozyskanych z nieużywanej już biżuterii. Na łapkę ok. 17 cm (zmierzone cm krawieckim) Niektóre tylko leżały i nie były używane, inne okazjonalnie raz lub dwa. Mam tego dużo

Szaliczki wszystkie po 5 zł:
1. Kolorowy z cekinkami (niektóre odpadły

2. Ciemnoróżowy ze srebrną nitką, kupiony kiedyś na kocim bazarku, używany może raz kupiła CoToMa

3. Jasnoróżowy z półprzeźroczystego materiału w prążki, podobno jedwab, ale głowy nie dam. Parę razy w użyciu.
4. Zielony, a może bardziej oliwkowy i ażurowy z frędzlami. Ciepły, jakby wełna. Kupiony w komplecie z czapką. Córka czapkę nosi, szaliczkiem pogardziła. Leży sobie nieużywany.
5. Brązowe i kremowe paski, ciepły, zimowy. Może być dla tż, chociaż niekoniecznie. Prawie nieużywany. kupiła czarno-czarni

6. Taki sam jak ten powyżej, tylko w odcieniach rudości. kupiła czarno-czarni

A teraz bransoletki:
1. Oliwkowo-złote (jak stare złoto) szklane, szlifowane koraliki na gumce silikonowej. Cena 3 zł. kupiła CoToMa

2. "Bursztynowa", a tak naprawdę plastikowe, akrylowe, drewniane elementy, większe. Cena 5 zł.
3. "Bursztynowa II", a tak naprawdę plastikowe i akrylowe elementy, mniejsze. Cena 3 zł.
4. Bordowa, plastikowe, drewniane, filcowe elementy, duże. Cena 5 zł. kupiła CoToMa

5. Perełki i chyba szklane, mleczne kulki, przekładki bali. Cena 5 zł. kupiła CoToMa

6. Perłowe i zielone plastikowe korale, srebrne kulki. Jeden zielony ma ryski. Cena 3 zł.
7. Kremowe, szklane perełki z kryształowymi paciorkami. Cena 5 zł. kupiła Koki-99

8. Złote, szklane perełki. Cena 5 zł. kupiła CoToMa

9. Błękitne szklane i plastikowe perełki. Cena 3 zł. kupiła CoToMa

10. Turkusowe, szklane kuleczki. Cena 5 zł. kupiła Thorkatt

11. Turkusowe, szklane i srebrne kuleczki. Cena 5 zł. kupiła CoToMa

12. Turkusowe, szklane kuleczki na drucie pamięciowym, metalowe przekładki. Pełne dwa zwoje. Cena 5 zł. kupiła mamaGiny

13. Czarno-szare plastikowe "pastylki". Cena 3 zł.
14. Czarno-szare plastikowe, drobne koraliki. Mogą być w komplecie z tą powyżej. Cena 3 zł. kupiła Thorkatt

Zapraszam. Piszcie, pytajcie, kupujcie

ROZLICZENIE:
czarno-czarni wpłata 20 zł - przesyłka 8,30 = 11,70 zł

mamaGiny wpłata 15 zł - przesyłka 4,20 = 10,80 zł

CoToMa wpłata 45 zł - przesyłka 7,50 = 37,50 zł

Thorkatt wpłata 20 zł - przesyłka 4,20 = 15,80 zł

Koki-99 wpłata 5 zł
================================================
Razem: 80,80 zł w zaokr. do 81 zł wysłane przelewem dn. 11.02.14 do Kotikowa