Różności na na tymczasy OKI - dziś KONIEC!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob paź 12, 2013 5:45 Różności na na tymczasy OKI - dziś KONIEC!

Bazarek, z którego wpływy przeznaczam po połowie: na moją tymczaskę Carmen (odrobaczenie, szczepienie, leczenie przeziębienia) oraz na tymczasy u OKI - nowozgarnięty miot okazał się FelV+, a że jest chorowity, to koszta obsługi stadka na pewno będą niemałe.

Bazarek ma formę licytacji, którą można przerwać licytując "Kup teraz". Jestem otwarta na cenowe negocjacje, jeśli ktoś zdecyduje się na większe zakupy :mrgreen: Trwa tydzień od pierwszej oferty, koszt wysyłki pokrywa kupujący (zazwyczaj ok 5-7pln).
EDIT: Bazarek trwa do soboty 19.10 do 12:30 :ok:

0. Kocia figurka na szczęście ;) drewniana, b. lekka, z tyłu dość płaska, więc nadaje się na postawienie przy ścianie. Wysokość dłoni.
Obrazek Obrazek
Cena wywoławcza: 7 pln
Cena KT: 20 pln
Licytuje: maria_kania :arrow: 7 pln

1 i 2. Spinki do włosów, duża i mała, nigdy nie używane.
1. Duża (dł. 10cm)
Cena wywoławcza: 2 pln
Cena KT: 7 pln
Kupiła Olinka za KT :ok:

2. Mała (dł. 7 cm)
Cena wywoławcza: 1 pln
Cena KT: 5 pln
Kupiła Olinka za KT :ok:

3. Srebrny lub posrebrzany łańcuszek, dość sztywny, taki styl "wężowy" ;) dł. 43cm.
Obrazek Obrazek
Cena wywoławcza: 10 pln
Cena KT: 30 pln
Licytuje:

4. Wisiorek z bursztynkiem na dość krótkim łańcuszku (dł. 43 cm)
Obrazek
Cena wywoławcza: 5 pln
Licytuje:

5. Wisiorek, który zrobiłam sama z kolczyka ;) nikt nie będzie miał takiego samego. Kulka a la bursztynkowa w spirali metalowej. Dł. plastikowego rzemyka 43 cm.
Obrazek
Cena KT: 15 pln
Licytuje:

6. Wisiorek z bursztynkiem na dość krótkim łańcuszku (dł. 43 cm)
Obrazek
Licytuje:

7. Aksamitka czerwona z różą, nigdy nie noszona. Długość ok. 55-56 cm.
ObrazekObrazek
Cena KT: 10 pln
Licytuje:

8. Przezroczysta, a la bursztynkowa kotwica na rzemyku. Nie mam pojęcia, skąd się u mnie wziął, w życiu go nie miałam na sobie ;) dł. rzemyka 80 cm, wisiorek na środku zawiązany.
Obrazek
Cena wywoławcza: 1 pln
Cena KT: 5 pln
Licytuje:

9. Przypinka "w starym stylu", ładny, lecący ptak. Jak wyżej, nie wiem, skąd u mnie, nigdy nie nosiłam.
Obrazek Obrazek
Cena KT: 10 pln
Licytuje: musia :arrow: 2 pln

Dokładne wymiary ciuchów podam ewentualnym zainteresowanym, przy dziecku ciężko było zrobić zdjęcia, a co dopiero mierzenie ;]
Ciuszki są w większości letnie, więc tu tym bardziej skłonna jestem do rabatów dla ewentualnych zainteresowanych ;)

10. Biała spódnica lniana, b.dobrej jakości, rozmiar z metki S, ale to spódnica na dość wysoką osobę (np. takie 170-175). Do kostek, z tyłu fajne rozcięcie. Kieszenie z przodu i z tyłu.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Cena KT: 25pln
Licytuje:

11. Nietypowy, mieniący się szal z czegoś a la muślin. Jest czarny, przezroczysty, ale części wzorów mienią się w odpowiednim świetle w dyskretny sposób - trochę butelkowo, trochę granatowo, trochę krwisto... trudno to opisać, warto mieć, bo nadaje się i jako szalik, i jako szal do eleganckiej kreacji. Dość długi, spokojnie nada się jako okrywa na ramiona też, szeroki.
Kupiła elaelisheva za KT :ok:

12. Letnia sukienka o nietypowym kroju - stanik podtrzymywany na ramiączka, gdzie jedno się zakłada, a drugie zawiązuje. Na dole luźna i szeroka, dwuwarstwowa. Kupowana w Reserved, założona raz, ale niestety - mam na nią zbyt szerokie ramiona. Długość tak niemal do kolan. Rozmiar takie 40, ale jest dość rozciągliwa i elastyczna, chociaż to bawełna.
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Cena wywoławcza: 15 pln
Cena KT: 35 pln
Licytuje:

13. Biało-niebieska letnia sukienka, długa, szeroka na dole, na ramiączka elastyczne, które zostały przyszyte w nadziei, że będę w niej chodzić... założyłam może raz. Lekka i przewiewna, fajna ;) dekolt zapinany na guziki, rozmiar takie 38-40.
Obrazek Obrazek
Cena KT: 30 pln
Licytuje:

14. Nigdy nie noszona elegancka koszula, przezroczysta w złote, brokatowe wzory. Bardzo leciutka, siatkowana, zapinana na guziki (jeden zapasowy guzik dodatkowo w komplecie). Rękawy i kołnierzyk dodatkowo zdobione koralikami, podszyte mięciutkim, delikatnym materiałem. Jeszcze z metką. Rozmiar niby XL, ale ja bym powiedziała, ze 40 maks.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Cena KT: 40 pln
Licytuje:

15. Zwyczajna, bawełniana czarna bluzeczka o fajnej, głębokiej czerni (chociaż zdjęcie ją wyblakło, nie wiem czemu :/). Przy dekolcie dodatkowy połysk, wysokiej jakości materiał.
Obrazek
Cena KT: 25 pln
Licytuje:

16. Bawełniana bluzeczka KappAhl, na mnie niestety zbyt wąska w ramionach, śliczna, założona ze dwa razy. Szaro-niebieska, nieco bardziej szara, niż pokazuje fota. Rozmiar wg metki 40/42. Luźny dół.
Obrazek Obrazek Obrazek
Cena KT: 35 pln
Licytuje:

16 i 17. Dwie niewielkie apaszki.
Obrazek
Cena wywoławcza za jedną: 2 pln
Cena KT: 7 pln
Licytuje:

18. Czarna torba, pakowna, z dużą ilością kieszonek.
Obrazek
Licytuje:

Zapraszam do licytaacji :1luvu:
Ostatnio edytowano Sob paź 19, 2013 9:10 przez Szalony Kot, łącznie edytowano 6 razy

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob paź 12, 2013 10:03 Re: Kocia figurka, wisiorki i ciuchy 38-40 na na tymczasy u

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob paź 12, 2013 11:26 Re: Kocia figurka, wisiorki i ciuchy 38-40 na na tymczasy u

nr.9 przypinka kaczka -za wywoławczą
Nie ma już OPUSA :( ... ale jest nowy jamniczek aniołek ;) BIMBER , papug senegalka afrykańska ;) EGON.
Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...

musia

Od: Czw lut 24, 2005 18:55

Post » Sob paź 12, 2013 13:06 Re: Kocia figurka, wisiorki i ciuchy 38-40 na na tymczasy u

Nr 11 szal za KT poproszę...

elaelisheva

Od: Nie wrz 30, 2012 14:08

Post » Sob paź 12, 2013 16:15 Re: Kocia figurka, wisiorki i ciuchy 38-40 na na tymczasy u

Dzięki, zapisuję :1luvu: i piszę pw.
Jeszcze dodaję do licytacji:

Czarna torba, pakowna, z dużą ilością kieszonek.
Obrazek
Licytuje:

Szalony Kot

Post » Sob paź 12, 2013 21:39 Re: Kocia figurka, wisiorki i ciuchy 38-40 na na tymczasy u

poprosze 0 za wywolawcza
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Nie paź 13, 2013 7:22 Re: Kocia figurka, wisiorki i ciuchy 38-40 na na tymczasy u

Dzięki! :1luvu:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie paź 13, 2013 10:35 Re: Kocia figurka, wisiorki i ciuchy 38-40 na na tymczasy u

Podrzucam na poranek. I przypominam, że ceny mają możliwość negocjacji, zwłaszcza w przypadku większych zakupów ;)

Szalony Kot

Post » Nie paź 13, 2013 11:13 Re: Kocia figurka, wisiorki i ciuchy 38-40 na na tymczasy u

Poproszę obie spinki w opcji KT.

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Nie paź 13, 2013 12:04 Re: Kocia figurka, wisiorki i ciuchy 38-40 na na tymczasy u

do góry
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Wto paź 15, 2013 15:52 Re: Kocia figurka, wisiorki i ciuchy 38-40 na na tymczasy u

Pierwsze paczuszki już w drodze do zakupowiczów :mrgreen: a ja zachęcam do licytacji, mogę ew. zrobić więcej zdjęć na życzenie :ok:

Szalony Kot

Post » Śro paź 16, 2013 22:17 Re: Kocia figurka, wisiorki i ciuchy 38-40 na na tymczasy u

Dotarło do mnie 50 pln od Drogich Cioteczek - połowę wysyłam cioteczce OKI, połowa zostaje na Carmen :ok:

Ogromnie dziękujemy i zachęcamy do dalszych zakupów!

Szalony Kot

[następna]