[koniec]dekupaże, poezja, bajery, słów brak... FSZYSTKo.....

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro sie 07, 2013 7:47 [koniec]dekupaże, poezja, bajery, słów brak... FSZYSTKo.....

wszystko dla kotów: z Wrocławia i ze Zduńskiej Woli:
po połowie:
viewtopic.php?f=1&t=146436
viewtopic.php?f=1&t=144021
Ceny Kup Teraz, wysyłam po wpływie wpłaty na konto
Otwarte do 15.08
wysyłki od 19.08 lub w tym tygodniu - do 10.08. Pomiędzy tymi datami niestety nie będzie wysyłek. Fanty wysyłam po wpływie pieniędzy na konto, na zapłatę czekam 3 dni robocze, chyba, że ustalimy inaczej.

1. zaczynamy jak należy - od kota - rękodzieło nieco już wiekowe, świeżo uprane - elegancki z NOWĄ kociakową obróżką:
z wysyłką - paczka - 19 zł
Obrazek Obrazek Obrazek

2.hawajska figurka - dość ciężka ! nie wiem z czego wysyłka paczką 19 zł z wysyłką
ObrazekObrazek

3. książki - wszystkie razem - 19 zł z wysyłką
ObrazekObrazek

4. świecący długopis - świeci po włączeniu - 13 zł z wysyłką
ObrazekObrazek

5. zabawne sztućce - komplet 17 zł z wysyłką
Obrazek Obrazek

6. Duży anioł - bez małego :-) - 19 zł z wysyłką
ObrazekObrazek

7. pięknie opakowany najwyraźniej skórzany pojemniczek na..? no nie wiem, ale elegancki niezmiernie28 zł z wysyłką
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

8. wizytowniki - są 2 sztuki, nowe w tekturowym pudełku każdy, mają magnes, który trzyma nakrywkę na miejscu
13 zł z wysyłką 1 szt
Obrazek Obrazek Obrazek

Podarowane przez dobrą dusze, która sama te rzeczy zrobiła:
9. zakładka - z każdej strony inna - 12 zł z wysyłką
Obrazek Obrazek
10. zakładka - z obu stron taka sama - 12 zł z wysyłką
Obrazek
11. uroczy aniołek :-) -15 zł z wysyłką
Obrazek Obrazek

ORAZ

12.MAŁY ale WIELKI :-) słownik wyrazów obcych - angielski po angielsku, trochę przykurzony ale poza tym bez skaz - 20 zł z wysyłką zabawny gadżet kolekcjonerski renomowanego wydawnictwa
Obrazek Obrazek Obrazek

13. Coś innego - literatura wysokich lotów - NOWA, ceny rynkowe ok 45 zł. U mnie - 35 zł już z wysyłką
Obrazek
Obrazek
Dzieło laureatki Literackiej Nagrody Nobla Herty Müller, zatytułowane Strażnik bierze swój grzebień / Der Wächter nimmt seinen Kamm. Ten niezwykły zbiór wierszy w formie kolaży ukazuje się w serii Liberatura, w której publikowane są najbardziej niekonwencjonalne utwory literackie, przemawiające do czytelnika nie tylko poprzez tekst, ale również grafikę i formę książki. Dzieło to, wydane w formie luźnych kart włożonych do pudełka, uchodzi za najoryginalniejszy utwór w dorobku sławnej pisarki. Książka nie była dotąd tłumaczona na żaden język obcy, pierwsze polskie wydanie jest zatem wydarzeniem rangi światowej, poszerzającym wiedzę o twórczości Noblistki o zupełnie nowy obszar. Ze względu na dwujęzyczny charakter publikacji, może być ona zarazem cenną pozycją dla odbiorców niemieckojęzycznych.
http://wysylkowa.pl/ks1109132.html
http://www.muzaklub.com/p21118,straznik ... ka-tw.html

DOKŁADKA 9.08

14. zawieszka srebrna z cyrkonią - długość ok 2,7 cm - 20 zł z wysyłką
Obrazek

16. sztuczna biżuteria - kolczyki w zieleni - 10 zł z wysyłką
Obrazek

17. sztuczna biżuteria - takie "babcino królewskie " kolczyki - 15 zł z wysyłką
Obrazek Obrazek
UWAGA - bazarek składa się z darów,opis materiałów jest często orientacyjny, nie znam często składu fantów, opisuję je jak mogę najdokładniej. Piszę o tym, bo ostatnio wystawiłam buty podarowane jako skóra i kupująca uznała, że nie są ze skóry, tak więc musiałam zwrócić kwotę ze swoich pieniędzy.
ZAPRASZAM !!!!
Ostatnio edytowano Pt sie 23, 2013 7:00 przez czarno-czarni, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro sie 07, 2013 9:09 Re: dekupaże, poezja, bajery, słów brak... FSZYSTKo.....

dziękuję Dagmaro :1luvu:

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Czw sie 08, 2013 13:05 Re: dekupaże, poezja, bajery, słów brak... FSZYSTKo.....

zapraszamy :D

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt sie 09, 2013 12:41 Re: dekupaże, poezja, bajery, słów brak... FSZYSTKo.....

zapraszam - dokładka od pozycji nr 14
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto sie 13, 2013 20:53 Re: dekupaże, poezja, bajery, słów brak... FSZYSTKo.....

:kotek:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw sie 22, 2013 7:27 Re: dekupaże, poezja, bajery, słów brak... FSZYSTKo.....

zapraszam!
Ostatnio edytowano Śro sie 28, 2013 11:21 przez aassiiaa, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zamykam wątek na prośbę autorki
Obrazek

czarno-czarni