Linki do wątków viewtopic.php?f=13&t=155844 viewtopic.php?f=13&t=156862 viewtopic.php?f=13&t=151707
Lori viewtopic.php?f=46&t=156764
Poprzedni bazarek z posłankami viewtopic.php?f=20&t=157013&start=45
W większości wypadków posłanka uszyte są z materiałów z recylkingu, że się tak wyrażę, wszystkie jednak czyściutkie, nadają się do użycia.
Koszt wysyłki pokrywa kupujący wg cennika Poczty Polskiej.
Bazarek potrwa tydzień od pierwszej oferty.
Za każdym razem informuję, że fanty są ładniejsze niż na zdjęciach, o czym mi też doniesiono

1.Cudowny, mięciutki mops.Naprawdę duże posłanko dla kota.Uprany oczywiście, bo był używany.Moje koty wypróbowały go przed praniem, podobał się bardzo.Wymiary ok.80 cm x 30 cm.
Ewentualny dochód ze sprzedaży mopsa chciałabym przeznaczyć dla Katia80, która jest w trudnej sytuacji finansowej, ma swoje koty i bezdomniaki pod opieką.Ostatnio tymczasowała Lori i kosztowało ją to trochę.Chciałabym odrobinę pomóc, bo jak dotąd to ona mnie pomagała.
Cena wywoławcza 25 zł.

Licytuje iwona66 za45 zł.Dziękuję

2.Bardzo ładne, identyczne parapetniki z miękkiego aksamitu.Kolor to ciężkie czerwone wino.Bardzo ładnie odszyte, zamykane na zamek.W środku materacyki, które mogą być też fajnymi posłankami, są mięciutkie i bardzo miłe.
Rozmiar 60 x 25 cm, czyli na przeciętny parapet.
Cena wywoławcza każdego 20 zł.

Licytuje sroka7 oba za wywoławczą.Dziękuję

3.Poduszka pasująca do powyższych parapetników, bardzo ładna z miękką poduszką z kotem w środku.Rozmiar ok.45 x 45 cm, a więc dość duża.Uprzedzam, że jeżeli kot się do niej zbliży, będzie cała w kłakach.Chociaż może powinnam ją reklamować jako szczotkę dla kotów, które nie lubią być czesane?

Cena wywoławcza 12 zł.

4.Znowu dwa identyczne posłanka.Duże, wymiary 57 x 30 cm.Sam materiał jest gruby, bardzo puchaty, mięciutki i lekki, a w środku jest jeszcze "kołderka" z gąbki obszytej z dwóch stron materiałem.Takie coś dla kociego sybaryty.Dodam, że łatwo się pierze w pralce i pomimo tego, że dość grube schnie szybciutko.Czarno-nie biały, raczej szarawy, nie ze starości, tylko taki po prostu jest.
Cena wywoławcza 18 zł za każde.

Licytuje sroka7 po 20 zł każde.Dziękuję

5.Te parapetniki uszyłam sama, bardzo się postarałam i wyszło mi nieźle, przyznaję.Są z obiciowego aksamitu, który jest nieco sztywniejszy.Spodnia część z weluru w identycznym kolorze.Kolor z resztą piękny, bardzo elegancki, chociaż "brudny róż" brzmi

Cena wywoławcza każdego 20 zł.
Gdyby ktoś chciał , mogę dodać malutką poszewkę ( 30 x 30 cm) w nieco żywszym kolorze.

6.Świetne posłanie z aksamitu w żakardowy wzór, jakby żywcem przeniesione ze starego salonu.W środku poduszka obszyta fizeliną.Moja Gucia była nim zachwycona, jest miękkie i kotom w nim "do twarzy"

Wymiary ok.45 x 40 cm.
Cena wywoławcza 18 zł.

Licytuje iwona66 za 25 zł.Dziękuję

7.A teraz moje ulubione materacyki do transporterka, ale nie tylko.Mogą służyć jako wkład do posłanka, albo nimi być po prostu.Są uszyte z ochraniaczy na dziecinne łóżeczko, są mięciutkie, łatwe do prania, nie kłaczą się i są higieniczne.Trocki można odciąć, ale zawiązuję je na kokardkę lub zostawiam rozwiązane do zabawy dla kota.
Wymiary- większe 57,59 x 30 cm
mniejsze 46 x 30 cm.
Cena wywoławcza każdego 5 zł.

Licytuje iwona66( wszystkie trzy) za wywoławczą.Dziękuję

8.Dwa mniejsze "afrykańskie" materacyki do transporterka.Wymiary 46 x 25 cm.

Licytuje iwona66 za wywoławczą ( oba).Dziękuję

9.Nie przesłodziłam?

Licytuje alessandra za wywoławczą.Dziękuję

10.Dla kocich chłopczyków dla odmiany malutkie polarkowe posłanka, 24 x 43-45 cm.Z dwóch stron różne odcienie niebieskiego.Jeżeli komuś nie przeszkadza, że nieco niechlujnie uszyte

Posłanka wędrują do alessandra

11.Również gratis.Termoforek z pestkami wiśni.Wysypalam pestki, uprałam, uprasowałam i po wsypaniu pestek zaszyłam znowu.Można spokojnie używać.A tak to działa http://greenes.home.pl/pl/p/Poduszka-te ... -wisni/130

Termoforek wędruje do sroka7.Cieszę się, że się komuś przyda

Zapraszam.
Koniec bazarku w środę o godz.14.00