zawsze starałam się pomagać potrzebującym, aż w końcu i mnie dopadła bieda

Od ponad dwóch lat opiekuję się "Podwórkowcami" stadkiem kotów wolnożyjących - dzięki Waszej pomocy na poprzednim bazarku mogę kupić leki uodparniające dla stadka i antybiotyk "na wszelki wypadek", powinno też starczyć na trochę puszek.

Poprzedni bazarek był udany i pojawiły się osoby chętne na zakładki postanowiłam więc zrobić następny bazarek, tym razem na karmę dla "mojego" stadka, które obecnie liczy 6 sztuk:
Boss - podwórkowy król stadka, który zachorował przed świętami - ale jest już dobrze

Kotka Polka - czarna koteczka wysterylizowana wiosną 2013 r.
Szarusia - jedyna niesterylizowana - nie daje się złapać

Młody - syn Szarusi - jedyny jej kociak, który przeżył zimę 2012/2013 - wykastrowany wiosną 2013 r.
Urwis - kocurek wykastrowany jesienią 2012 r.
Krówek - kocurek, pewnie niekastrowany, który pod koniec ubiegłego roku dołączył do stadka - na razie jedynie pod względem stołówkowym (dla mnie akurat najbardziej istotnym

licytacja trwa do 09 stycznia do godziny 20

do wylicytowanej ceny należy doliczyć koszt przesyłki - 5 zł
zdjęcia stadka wstawię w drugim poście - teraz czas na biżutki
1. Zakładka do książki - duży tygrys, malutki kotek i Noc Kairu - cena wywoławcza 15 zł

tak wygląda podobna zakładka w książce:

jeżeli osoba, która wygra będzie chciała - mogę wymienić tygrysa na kotka

psiama

2. Zakładka do książki gorący tygrys i pomarańczowy koral naturalny - cena wywoławcza 17 zł

jeżeli osoba, która wygra będzie chciała - mogę wymienić tygrysa na kotka

Gocha_17

3. Bransoletka CHARMS z pięcioma zawieszkami - kotkami - cena wywoławcza 15 zł

4. Bransoletka CHARMS z pięcioma zawieszkami - kotkami - cena wywoławcza 15 zł

5. Bransoletka CHARMS z pięcioma zawieszkami - kotkami - cena wywoławcza 15 zł

AYO

6. Zawieszka do telefonu: kotek w bursztynach - cena wywoławcza 10 zł

Ewa L.

7. Kolczyki "SMUKŁE KOTY" - w kolorze zwykłego, noszonego srebra z niebieskimi oczami - cena wywoławcza 10 zł

8. Kolczyki "SMUKŁE KOTY" - w kolorze zwykłego, noszonego srebra z zielonymi oczami - cena wywoławcza 10 zł

Spilett - jako nagroda pocieszenia za zajęcie II miejsca przez Perełkę w grudniowych wyborach MISS i MISTER MIAU

9. Kolczyki "BIAŁE KOTY" - takie trochę kosmiczne koty z cyrkoniową obróżką i cyrkoniowym noskiem - cena wywoławcza 15 zł

BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA WZIĘCIE UDZIAŁU W BAZARKU I PORATOWANIE MOJEGO BUDŻETU

ROZLICZENIA BĘDĘ WSTAWIAŁA W MIARĘ KUPOWANIA PUSZEK DLA KOCIAMBRÓW