Kaj, nie jest kotem lecz z kotami jest za pan brat

Kaj w czerwcu skończył 12 lat, jest psem specjalnej troski, ale dzięki tej trosce, tj. np odpowiedniej diecie + leki, doszliśmy do tego, iż wyniki badań ma piękne! wręcz idealne (jak na swój wiek)

Paszcza znów Mu się psuje (2 lata temu miał robioną), boli, trzeba szybko się zapisywać na zabieg. Ale jest przyziemny problem - pieniądze

To daje sumę prawie pół tysiąca złotych... której nie mam

Dlatego byłam zmuszona wymyślić coś, co mogę robić i może się to komuś spodoba?
Własnoręcznie szyte przytulkotki - Simki.

Zrobione w całości z polaru (nowego) wypełnione włóknem z poliestru. Są mięciusie i miłe w dotyku, nie posiadają twardych elementów, oczka i buźka są wyhaftowane ręcznie

Wielkość takiej przytulanki to ok 29cm (bez ogonka).
Licytację każdego Simka rozpocznie kwota 30zł.
Aukcja potrwa przez trzy dni od pierwszej oferty. Koszt przesyłki pokrywa kupujący.
Zapraszam

po kliknięciu na obrazek, powiększa się on, by można było się przyjrzeć szczegółom wykonania
Czerwony Diablik

Porównanie wielkości maskotek:

wypełnienie z kulek z włókna poliestrowego. Zszywana maszynowo, pyszczek haftowany ręcznie.

Simek mniejszy
wymiary: 25/20 +ok 15cm ogon
wypełnienie z kulek z włókna poliestrowego. Zszywana maszynowo, pyszczek haftowany ręcznie.

Kotek "ugniatający", tzn jak na niego patrzę mam wrażenie, że ugniata przednimi łapkami i mruczy do mnie

Długość ok 29cm, wysokość ok 30cm (+ kilka cm ogona) Zszywany maszynowo.

Posiadałam również coś takiego:
Kwadratura kota

ale kiedy znajomi tylko przyuważyli, od razu ograbili mnie z niej. Poduchę w przyszłości mogę jeszcze powtórzyć na zamówienie

Na świat przyszedł nowy Simek-Łaciatek
Wszytko jak wyżej

Aniołek