Zrób sobie prezent! Ciuszkowy :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt paź 25, 2013 9:01 Zrób sobie prezent! Ciuszkowy :)

Bazarek jest przeznaczony na utrzymanie moich zwierzaków i zwierzaków pod moją opieką u mamy i w DT.
-> Moje rezydentki: Zuzia i Maniusia. Zuzię wzięłam ze schroniska na początku roku, jako niadopcyjną. Raz już wróciła z adopcji jako dzika. Przez 20 minut starałam się z klatki schroniskowej zapakować ją do transporterka :twisted: Okazała się tylko mocno przestraszona. Teraz regularnie na mnie śpi i jest kochanym domowym pieszczochem. Maniusia jako dzika kotka bytująca w centrum Wrocławia została wyłapana na sterylizację. Łapałyśmy ją z Martką i zabrałyśmy wraz z 2 kociakami. Po odchowaniu kociąt i sterylizacji miała być wypuszczona. Jednak zanim jej kocię (tylko jedno przeżyło) podrosło, kotka trochę się oswoiła i niestety wyszła na jaw jej niepełnosprawność. Maniusia jedną tylną łapkę ma zupełnie niesprawną. Prawdopodobnie przecięte zostało w jakimś wypadku ścięgno achillesa, ponieważ ma więcej blizn w okolicy tylnych nóg. W związku z tym Maniusia zostaje u mnie na wsi, gdzie wychodzi kiedy chce, ale jest bezpieczniejsza niż w mieście.
-> Psy: Fryderyk i Pimpuś. Mieszkając na wsi w bliskiej odległości lasu, często spotyka się z porzucanymi psami. Szczególnie w okresie wakacyjnym.. Pierwszy pojawił się Fryderyk - spory, zabiedzony, zupełnie nieułożony mieszaniec. Odkarmiony, odrobaczony, zaszczepiony, wyposażony w obróżkę przeciwpchielną i zwykłą, wykastrowany, żeby nie włóczył się po okolicy, zamieszkał w stajni obok mojego domu. Pozostaje na moim utrzymaniu. Drugi psiak, to charakterny maluch w typie szpica. Najchętniej cały dzień biega z kolegami ze stajni, a śpi w domu. Muszę jeszcze zabrać go na USG i wykastrować, gdyż jest jednostronnym wnętrem.
-> Konie: Madera i Molly. Dwa najbardziej wymagające finansowo zwierzaki. Wprawdzie pracuję w stajni i sama zbieram siano, więc bardzo ograniczyłam wydatki na utrzymanie, ale koszty weterynarza są przerażające. Niestety w tym roku obie równocześnie się rozchorowały, a każda choroba pochłonęła ok tys. zł :(
-> Koty u mamy. Agatek i Kitunia. Agat jest naszym rodowodowym persem. Kitunia to piękna, ale bardzo kapryśna kotka zabrana ze schroniska. Niestety nie przepada za tymczasami i staje się wtedy agresywna do ludzi.
-> Tymczasy u mnie: Chichi i Songoku. Kociaki znalezione koło Trzebnicy. Maluszki, których leczenie pochłonęło ok 800zł :(

Zdjęcia w kolejności z opisu :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Troszkę się ich nazbierało :) więc koszty są spore. Muszę dodatkowo kupić w najbliższym czasie transporter i skonstruować budę dla Pimpka.

Sprzedaję ciuszki XS, S, M. Większość używana przeze mnie, część to nietrafione zakupy na bazarkach albo w sklepie (są rzeczy nowe z metkami!). Przy zakupie minimum 3 rzeczy - przesyłka GRATIS!

Do wyboru ciuszki podzielone na 4 grupy cenowe:
za 5zł ALBUM A
za 10zł (PRZECENA NA 8zł) ALBUM B
za 15zł (PRZECENA NA 12zł) ALBUM C
za 30zł (PRZECENA NA 25zł) ALBUM D

Wymiary manekina: biust 86cm, pas 68cm, biodra 91cm, wysokość od ramienia na podstawy mierzone przodem 70cm.

Wszystkie ceny KUP TERAZ. Proszę zgłaszać chęć kupna tutaj - będę wtedy usuwać rzecz z folderu. Do kosztów zakupu należy doliczyć koszty wysyłki wg PP. Przy zakupie 3 szt. lub więcej, przesyłka GRATIS.

Jeśli do którejś rzeczy potrzebne są wymiary, to piszcie - będę mierzyć!
Ostatnio edytowano Nie mar 09, 2014 22:31 przez Agita, łącznie edytowano 10 razy
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Od: Pon wrz 05, 2005 8:49

Post » Pt paź 25, 2013 9:02 Re: Duuuużo ciuchów XS\S\M na moje zwierzaki i DT.

Rozliczenia:

turkawka -> D11 + C24 + C7 = 80zł :1luvu:
Ostatnio edytowano Śro paź 30, 2013 12:05 przez Agita, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Post » Pt paź 25, 2013 11:38 Re: Duuuużo ciuchów XS\S\M na moje zwierzaki i DT.

A czy ja przed ostateczna decyzja moglabym sie umowic na przymierzanie? Jestem zywo zainteresowana spodniami D11, spodenkami C24 i tuniką C7 ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pt paź 25, 2013 11:49 Re: Duuuużo ciuchów XS\S\M na moje zwierzaki i DT.

Turkawka, pewnie. Mogę przywieźć do Wrocławia w dni pracujące i jakoś się spotkamy na przymiarkę, albo weźmiesz ode mnie ciuszki i przymierzysz i zdecydujesz u siebie w domu. Bo jechać 35km poza Wrocław chyba Ci się nie chce? Ja oczywiście zapraszam na moją wieś :)
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Post » Nie paź 27, 2013 20:25 Re: Duuuużo ciuchów XS\S\M na moje zwierzaki i DT.

Dodałam w pierwszym poście wymiary manekina ze zdjęć.
Zapraszam :ok:
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Post » Śro paź 30, 2013 12:07 Re: Duuuużo ciuchów XS\S\M na moje zwierzaki i DT.

Zapraszam do zakupów :ok:
Na zachętę szybki kolaż co można znaleźć w linkach:

Obrazek
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Post » Śro paź 30, 2013 12:22 Re: Duuuużo ciuchów XS\S\M na moje zwierzaki i DT.

Żaden z albumów się nie otwiera - "internal server error"
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Śro paź 30, 2013 14:58 Re: Duuuużo ciuchów XS\S\M na moje zwierzaki i DT.

Ja chcialam powiedziec, ze sprtzatnelam te rzeczy, o ktore pytalam ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Śro paź 30, 2013 16:41 Re: Duuuużo ciuchów XS\S\M na moje zwierzaki i DT.

Czy dalej jest problem z albumami? Mi i koleżance działa..
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Post » Pt lis 01, 2013 19:23 Re: Duuuużo ciuchów XS\S\M na moje zwierzaki i DT.

Zapraszam do kupowania :ok:
Niestety moje kotki tymczasowe również postanowiły się rozchorować.. :( :(
Na szczęści na rudasy u mamy jest dużo chętnych. Jeden już zamieszkał w domu stałym, a drugi czeka na transport :)
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Post » Pon lis 04, 2013 11:22 Re: Duuuużo ciuchów XS\S\M na moje zwierzaki i DT.

Uwaga obniżka :!:

Niestety oba moje tymczasowe maluchy chorują na całego - mają paskudne calici :(
Codziennie jeździmy do weta, a w dni wolne jeździmy do weta ponad 40km w jedną stronę :(
Dlatego na zachętę obniżam ceny z 40zł na 30zł i z 20zł na 15zł :!: Zachęcam do kupowania :ok:
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Post » Pon lis 04, 2013 11:44 Re: TANIEJ !!! Duuuużo ciuchów XS\S\M na moje zwierzaki i DT

tutaj jeszcze piękne poszewki, 50% dochodu przeznaczam na Songo i Chichi
viewtopic.php?f=20&t=157787
życzę im zdrówka, oby szybko z tego wyszły :(

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon lis 04, 2013 11:52 Re: TANIEJ !!! Duuuużo ciuchów XS\S\M na moje zwierzaki i DT

jessi dziękujemy :1luvu:
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Post » Śro lis 06, 2013 8:01 Re: TANIEJ !!! Duuuużo ciuchów XS\S\M na moje zwierzaki i DT

Zapraszam na bazarek ciuszkowy oraz dla koniarzy:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=158032
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Post » Czw lis 07, 2013 7:39 Re: TANIEJ !!! Duuuużo ciuchów XS\S\M na moje zwierzaki i DT

Ja tez zareklamuje bazarek. Kupilam ciuszki wszystkie trzy, o ktore pytalam i musze powiedziec, ze wszystkie wygladaly jak nigdy nienoszone. Spodnie byly zupelnie nowe, z metka. :)
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

[następna]