Już dziś startuje kolejny bazarek dla Kici z tego w wątku viewtopic.php?t=156806
W skrócie Kotka ma złamany kręgosłup, ma uszkodzony układ przywspółczulny i sama nie oddaje moczu, ma też bezwładny ogon.
Dług w lecznicy wynosi na tą chwilę około 1000 zł, a na operacje potrzeba około 1500 zł żeby była szansa na normalne funkcjonowanie. Wiadomo takie "wyciskanie" nie jest dla nie komfortowe a przez to, że nie oddaje prawidłowo moczu niestety dochodzi do powlnego uszkadzania narządów takich jak wątroba czy nerki.
Nie jest Ona jedyną Kotką pod moją opieką, mam jeszcze drugą domową, która też ostatnio chorowała i czwórkę rezydentów na zewnątrz. One w tej chwili też potrzebują pomocy w postaci karmy. Zawsze dawałam im domowe jedzenie, bona inne nie było mnie stać ale przyszła zima, wszystko zamarza więc biedne zostają bez jedzenia.
postanowiłam, że zyski z bazarku będą dzielone 50/50. Na dług w lecznicy i na karmę.
Proszę jeśli tylko możesz, pomóż, nie przechodź obojętnie.
Dlatego dziś proponuję Państwo, super gadżet jakim jest Bransoletka z grupą krwi.

Często zdarza się, że ktoś z nas potrzebuje nagłej pomocy. Niejednokrotnie taka bransoletka daje szansę na szybszą pomoc, np. osobie poszkodowanej.
Jest również super dodatkiem do prezentu świątecznego.

Uploaded with ImageShack.us
Oczywiście bransoletkę można zamówić z dowolną grupą krwi. Dostępne są w kolorze czerwonym i czarnym,
po zakupie proszę o podanie w prywatnej wiadomości:
-grupy
-koloru
-adresu
Bazarek ma charakter charytatywny więc cena jednej sztuki wynosi 10 zł.
(+koszty przesyłki zgodne z cennikiem poczty polskiej, myślę, że około 2 zł)
Ilość sztuk nie ograniczona.
Bazarek potrwa do 16.12.2013 do godziny 20:00.
Serdecznie zachęcam do pomocy Kociastym.