bazarek poświęcony jest wolno żyjącym kotom, które dokarmia moja koleżanka oraz mojemu kotu Lilo, który cierpi na przewlekłą niewydolność nerek.
Połowa dochodu z bazarku będzie przeznaczona na badania i lekarstwa dla Lilka, druga połowa zaś pójdzie na karmę dla bezdomniaczków dokarmianych przez koleżankę.
Podane ceny są cenami KT. Koszt wysyłki zgodny z cennikiem pp + koszt opakowania
PLAMY NA UBRANIACH SĄ WINĄ APARATU
Dla chętnych pomierzę ubrania
DLA MAMY
1)

Bawełniana bluzeczka na lato. Rozmiar z metki L.
Cena 3 zł
2)

Sukienka. Może służyć jako ciuch elegancki lub sportowy. Założona może z 3 razy. Później wyrosłam.
Cena 20 zł
3)

Czarna spódniczka wizytowa. Zakupiona przeze mnie na miau. Jednak okazała się za mała. Rozmiar 40.
Cena 5 zł
4)

Super koszulowa bluzeczka. Możliwość długich lub krótkich rękawów. Mark&Spencer. Nietrafiony zakup na miau. Okazała się za duża. Rozmiar UK 16. Cena 10 zł --> Kupiła Duszek686
5)

Czadowa marynareczka. Okazała się za mała. Zakup na miau. Ponoć założona była tylko raz i na takowa wygląda. Ja ją tylko przymierzyłam.
Cena 30 zł
6)

Skórzana torba na dokumenty lub insze. Torba choć kilka lat już ma jest w świetnym stanie.
Cena 10 zł
DLA CÓRECZKI
1)

Różowa czapka 3 zł, czerwony komplet 5 zł
Butki:
1)

fioletowe z ccc
Martynka przechodziła całą zimę. Zawsze miała ciepłe nóżki ale też nie zapocone.
Długość wew. wkładki to 15,5 cm, natomiast podeszwy 19 cm
Cena 20 zł
2)

kozaczki skórkowe
Cieplutkie z opcją regulacji przy większej lub drobniejszej łydce. Dodatkowo suwaczek.
Długość wew. wkładki to 14,5 cm, natomiast podeszwy 18 cm
Cena 20 zł
Spodenki:
1)

spodnie jeans z ociepleniem od spodu
pas na max rozciągniętej gumie 31 cm, długość mierzona od kroku 40 cm
Cena 10 zł
2)

czarne dresowe z dodatkami różowymi
pas na max rozciągniętej gumie 33 cm, długość mierzona od kroku 37 cm
Cena 5 zł
3)

ogrodniczki (ulubione przeze mnie, bo ochraniają dodatkowo nerki, wiatr nie podwieje)
pas 31 cm, długość mierzona od kroku 34 cm
Cena 10 zł
Kurteczki:
1)

różowa wiatrówka z systemem t-dry (target dry)
Typowa wiatróweczka na wczesną jesień i późniejszą wiosnę na bawełnianej podszewce
długość kurtki mierzona na plecach 46 cm, rękaw mierzony od zewnątrz, od szwa łączącego ramię z rękawem 34 cm, szerokość pod pachami 40 cm
Cena 20 zł
2)

srebrna kurteczka (check me)
ocieplana kurtka na późną jesień lub zimę bez mrozów
długość kurtki mierzona na plecach 51 cm, rękaw mierzony od zewnątrz, od szwa łączącego ramię z rękawem 32 cm, szerokość pod pachami 36 cm
Cena 15 zł
3)

ciemno różowa z futerkiem (girl2girl)
długość kurtki mierzona na plecach 40 cm, rękaw mierzony od zewnątrz, od szwa łączącego ramię z rękawem 38 cm, szerokość pod pachami 36 cm
Cena 20 zł
4)

czerwona podszyta polarkiem (george)
długość kurtki mierzona na plecach 43 cm, rękaw mierzony od zewnątrz, od szwa łączącego ramię z rękawem 35 cm, szerokość pod pachami 37 cm
Cena 20 zł
5)

blado różowa z futerkiem (next)
Również poszyta polarkiem, bardzo ciepła, tak jak fioletowa
długość kurtki mierzona na plecach 45 cm, rękaw mierzony od zewnątrz, od szwa łączącego ramię z rękawem 33 cm, szerokość pod pachami 39 cm
Cena 20 zł
Więcej zdjęć ubranek: https://www.dropbox.com/sh/7lz1jdt888fq8ez/QrVrR2BEEg