Kiedyś sama karmiłam koneserowce, teraz mogę je wesprzeć bazarkowymi fantami. Pieniądze, które uda się tutaj uzbierać, przekażę Migocie, która trzyma pieczę nad koneserowcami.
Tutaj znajdziecie kolejny już wątek:
viewtopic.php?f=1&t=145221
A więc do rzeczy

Wszystkie ubrania są w bardzo dobrym stanie. Jeśli potrzebne będą jakieś wymiary, dajcie znać, sprawdzę i podam.
Obok każdej rzeczy podana jest cena wywoławcza, licytacja trwa 3 dni od chwili złożenia pierwszej oferty.
Koszt przesyłki wg cennika Poczty Polskiej. W Warszawie można odebrać osobiście.
1. Granatowe jeansy Levi's demi curve proste, rozmiar 28/34, 98% bawełna, 2% elastan

2. Brązowy sweter Part Two (kupiony w sklepie Jackpot&Cottonfield), rozmiar L (ale wg mnie to bardziej M), 65% wełna owcza, 20% poliamyd, 10% angora, 5% alpaka

3. Ciemnozielona spódnica French Collection, rozmiar M, 98% bawełna, 2% elastan

4. Bordowa bluzka Camaieu, rozmiar 36, 100% wiskoza - 10 zł

5. Biała bluzka w czarne groszki Mohito, rozmiar 34 (ale wg mnie bliżej jej do 36), 100% wiskoza

6. Fioletowa bluzka z haftowanym wzorem, Dunnes, rozmiar 10 (czyli 38), 100% bawełna - 10 zł

7. Sukienka w pasy Forever Pink, rozmiar M, dół: bawełna, góra: 95% bawełna, 5% elastan, ani razu nie założona

Zapraszam!