Obecnie zbieramy na pokrycie kosztów leczenia kotków przebywających we wrocławskich domach tymczasowych.
WROKOTY, link do strony: http://www.wroclawskiekoty.com
Obecnie pod opieką moją i mojej sąsiadki są 4 maluszki z mamą.

Bardzo prosimy o wsparcie dla kociaków i udział w bazarku

1. Zestaw WC KICI - 2 opakowania
Obydwa zestawy kompletne do nauki korzystania z toalety przez kota.
W zestawie dwie obręcze; początkowa do żwiru, druga do kolejnych kroków nauki kota.
W każdym opakowaniu instrukcja obsługi i saszetka z kocimiętką dla kota - jako zachęta

ZESTAW nr 1 - NOWY, nie używany.
KUP TERAZ

Kupiła Diselka

ZESTAW nr 2 - próba używania ( koleżance zabrakło czasu, ma za dużo kotów żeby temat ogarnąć ) jest kompletny do użycia,
1 krok był wykonany ale w niczym to nie przeszkadza ( na zdjęciu zestaw nr 2 - otwarty )
KUP TERAZ

Kupiła ulvhedinn

*Cena zestawu u innych sprzedających to ok 95 zł + wysyłka / zestaw.
2. Etui na telefon, zamykane na pasek z magnesem - do modelu HTC Wildfire ( 2 szt - nowe w opakowaniu )

KUP TERAZ

KUP TERAZ

3. Karma dla psa - Royal Canin Adult Mini ( dla psów do 10 kg ) - data ważność sierpień 2014

KUP TERAZ

kupiony po za miau.
4. Tunel dla kociąt ( wymiary; dł ok 50 cm, średnica 25 cm ) - 2 szt.
Jak widać na zdjęciach dużym kotom też bardzo się podoba.
Ładnie wykonany, w środku z wiszącą zabawką, szeleszczący, nowy.

KUP TERAZ

KUP TERAZ

8. Majtki męskie ( nowe ) - rozmiar S ( wygląda na M ), kupione przez znajomą ze złym wieszakiem oznaczonym XL

KUP TERAZ

KUP TERAZ

Do podanej ceny należy dodać koszty przesyłki w wysokości 5 do 15 zł w zależności od wielkości przesyłki/paczki.
Koszty przesyłki pokrywa kupujący
UWAGA! ze względu na brak możliwości bieżącego śledzenia wątku, aktualizacja wątku w miarę możliwości autora ( czyli mnie ).
Proszę o śledzenie ostatnich postów dla upewnienia się czy rzecz już nie została zakupiona w opcji KUP TERAZ.
ZAPRASZAM do zakupów!!!