Bazarek dla dbających o sylwetkę i zdrowie

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie wrz 22, 2013 8:55 Bazarek dla dbających o sylwetkę i zdrowie

Serdecznie witam!

Zasady bazarku: Bazarek kończy się 29 września o godzinie 16:00. Odbiór własny jak najbardziej możliwy (tylko na naszej kociarni), jeśli będzie wysyłka, to proszę doliczyć koszty wysyłki (wg cennika PP) oraz dodać koszt koperty (1zł). Wysyłam pakunki po otrzymaniu pieniążka na konto. Oczywiście chętnie odpowiem na wszelkie pytania. Licytować można też na fb i mailowo. Wszystkim bardzo dziękuję za zainteresowanie i pomoc naszym kochanym futerkom. Mamy ceny ceny kup teraz, które kończą licytację danego przedmiotu.

Pieniążki zbieramy na pokrycie długu, który wyskoczył nagle jak Filip z konopii z naszej wspaniałej administracji, po zmianie lokalu kociarni....

Wątek KP: viewtopic.php?f=1&t=147330
ALBUM:----> https://picasaweb.google.com/106495487944941546538
e-mail:----> kociaprzystan@gmail.com

Na dzisiejszym bazarku chciałam zaproponować płyty dla każdego z nas, z racji że robi się już zimno, to na rozgrzewkę i utrzymanie dobrej kondycji, można poćwiczyć w domu :) Seria Shape poleca :) Cena każdej płytki na DVD to 2zł.

1.
a) "Pilates dla początkujących" - zajęcia z piłką Sprzedano Emilka :1luvu:
b) "Fitness w domu - twój osobisty trener" - trening siłowy, kardio, stretching na jędrne pośladki i biust, smukłe uda, płaski brzuch Sprzedano xamoleya :1luvu:
c) "Pilates w domu i w plenerze" - ćwiczenia na płaski brzuch Sprzedano Ewa R (fb) :1luvu:
d) "Akcja bikini last minute!" - wyrzeźbione ciało i superfigura do bikini, sposób na maksymalne spalanie kalorii - 4 tygodniowy program ćwiczeń Sprzedano Ewa R (fb) :1luvu:
Obrazek

2.
a) "Szczupła sylwetka w 4 tygodnie" - autorskie treningi Edy Chodakowskiej dla klubów fitness, brzuch uda i pośladki prezentuje Tomek Choiński Sprzedano anka1989e :1luvu:
b) "Kolekcja fitness: ramiona" - wzmacnia mięśnie rąk i ramion, trening z Tamilee Webb Sprzedano elfik22 :1luvu:
c) "Kolekcja fitness: brzuch" - ćwiczenia na mięśnie brzucha dla początkujących i zaawansowanych
d) "Kolekcja fitness: ciało" - bo każda kobieta chce wyglądać dobrze i czuć się zdrowo Sprzedano elfik22 :1luvu:
Obrazek

3.
a) "Szczupła w 4 tygodnie" - trening łatwy dla każdego: płaski brzuch, smukłe nogi, zgrabne pośladki, zaprasza Anna Chodakowska Sprzedano JolaJ :1luvu:
b) "Turbo spalanie kalorii" - 5 treningów po 10 min: kardio w rytmie tańca plus program modelujący joga+pilates Sprzedano JolaJ :1luvu:
c) "Kolekcja fitness: pośladki" - 40 min ćwiczeń kształtujących jędrne pośladki Sprzedano elfik22 :1luvu:
d) "Striptease areobic cz.2" - Carmen Electra przedstawi 3 proste taneczne układy, dzięki którym zyskasz super figurę i poczujesz się sexy Sprzedano: xamoleya :1luvu:
Obrazek

4.
a) "Power joga dla wszystkich" - połączenie ćwiczeń spokojnego i głębokiego oddychania z medytacją Sprzedano: KITA - RZESZÓW :1luvu:
b) "4 w 1 skuteczne odchudzanie" - TBC, kick-boxing, joga, pilates na jednej płycie! Sprzedano JolaJ :1luvu:
c) "Ujędrnianie" - program ćwiczeń na jędrne ciało
d) "Joga na ratunek plecom" - program ćwiczeń profilaktycznych plus usuwających bóle pleców Sprzedano Emilka :1luvu:
Obrazek

5.
a) "Łatwy pilates" kompletny zestaw ćwiczeń - metoda Pilatesa nie przeciąża stawów, wykorzystuje obciążenia ciała by nadać mu ładny wygląd Sprzedano xamoleya :1luvu:
b) "Metamorfoza w 4 tygodnie" trening wyszczuplający, redukuje celulit Sprzedano JolaJ :1luvu:
c) "Bodydance" - nauka tańca wiążąca się z poprawą koordynacji, siły mięśni i kondycję Sprzedano xamoleya :1luvu:
d) "Striptease areobic" część pierwsza - Carmen Electra ćwiczy z nami by mieć gibkie ciało i uwierzyć we własny seksapil Sprzedano: xamoleya :1luvu:
Obrazek

6.
a) "Joga dla początkujących" - jogę może uprawiać każdy, nie zależnie od wieku i sprawności fizycznej Sprzedano: KITA - RZESZÓW :1luvu:
b) "Joga wyszczuplająca" - unikalny program rozciągający i modelujący sylwetkę Sprzedano: KITA - RZESZÓW :1luvu:
c) "Joga w tanecznym rytmie" - połączenie tańca i ruchu, joga z uśmiechem na twarzy Sprzedano: KITA - RZESZÓW :1luvu:
d) "Pilates - zestaw ćwiczeń kształcujących i odchudzających" - trening pilates bez przyrządów plus mini trening TBC, mięśni brzucha i ramion (opakowanie pęknięte z tyłu) Sprzedano JolaJ :1luvu:
e) "Sexy Figura w 3 tygodnie" - 3 różne stopnie trudnośni, ćwiczenia z: Aleksandra Szwed, Beata Sadowska, Karolina Malinowska, Ewa Chodakowska Sprzedano anka1989e :1luvu:
Obrazek

7. Kociak na sprężynce - nowy :) Przyklej do okna w domu czy w aucie, do stołu lub szafki dziecka :) KT: 5zł Sprzedano Ola B (fb) :1luvu:
Obrazek

8. Zawieszka filcowa, ślicznie wykonana... ręcznie oczywiście (tył koloru morskiego). KT: 5zł Sprzedano vaylei :1luvu:
Obrazek

9. Ramka na zdjęcie, może twojego podopiecznego :) Nowa, z psimi łapkami jako ozdoby. 10x15cm KT: 6zł
Obrazek

10. Nowy kubeczek, idealny dla kociarza na poranną kawę :) KT: 7zł Sprzedano Ola B (fb) :1luvu:
Obrazek
Ostatnio edytowano Wto wrz 24, 2013 7:18 przez LadyStardust, łącznie edytowano 9 razy
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Nie wrz 22, 2013 9:41 Re: Bazarek dla dbających o sylwetkę i zdrowie

Poproszę 3a 3b 4b 5b 6d
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Nie wrz 22, 2013 10:16 Re: Bazarek dla dbających o sylwetkę i zdrowie

2a i 6e poproszę :)

anka1989e

Od: Czw lis 22, 2012 16:34

Post » Nie wrz 22, 2013 10:19 Re: Bazarek dla dbających o sylwetkę i zdrowie

A ja poproszę:
1.
a) "Pilates dla początkujących" - zajęcia z piłką
4.
d) "Joga na ratunek plecom" - program ćwiczeń profilaktycznych plus usuwających bóle pleców
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Od: Pt sty 10, 2003 20:42

Post » Nie wrz 22, 2013 10:31 Re: Bazarek dla dbających o sylwetkę i zdrowie

proszę zawieszkę nr 8 :1luvu:

vaylei

Od: Pt wrz 21, 2012 9:49

Post » Nie wrz 22, 2013 11:29 Re: Bazarek dla dbających o sylwetkę i zdrowie

Dziękuję bardzo :1luvu: właśnie robię drugi bazarek, jeśli ktoś będzie zainteresowany :D

LadyStardust

Post » Nie wrz 22, 2013 11:30 Re: Bazarek dla dbających o sylwetkę i zdrowie

LadyStardust pisze:Dziękuję bardzo :1luvu: właśnie robię drugi bazarek, jeśli ktoś będzie zainteresowany :D

rób rób :D

anka1989e

Od: Czw lis 22, 2012 16:34

Post » Nie wrz 22, 2013 11:42 Re: Bazarek dla dbających o sylwetkę i zdrowie

Ola B (fb) nr 7 i 10, dzięki :1luvu:

LadyStardust

Post » Nie wrz 22, 2013 13:35 Re: Bazarek dla dbających o sylwetkę i zdrowie

Bazarek nr 2: viewtopic.php?f=20&t=156904 zapraszam :1luvu:

LadyStardust

Post » Nie wrz 22, 2013 20:20 Re: Bazarek dla dbających o sylwetkę i zdrowie

Poproszę:
:arrow: 4.a) "Power joga dla wszystkich" - połączenie ćwiczeń spokojnego i głębokiego oddychania z medytacją
:arrow: 6.
a) "Joga dla początkujących" - jogę może uprawiać każdy, nie zależnie od wieku i sprawności fizycznej
b) "Joga wyszczuplająca" - unikalny program rozciągający i modelujący sylwetkę
c) "Joga w tanecznym rytmie" - połączenie tańca i ruchu, joga z uśmiechem na twarzy
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Nie wrz 22, 2013 20:48 Re: Bazarek dla dbających o sylwetkę i zdrowie

Poproszę: 3d, 5d oraz 6a,b,c. :)

xamoleya

Od: Wto lip 30, 2013 15:34

Post » Pon wrz 23, 2013 8:06 Re: Bazarek dla dbających o sylwetkę i zdrowie

xamoleya pisze:Poproszę: 3d, 5d oraz 6a,b,c. :)

Płytki z pozycji numer 6 już zakupiła chwilę przed tobą w poście KITA-RZESZÓW :oops: Proszę o kontakt na maila kociaprzystan@gmail.com w celach ustalenia odbioru lub wysyłki :1luvu:

Dzięki Kita :1luvu:

LadyStardust

Post » Pon wrz 23, 2013 12:32 Re: Bazarek dla dbających o sylwetkę i zdrowie

:1luvu:

KociaPrzystańS-c

Od: Pt wrz 14, 2012 22:14

Post » Pon wrz 23, 2013 13:40 Re: Bazarek dla dbających o sylwetkę i zdrowie

Kurczę, nie zauważyłam, spóźniłam się:( Ale co mi tam, w takim razie oprócz 3d i 5d poproszę jeszcze:
1b, 5a, 5c. :ryk:

xamoleya

Od: Wto lip 30, 2013 15:34

Post » Pon wrz 23, 2013 20:19 Re: Bazarek dla dbających o sylwetkę i zdrowie

A ja poproszę płytki 2b, 2d, 3c :)
Obrazek
Boni, Bonito [*], Zorro, Puszek vel Julian

elfik22

Od: Pon kwi 12, 2010 10:28

[następna]