Bazarek ma formę licytacji, którą można przerwać licytując "Kup teraz". Jestem otwarta na cenowe negocjacje, jeśli ktoś zdecyduje się na większe zakupy

EDIT: Bazarek trwa do soboty 19.10 do 12:30

0. Kocia figurka na szczęście

Cena wywoławcza: 7 pln
Cena KT: 20 pln
Licytuje: maria_kania

1 i 2. Spinki do włosów, duża i mała, nigdy nie używane.
1. Duża (dł. 10cm)
Cena wywoławcza: 2 pln
Cena KT: 7 pln
Kupiła Olinka za KT

2. Mała (dł. 7 cm)
Cena wywoławcza: 1 pln
Cena KT: 5 pln
Kupiła Olinka za KT

3. Srebrny lub posrebrzany łańcuszek, dość sztywny, taki styl "wężowy"

Cena wywoławcza: 10 pln
Cena KT: 30 pln
Licytuje:
4. Wisiorek z bursztynkiem na dość krótkim łańcuszku (dł. 43 cm)

Cena wywoławcza: 5 pln
Licytuje:
5. Wisiorek, który zrobiłam sama z kolczyka

Cena KT: 15 pln
Licytuje:
6. Wisiorek z bursztynkiem na dość krótkim łańcuszku (dł. 43 cm)

Licytuje:
7. Aksamitka czerwona z różą, nigdy nie noszona. Długość ok. 55-56 cm.

Cena KT: 10 pln
Licytuje:
8. Przezroczysta, a la bursztynkowa kotwica na rzemyku. Nie mam pojęcia, skąd się u mnie wziął, w życiu go nie miałam na sobie

Cena wywoławcza: 1 pln
Cena KT: 5 pln
Licytuje:
9. Przypinka "w starym stylu", ładny, lecący ptak. Jak wyżej, nie wiem, skąd u mnie, nigdy nie nosiłam.

Cena KT: 10 pln
Licytuje: musia

Dokładne wymiary ciuchów podam ewentualnym zainteresowanym, przy dziecku ciężko było zrobić zdjęcia, a co dopiero mierzenie ;]
Ciuszki są w większości letnie, więc tu tym bardziej skłonna jestem do rabatów dla ewentualnych zainteresowanych

10. Biała spódnica lniana, b.dobrej jakości, rozmiar z metki S, ale to spódnica na dość wysoką osobę (np. takie 170-175). Do kostek, z tyłu fajne rozcięcie. Kieszenie z przodu i z tyłu.

Cena KT: 25pln
Licytuje:
11. Nietypowy, mieniący się szal z czegoś a la muślin. Jest czarny, przezroczysty, ale części wzorów mienią się w odpowiednim świetle w dyskretny sposób - trochę butelkowo, trochę granatowo, trochę krwisto... trudno to opisać, warto mieć, bo nadaje się i jako szalik, i jako szal do eleganckiej kreacji. Dość długi, spokojnie nada się jako okrywa na ramiona też, szeroki.
Kupiła elaelisheva za KT

12. Letnia sukienka o nietypowym kroju - stanik podtrzymywany na ramiączka, gdzie jedno się zakłada, a drugie zawiązuje. Na dole luźna i szeroka, dwuwarstwowa. Kupowana w Reserved, założona raz, ale niestety - mam na nią zbyt szerokie ramiona. Długość tak niemal do kolan. Rozmiar takie 40, ale jest dość rozciągliwa i elastyczna, chociaż to bawełna.

Cena wywoławcza: 15 pln
Cena KT: 35 pln
Licytuje:
13. Biało-niebieska letnia sukienka, długa, szeroka na dole, na ramiączka elastyczne, które zostały przyszyte w nadziei, że będę w niej chodzić... założyłam może raz. Lekka i przewiewna, fajna

Cena KT: 30 pln
Licytuje:
14. Nigdy nie noszona elegancka koszula, przezroczysta w złote, brokatowe wzory. Bardzo leciutka, siatkowana, zapinana na guziki (jeden zapasowy guzik dodatkowo w komplecie). Rękawy i kołnierzyk dodatkowo zdobione koralikami, podszyte mięciutkim, delikatnym materiałem. Jeszcze z metką. Rozmiar niby XL, ale ja bym powiedziała, ze 40 maks.

Cena KT: 40 pln
Licytuje:
15. Zwyczajna, bawełniana czarna bluzeczka o fajnej, głębokiej czerni (chociaż zdjęcie ją wyblakło, nie wiem czemu :/). Przy dekolcie dodatkowy połysk, wysokiej jakości materiał.

Cena KT: 25 pln
Licytuje:
16. Bawełniana bluzeczka KappAhl, na mnie niestety zbyt wąska w ramionach, śliczna, założona ze dwa razy. Szaro-niebieska, nieco bardziej szara, niż pokazuje fota. Rozmiar wg metki 40/42. Luźny dół.

Cena KT: 35 pln
Licytuje:
16 i 17. Dwie niewielkie apaszki.

Cena wywoławcza za jedną: 2 pln
Cena KT: 7 pln
Licytuje:
18. Czarna torba, pakowna, z dużą ilością kieszonek.

Licytuje:
Zapraszam do licytaacji