Bazarek na kociaki z Kociej Chatki i na przeprowadzkę Kociej Chatki do nowego lokalu - no cóż Kocia Chatka przeszła wiele przeprowadzek, ale cały czas szukłyśmy coraz lepszych warunków dla naszych kociaków

które u nas zawsze są tymczasowo - 04.11.13r. podpisałyśmy umowe o wynajem nowego lokalu - będziemy miały teraz 3 pomieszczenia dla kociaków w tym jedno na super ścisłą kwarantannę - na część remontu mamy pieniądze, ale na pozostałe roboty w kociarni zaczynamy zbierać kasę - niestety czeka nas masa wydatków i roboty ale jednocześnie jest to dla nas wielkie wyznanie i radość że dla kociaków stworzymy super miejsce

tak dla oglądu sytuacji zamieszczę kilka zdjęć jak to wygląda teraz a potem będę zamieszczała zdjęcia jak lokal wygląda po remontach

Taki krótki opis na co zbieramy

Jak pisałam na część robót pieniadze mamy, ale brakuje nam masę innych rzeczy.

Są w połowie przeszkolone i jak widać na zdjęciach zupełnie nieszczelne, do wymiany.
Okna :
w Dużym pomieszczeniu są 2.
Pierwsze przy drzwiach

Drugie okno w tym pomieszczeniu

Okno w małym pomieszczeniu jest jedno

tyle światła dziennego mamy w dużym pomieszczeniu :

a tyle w małym

To takie ogólne info w każdym razie roboty jest cała masa , ale nas to nie przeraża
Bazarek potrwa do 27.11.13r. Fanty zostaną wysłane najwcześniej 28.11.13r. z powodów mojej pracy bo w przyszłym tygodniu nie będę miała możliwości wysłania z powodu wyjazdu na delegację z pracy. Więc proszę o cierpliwość w odpowiadaniu na posty z mojej strony
Koszty przesyłki pokrywa kupujący - pierw wysyłam przesyłkę , a potem prosze o przesłanie pieniędzy bo wtedy znam koszty przesyłki