Bazarek jest dla kotów pod opieką p.Izy.To nie jest osoba-mit, p.Izę poznała osobiście chociażby gogi_j, była u niej zobaczyć Felusię, którą p.Iza tymczasowała.Felusia u gogi_j od dawna

Bella jest na szczęście zdrowa, raz odrobaczona, w przyszłym tygodniu powtórka.Potem szczepienie.Bella je dobrą karmę, dla juniorków, mięsko..itd.
A oto kotki z działki, które p.Iza dokarmia.Czarno-biała kocia mama i jej czwórka dwumiesięcznych kociąt.Dwójka kociaków jest starsza, dwoje rodzeństwa nie żyje, prawdopodobnie otrute.Ich mama, biało-szara kotka gdzieś zniknęła.Było dziesięć kotów, zostało siedem.

Koszt wysyłki pokrywa kupujący wg cennika Poczty Polskiej.
Muszę napisać, że zdjęcia robię kiepskie, ale to nie tylko moja wina.Mam aparat, który powinien już iść na emeryturę, ale póki jeszcze coś widać, to niech popracuje

1.Posłanko z fioletowego aksamitu ( obiciowy).Materiał nowy, ale uprałam, bo tnę na podłodze, chcę, aby wszystko było czyste.W środku kołderka używana ( można prać w 95 stopniach), czysta.Wszystko też uprasowane, nic się kotom nie stanie.Wymiary 55 x 38 cm.Kolor nie biskupi, fiołkowy, ale zgaszony.
Cena wywoławcza 18 zł.

Licytuje Zosik za 24 zł.Dziękuję

2.Materiał jak wyżej.Wymiary 61 x 31 cm.W środku kołderka, mięciutka z kawałkiem szeleszczącej watoliny z folią.Kotom powinna się podobać.
Cena wywoławcza 18 zł.

Można naprasować taką ozdóbkę, gdyby ktoś chciał.

Licytuje Zosik za 24 zł.Dziękuję

3.Aksamit w kolorze malinowego musu.Nowy, ale uprałam na wszelki wypadek.W środku miękka poduszka, używana, ale czyściutka,wszystko też uprasowane.Wymiary 46 x 27 cm.
Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje alessandra za wywoławczą.Dziękuję

4.Materiał jak wyżej.W środku miękkie wypełnienie.Przepikowana nieco nieudolnie przeze mnie, ale to trudne w przypadku grubego materiału.
Wymiary 48 x 30 cm.
Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje alessandra za wywoławczą.Dziękuję

5.Fajna poducha z bawełnianego materiału.Nadaje się do transporterka, w środku miękki, ale nie bardzo gruby materacyk.Wymiary 48 x 30 cm.
Używana, ale czyściutka.
Cena wywoławcza 15 zł.

6.Krwistoczerwone, puchate, ciężkie dosyć legowisko na parapet.Wymiary 66 x 30 cm.Zrobiłam rant specjalnie, aby kotom nie wiało.Na zdjęciu widać, jak to działa.Uszyta z używanego materiału, uprana oczywiście.
Cena wywoławcza 18 zł.

Licytuje Liwia_ za 20 zł.Dziękuję

7.Jak wyżej, ale z zamkiem i wyjmowanym materacykiem.Wymiary 66 x 30 cm.
Cena wywoławcza 18 zł.

Po materacyku widać, że ja go szyłam

Licytuje Liwia_ za 20 zł.Dziękuję

8.Moje ulubione materacyki do transporterka.Uwielbiam je, te są piękne i bardzo puchate, a NIC nie ważą.Wymiary 47 x 25 cm.mam dwa, cena wywoławcza każdego 5 zł.

Licytuje Joako po 10 zł każdy.Dziękuję

9.Oddam za darmo.Zostało mi parę ścinków fioletowego aksamitu i uszyłam pokrowiec na komórkę ? okulary? Ozdobiłam kryształkami, mogę doszyć rzepy, ale nie było fioletowych, więc kolor musiałby być inny.

Pokrowiec zamówiła alessandra.Cieszę się, że komuś się spodobał

Bazarek potrwa tydzień od pierwszej oferty.Zapraszam.
Koniec bazarku w środę o godz.14.00.