"Kupię, żeby nie dostać",czyli bazarek RZDNNP - KONIEC!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sty 21, 2014 20:16 "Kupię, żeby nie dostać",czyli bazarek RZDNNP - KONIEC!

Witamy ponownie!
Proszę się odprężyć, wygodnie usiąść, a następnie uśmiechnąć. Obrazek
Teraz można czytać dalej.

Objaśniam, pouczam, wykładam, jako i ostatnim razem uczyniłam (kto wtedy czytał, niech ominie poniższy fragment):

Bazarek pod hasłem „KUPIĘ, ŻEBY NIE DOSTAĆ”, którego symbolem jest ten oto obrazek:

Obrazek

który został zakupiony na bazarku dla Tary przez ewę_mrau, jako RZDNNP, czyli Rzecz Zupełnie Do Niczego NiePotrzebna.

Cudowność i wspaniałość naszego bazarku polega na tym, że licytujesz rzecz, która z całą pewnością zupełnie do niczego Ci się nie przyda i jest tak ekstremalnie w Twoim domu zbędna, że już bardziej być nie może. 8)

Następnie zaczynasz obawiać się, że fantodawca wyśle do Ciebie to, co wylicytowałeś i szukasz najciemniejszej szuflady, w której mógłbyś to upchnąć, a potem z ulgą przyjmujesz wiadomość, że nikt niczego do Ciebie nie wyśle. (Jak się bardzo uprzesz, to za pokryciem kosztów przesyłki możesz dostać to, co wylicytujesz… lubimy taki hard-core). :mrgreen:

Dochód z niniejszego bazarku RZDNNP jest przeznaczony na Operację Zabieg, czyli na sterylizacje.

Licytacja potrwa tydzień, czyli do dnia 28.01.2014r. do godz. 22:00 czasu rzeczywistego.

CHODZI O TO, ŻEBY SIĘ UŚMIECHĄĆ, POPRAWIĆ SOBIE HUMOR I JEDNOCZEŚNIE ZROBIĆ COŚ DOBREGO! :D

Zaczynamy! Obrazek
Ostatnio edytowano Śro sty 29, 2014 10:02 przez Zosik, łącznie edytowano 4 razy
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Wto sty 21, 2014 20:16 "Kupię, żeby nie dostać",czyli bazarek RZDNNP-sterylizujemy!

1. Skasowany i wyprany bilet autobusowy, wyciągnięty ze śmieci od mir.ka (przez Nią osobiście skasowany, wyprany i przez Nią wyciągnięty z Jej prywatnego śmietnika!)
Cena wywoławcza - 1,1zł
:arrow: licytuje mavi za 2,99zł (pod warunkiem, że mir.ka bilet wyprasowała, albo szybko to uczyni)

Obrazek

Obrazek

2. UWAGA GAZ!
GROZI WYBUCHEM!
od ewa_mrau
Nie wiem tak do końca co licytujemy - czy tabliczkę, czy kota, czy kota z tabliczką, czy też gaz grożący wybuchem.
Cena wywoławcza - 5,37 zł
:arrow: licytuje AnnAArczyK 10zł
:arrow: zakładkę poczynioną przez ewa_mrau z powyższego zdjęcia licytuje za wywoławczą isabell36 (abstrakcja totalna...) :mrgreen:

Obrazek

3. Kot w worku od Sarah DeMonique. Nie dość, że nie zamieściła zdjęcia, to jeszcze kazała sobie samemu zwizualizować worek, kota i tasiemkę!
Cena wywoławcza - 3,27 zł
:arrow: licytuje ilgatto - 5zł

Ja wyobraziłam go sobie mniej-więcej tak:
Obrazek

4. Powietrze w butelce bez korka od Sarah DeMonique. Cynamon nie podlega licytacji. 8)
Cena wywoławcza - 0,94 zł
:arrow: licytuje isabell36 za wywoławczą

Obrazek

5. Woreczek po kanapce z tuńczykiem, jeszcze woniejący od Sarah DeMonique
Cena wywoławcza - 0,33 zł
:arrow: licytuje isabell36 za wywoławczą

Obrazek

Specjalnie dla isabell36 od Sarah DeMonique (proszę o uzupełnienie zdjęcia, bo ja nie wiem jak bogatą wyobraźnię ma isabell36):

6. Spinacz drewniany bez sprężynki - w częściach trzech
Cena wywoławcza - 1,32 zł
:arrow: chciałaby licytować isabell36, ale jej głupio... (i nie chce oddać Cynamona)
:arrow: już nie jest jej głupio i bierze za wywoławczą 8)

7. Dzień z Kraksą od ulvhedinn.
Cena wywoławcza - 4,2zł
:arrow: licytuje Fleur za wywoławczą

PRÓBKA:
http://www.youtube.com/watch?v=KRfbgtkRWw0
http://www.youtube.com/watch?v=H1geTBqIkz0
http://www.youtube.com/watch?v=p13IyfiXSxI
http://www.youtube.com/watch?v=5ekAuGeCAKs
http://www.youtube.com/watch?v=UFt8E5nHX_Y

8. Dzień BEZ Kraksy od ulvhedinn
Cena wywoławcza - 6,51zł
:arrow: licytuje mavi za wywoławczą

9. Obłęd w oczach po wyjściu z pracy od isabell36
Cena wywoławcza - 1,11 zł
:arrow: licytuje mavi za 5zł

isabell36 zasugerowała, że należy połączyć głupkowaty wyraz twarzy - o taki:
Obrazek

z rozbieganym wzrokiem - o takim:
Obrazek

10. POŃCZEK w czekoladzie - niestety już zjedzony przez isabell36
Cena wywoławcza - 0,55zł
:arrow: licytuje ewa_mrau 1,55zł

Obrazek

A ja dorzucam:

11. "Skocznia Małysza", czyli twórczość komputerowa mojego pierworodnego.
Cena wywoławcza - 2,71zł

Obrazek

12. Dziura w wiadrze (wiadro autentyczne, dziura najprawdziwsza na świecie, zdjęcie sama robiłam, mogę podać lokalizację - za dopłatą).
Cena wywoławcza - 1,34zł
Cena wywoławcza namiarów na wiadro - 0,92zł
:arrow: licytuje isabell36 za wywoławczą dziura+namiary na wiadro

Obrazek

13. Ognisko, które wypaliło się w czerwcu zeszłego roku w Bydlinie. (W razie czego odbiór wyłącznie osobisty :mrgreen: )
Cena wywoławcza - 2,01zł
:arrow: licytuje zytta za 17zł - ognisko plus ziemniak nie nadgyziony i ciepły nadal: Obrazek

Obrazek

14. Kilka hektolitrów krestalycznej źrudlanej wody z zalewu w Poraju. (W razie czego - j.w.)
Cena wywoławcza - 2,99zł
:arrow: licytuje mir.ka za wywoławczą

Obrazek
Ostatnio edytowano Śro sty 29, 2014 10:01 przez Zosik, łącznie edytowano 8 razy
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Wto sty 21, 2014 21:12 Re: "Kupię, żeby nie dostać",czyli bazarek RZDNNP-sterylizuj

:ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto sty 21, 2014 22:38 Re: "Kupię, żeby nie dostać",czyli bazarek RZDNNP-sterylizuj

to ja poproszę tym razem za wywoławczą:
- powietrze w butelce ale chcem też Cynamona <tup>
- woreczek po kanapce z tuńczykiem
- dziurę w wiadrze

aha są dwa nr 1 - ale to nie ma znaczenia bo nie sposób pomylić fanty

kota w worku wyobrażam sobie tak:
Obrazek
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Wto sty 21, 2014 22:50 Re: "Kupię, żeby nie dostać",czyli bazarek RZDNNP-sterylizuj

padłam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro sty 22, 2014 10:16 Re: "Kupię, żeby nie dostać",czyli bazarek RZDNNP-sterylizuj

isabell Twój kot w worku zacny jest istotnie!
W sprawie Cynamona - proszę przeprowadzić negocjacje z Dużą. Gdyby to był tymczas - mniemam, że już miałabyś go u siebie w domu. :mrgreen:
Numery jeden istotnie były dwa - dziękuję za słuszną uwagę. Chociaż biorąc pod uwagę charakter bazarku - jakby wszystko było pod numerem jeden, albo numerowałabym od końca - nie byłoby to wszystko nazbyt dziwne...

Myszolandia - powstań! I wybierz coś dla siebie. :piwa:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Śro sty 22, 2014 10:58 Re: "Kupię, żeby nie dostać",czyli bazarek RZDNNP-sterylizuj

to ja poproszę:
10. POŃCZEK w czekoladzie - niestety już zjedzony przez isabell36
dorzucam złotówę i smacznego (post factum, rzecz jasna) dla Izusa!
czyli - 1,55 zł
------------
a jeśli o chodzi o mojego fanta, to widzę, że dałam jakąś zabójczą cenę...
w związku z tym proponuję, że jeśli ktoś bardzo będzie chciał to coś np jako zakładkę do książki, to może sobie wydrukować, rzecz jasna
myślę, że to coś zamknęte w książce będzie łatwiej strawialne
a zakładka będzie wyglądała tak:
Obrazek
rozmiar do uzgodnienia, np do atlasu zrobię większe, a do serii z kluczykiem mniejsze
zdjęcie wyślę mejlem
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Śro sty 22, 2014 11:12 Re: "Kupię, żeby nie dostać",czyli bazarek RZDNNP-sterylizuj

A ja kcem nr 2 i tabliczkę i kociczkę :D - zakładam, że to kocica, :mrgreen: bo przypomina mi moją pierwszą Kropeczkę, (aż mi się ciepło zrobiło gdy zobaczyłam Burasiątko), no i ja zawsze poznaję koteczki po....bużkach :ryk: :mrgreen:
Więc proszę o 2 za 10 zł:)
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Śro sty 22, 2014 11:48 Re: "Kupię, żeby nie dostać",czyli bazarek RZDNNP-sterylizuj

ewa_mrau - ja na Twoim miejscu przestałabym kombinować z zakładką, a zaczęłabym uzgadniać transport do nowego DS, bo AnnAArczyk bierze pakiet za dychę (dzięki Ci wielkie Anno za Twoje kcenie). :mrgreen:
Zakładkę zrób na kolejny bazarek dla Joli Dworcowej. 8)

Pomyślcie tylko... jakbyśmy miały znajdować dla naszych podopiecznych dobre, sprawdzone domy i jeszcze by nam dopłacali! :P
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Śro sty 22, 2014 17:32 Re: "Kupię, żeby nie dostać",czyli bazarek RZDNNP-sterylizuj

1) Jeżeli fant nr 1 jest wyprasowany po praniu, to jestem gotowa dać nawet 2.99.

2) Biorę nr 8 - dzień bez Kraksy za wywoławczą. Dzień z Kraksą wspaniałomyślnie zostawiam dla innych forumowiczów, niechże i inni mają uciechę.

3) Biorę nr 9 - Izabelkowy obłęd w oczach i proponuję cenę zaporową 5 zł, co by mi nikt nie odebrał fanta :twisted:

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Śro sty 22, 2014 18:40 Re: "Kupię, żeby nie dostać",czyli bazarek RZDNNP-sterylizuj

Ewa
pończka w czekoladzie pożarła moja ratolośl, która uczy się w Kołobrzegu - i to jej opinia, ze był bardzo smaczny :lol:
jeżeli tabliczkę z piękną Burasią bierze Zuza to ja bym chciała zakładkę - za wywoławczą - będzie podwójna korzyść :mrgreen:

chciałabym drewnianą klamerkę ale tak głupio kupować wszystko od jednej osoby ... no i nie chce oddać Cynamona :twisted:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Śro sty 22, 2014 20:07 Re: "Kupię, żeby nie dostać",czyli bazarek RZDNNP-sterylizuj

bilet i dzień z Kraksą za wywoławczą.

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Śro sty 22, 2014 21:45 Re: "Kupię, żeby nie dostać",czyli bazarek RZDNNP-sterylizuj

Fleur pisze:bilet i dzień z Kraksą za wywoławczą.

Bilet stoi za 2,99 (pod warunkiem, że mir.ka go wyprasuje). Dajesz więcej? :mrgreen:
A dzień z Kraksą dla Ciebie raz! I radzę wziąć przed nim coś na uspokojenie. :ryk:

isabell36 - proponuję wziąć klamerkę, jeżeli otrzymasz zdjęcie. Bo kota w worku możesz kupić za 3,27.

mavi - dziękować! Gratuluję zwłaszcza zakupu Dnia Bez Kraksy! O ile ktoś Cię nie przelicytuje - będziesz najspokojniejszą osobą na tym forum. :twisted:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Czw sty 23, 2014 10:04 Re: "Kupię, żeby nie dostać",czyli bazarek RZDNNP-sterylizuj

Witam i zapraszam! :D
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Czw sty 23, 2014 10:52 Re: "Kupię, żeby nie dostać",czyli bazarek RZDNNP-sterylizuj

isabell36 pisze:Ewa
pończka w czekoladzie pożarła moja ratolośl, która uczy się w Kołobrzegu - i to jej opinia, ze był bardzo smaczny :lol:
jeżeli tabliczkę z piękną Burasią bierze Zuza to ja bym chciała zakładkę - za wywoławczą - będzie podwójna korzyść :mrgreen:

chciałabym drewnianą klamerkę ale tak głupio kupować wszystko od jednej osoby ... no i nie chce oddać Cynamona :twisted:

Kupuj kupuj :) Zdjęcie klamerki nawet zrobiła i już sobie jej nie musisz wizualizować :mrgreen: Jeszcze tylko zrzucę je na dysk, wyślę do Zosik i włala :ryk: :ryk:
Zachencem Cię i dodam do klamerki gratisik.

I nie będzie to Cynamon. Cynamona nie oddam! Bo on budzi o 5 rano na jedzenie, lubi śródnocne mizianki i spanie pod kołderką. Zniosę brak podbudki wczesnoporannej i brak mizianek, ale braku kołderki nie zniosę! :evil: :evil:

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

[następna]