Termoforek na pewno się przyda, zwłaszcza teraz.Parapetniki uszyłam sama, są grube i miękkie, kotom powinny się podobać.
Koszt wysyłki pokrywa kupujący wg cennika Poczty Polskiej.
1.Kultowa maskotka, Kubuś Puchatek.Ma w środku duży, bardzo porządny termofor.Firma Marks & Spencer.Używany, ale uprałam, termofor umyłam, nadaje się do użytku.Jest informacja, że nie polecany dla dzieci poniżej 12 miesięcy, o kotach nie wspomniano

Kubuś trzyma w łapkach polarkowy termoforek, odpinany na rzepy, a sam jest pluszowy, jak na Kubusia Puchatka przystało.
Cena wywoławcza 20 zł.

Licytuje iwona66 za wywoławczą.Dziękuję

2.Różowy, polarowy parapetnik dla kociej dziewczynki? Haft w kolorze bordowo-białym.W środku dość gruby materacyk obszyty różowym polarem.Moja "twórczość", materiał z odzysku, czyściutkie jednak wszystko.Uszyte na zakładkę, wystarczy uprać pokrowiec, ale materacyk pięknie też pierze się w pralce, szybko schnie.Rozmiar 55 x 27 cm.
Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje NITKA/KARINKA za wywoławczą.Dziękuję

3.Niebieski parapetnik z polaru dla kociego chłopczyka? Ma naklejkę ( nie powinna się odklejać, ale zawsze przyszyć można).Materiał dość gruby, miękki, z odzysku, wszystko jednak uprane, czyste.Parapetnik uszyty na zakładkę, nie ma zamka, czy rzepów.Rozmiar 60 x 28 cm.
Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje NITKA/KARINKA za wywoławczą.Dziękuję

Tradycyjnie już przepraszam za jakość zdjęć, mój aparat nie jest w stanie zrobić porządnych, to stara, popsuta już cyfrówka.
Bazarek potrwa do niedzieli do godz.13.00.
Zapraszam.