a 50% dla bezdomnych kotków, którym pomagamy
1. srebrny pierścionek z koralem, szerokosć regulowana, najlepiej tak r. 17-19, dzieło forumowej aania , średnica oczka 1cm, podstawa o szerokości 2,4cm, prześliczny,kupiłam bo mi się strasznie spodobał jednak nie w moim stylu
wywoławcza 35zł , KT 60zł licytuje marysienka do 23.12. godz. 13.27

2. torebka klasyczna czarna marki Carfret z elementami czerwonymi, chyba ze skóry, ale pewności nie mam , stan torebki 4+ , posiada niewielkie zatarcia na uchwytach, zatuszuję je farbą do skóry
wywoławcza 7zł, kup teraz 15zł

3. klasyczna skórzana torebka marki Kemer http://www.kemer.com.pl/ , z kolekcji 2012, stan idealny, kilka razy noszona na krótkie wyjścia, bardzo funkcjonalna, podstawa torebki szerokość 41cm, głebokość 10cm, wysokość torebki 24cm, paski mają wysokość 30cm, wewnątrz dwie boczne kieszenie na zamek, plus kieszeń na telefon, torebka zamykana na zamek oraz klapkę na zatrzask, ponadto jedna zewnętrzna kieszeń, w rzeczywistości perenztuje się dużo lepiej zdjęcia mi jakos nie wyszły, posiadam paragon który przekażę razem z torebką,
wywoławcza 25zł, kup teraz 60zł wylicytowała izydorka za wywoławczą do 21.12.2013r. do godz. 17.09 czasu forumowego

bazarek potrwa 3 dni od pierwszej oferty licytacji licytacja trwa do 21.12.2013r. do godz. 17.09 czasu forumowego
, opcja kup teraz przerywa licytację, wysyłka nie później niż 3 dni od daty wpływu pieniędzy na konto, koszt wysyłki torebek - paczka ekonomiczna 9,50zł , możliwy odbiór osobisty we Wrocławiu i okolicach