Dochód z tego bazarku ma być przeznaczony na potrzeby zwierząt, będących pod opieką moją i Kinni.
U mnie na DT przebywa obecnie Wonsz vel. Panda - koteczka z Nowego Folwarku - kolejny maluch, który stamtąd do mnie przybył dzięki zaangażowaniu berni i jej koleżanki. Jej ślepa siostrzyczka znalazła wspaniały dom. Pandę czeka jeszcze sterylka i kilka spraw weterynaryjnych (powtórka szczepień, kolejne odrobaczenia, itd.).
Drugim tymczasem jest Orfeusz - wielki piękny kot po urazie kręgosłupa, dla którego trzeba było specjalnie przystosować pomieszczenie, i z którym trzeba się obchodzić jak z jajeczkiem. Orfeusza uratowała i doprowadziła do stanu "używalności" Kinnia.
Orfi musi być pod stałą kontrolą, będzie potrzebne porządne rtg i kontrole u weta, co dalej - nie wiadomo. Mamy nadzieję, że ku dobremu.
Na potrzeby tych dwóch kocich osobistości chcę przeznaczyć połowę dochodu z bazarku.
Drugą połowę przeznaczam dla Kinni i jej podopiecznych.
Kinnia odwala kawał wielkiej, wspaniałej roboty. Nie chwali się tym, nie marudzi, nie utyskuje, tylko robi swoje.
Pod jej opieką (oprócz rezydentów) są tymczasy - m.in. Gang Burasów, Niuniek i Kropek, o którego zdrowie i życie Kinnia wciąż walczy oraz pies - Misza ze śrutem w serduszku, którego również Kinnia uratowała od śmierci.
O tych wszystkich sprawach, historiach i problemach można poczytać: tutaj: viewtopic.php?f=1&t=157231, tutaj viewtopic.php?f=21&t=151922 i tu: viewtopic.php?f=1&t=155905.
Bazarek potrwa dwa tygodnie, czyli do 18.11.2013 do godz. 22:00
Koszt przesyłki każdej z rzeczy to 6zł z kopertą bąbelkową, chyba, że ktoś wylicytuje ogromne ilości na raz, to wtedy ustalimy indywidualnie.

Zapraszam wszystkich, którzy chcą pomóc nam pomagać!