Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia więc pora pomyśleć już zawczasu o prezentach!!!

Tak więc w tym roku postanowiłam znów zrobić bazarek z kosmetykami oriflame dla podopiecznych Kociej Przystani!
Oferuję już katalog 17/2013 już zbieram zamówienia z tego katalogu który zaczyna się 25 listopada.
Chciałabym już tego dnia złożyć zamówienie, bo wtedy jest większa szansa na to, że wszystko, co było zamawiane będzie dostępne, poza tym ewentualna wysyłka lub odbiór osobisty zamówienia też pewnie potrwa parę dni... Trzeba wziąć poprawkę na pocztę polską w tym okresie - nawał pracy = dłuższe oczekiwanie na przesyłkę... Dlatego nie czekajmy na ostatni moment.
10% ze sprzedaży przekażę na potrzeby czterołapnych kocioprzystaniowiczów

Jeśli ktoś złoży zamówienie na min.100 zł - przekażę połowę swojej prowizji (prowizja ta wynosi 23%)
Rozliczenie będzie wyglądało w ten sposób, że wpłat będzie trzeba dokonać na moje konto a gdy uzbieram całą sumę - odliczę profit dla Przystani i przeleję na konto Mikuś.
Koszty wysyłki ponosi kupujący, wysyłka listem poleconym lub paczką
Możliwy odbiór osobisty w Tychach lub w Katowicach lub w Sosnowcu, ale w przypadku opcji 2 i 3 tylko w jednym terminie wszystko. Szczegóły będziemy w tej kwestii ustalać jak przyjdzie czas.
Istnieje również możliwość zamówienia czegoś spoza katalogu, co nie jest w promocji -wówczas przekażę połowę swojej prowizji za dany produkt dla Was.
Ewentualnie mogę zamówić coś z obecnego katalogu, jeśli nie ma tego w promocji w następnym.
Linki do katalogów w poniższych postach.
UWAGA!!!
Czasem, kiedy mam duże zamówienie zdarza się, że w prezencie od firmy dopisuje mi się coś w bardzo promocyjnych cenach, gratis lub za złotówkę. Jeśli i tym razem tak będzie a będzie to tzw "chodliwy"
produkt - tzn.który łatwo się sprzedaje - przekażę go na ręce Mikuś na ew.późniejszy bazarek.