Bazarek trwa do piątku 7.02 do 20:00
zapraszam, wszystkie ceny Kup Teraz, przesyłka polecona ekonomiczna na terenie Polski, na wpłatę czekam 3 dni robocze, po tym czasie fant wraca na bazarek. Wpłatę na koty potwierdzi AgaS1987
1. Budzik - dźwięk rozdzierającego miauczenia, nawet Morf się zaciekawił

cena Kup Teraz - 35 zł z wysyłką (paczka ekonomiczna, za opcję ostrożnie - dopłata wg cennika poczty)

2. mega ekstra wszystko w jednym - wkrętaki, LATARKA!!! , miarka

3. sweterek Promod stan db (trochę kulek), trochę oversize, fota na osobie ok 169 cm i rozmiar 36/38. Kolor i fakturę starałam się pokazać na zbliżeniu dzianiny cena było Kup Teraz - 25 zł z wysyłką JEST 10 zł + wysyłka wg kosztu poczty

4. Fajna bluzka 100 % bawełna, po bokach wstawki z dzianiny - lekko się rozciągają, fota na osobie - jw. stan bluzki - bdb, ciekawe wykończenia! cena było Kup Teraz - 25 zł z wysyłką JEST 10 zł + wysyłka wg kosztu poczty

5. sweterek włoski, dzianina + wzór w cętki, skład na focie, stan db, trochę odkulkować trzeba, rozmiar na oko 38 -wymiary na płasko pod pachami 50 cm, długość od karku 53 cm, rękaw od pachy 37 cm
[/b] cena Kup Teraz 15 zł z przesyłką sprzedany Alusia3

6. zegarek Hello Kitty - nówka, zadrapania z tyłu - od wkładania baterii i feler - pęknięte szkiełko, czego przy noszeniu może i aż tak nie widać, nowy, ale upadł i... tak się stało, jak się stało - cena ile dasz + 5 zł wysyłka

7. BOSSSKA smycz - leżenie bykiem, nówka, BYŁO 15 zł z wysyłką JEST 5 zł + wysyłka wg kosztu poczty

8. nowy breloczek H&M w woreczku, nie wiem, czy to skóra, ładnie wykonany - BYŁO 15 zł z wysyłką JEST 5 zł + koszt wysyłki wg poczty

9. przedziwny naszyjnik z żołędzi i pestki brzoskwini (chyba...) - wyrzeźbiona twarz, piękna, niepowtarzalna rzecz - dar od bakakaj - 15 zł z wysyłką wymiary 40 cm x 2 bez wisiorka i ok 43 x 2 z wisiorkiem

10. delikatny naszyjnik 13 zł z wysyłką

ZAPRASZAM

rozliczenie
barbarados kupiła 1 i 2, wspólna wysyłka czyli 35 + 20 minus 5 zł = 50 zł do wpłaty w tym 10 zł paczka = 40 zł na koty
wpłata 55 zł 3.02 na paczkę 10 zł , 45 zł na koty przelane 3.02
Alusia3 kupiła nr 5 , 15 zł z wysyłką wpłata 15 minus 7,5 wysyłka = 8 zł przelałam na koty 4.02