EDIT; ZE WZGLĘDU NA PRZEPROWADZKĘ , BAZAREK WAŻNY DO 25 SIERPNIA !!
UWAGA ! TERMIN ZAPŁATY ZA KUPIONY PRZEDMIOT UPŁYWA PO 7 DNIACH .PO TYM CZASIE ANULUJĘ SPRZEDAŻ I ZWALNIAM PRZEDMIOT I STAJE SIĘ ON ZNOWU DOSTĘPNY !
1) Oferuję sukienkę typu mała czarna , na wieczorne wyjścia lub imprezy marki BLANCO
Wykonana z świetnego , dobrego gatunkowo materiału , z niebanalnym rozkloszowanym dołem typu"bombka" .
Na dekolcie koronka. Świetnie prezentuje się na sylwetce . Z tyłu wszyty zamek .
Stan sukienki oceniam na idealny , założona jeden raz i od tamtego czasu wisi w szafie .
ROZMIAR S , WYMIARY;
długość całkowita mierzona z tyłu- 85 cm
szerokość pomiędzy pachami-42 cm x 2
szerokość w talii-34 cm x2
Kolor na zdjęciach wydaje się być wyblakły ale w rzeczywistości głęboka czerń .

CENA KUP TERAZ -[b][color=#FF0000]SALE 15 ZŁ!! PLUS KOSZTY PRZESYŁKI według cennika PP [/color][/b]
2) Oferuję buciki damskie typu czółenka , w kolorze niebieskiego dżinsu z ozdobną tasiemką i kokardką w kolorze
camel . Buty założone raz , okazały się niestety za duże o jeden rozmiar .
Stan bucików oceniam na bardzo dobry, wręcz idealny , bez śladów użytkowania.
Kupione były w sieci Daichman za 79,99 zł . Więc moja cena jest super ofertą

ROZMIAR 40
- DŁUGOŚĆ WKŁADKI -26 CM
-WYSOKOŚĆ OBCASA -8-9 CM

http://img268.imageshack.us/img268/812/y4d7.jpg
CENA KUP TERAZ -[b][color=#0080FF]SALE 15 ZŁ PLUS KOSZTY PRZESYŁKI WEDŁUG CENNIKA PP [/color][/b]
3) Naszyjnik filcowy , odcienie fuksji i granatu ,oryginalny i efektowny zapięcie na haczyk , obwód 50 cm

[b]CENA KUP TERAZ -SALE 5 ZŁ PLUS PRZESYŁKA[/b]
4) Film na DVD , oryginalny REC 2 (Kategoria horror )

CENA KUP TERAZ 5 ZŁ PLUS PRZESYŁKA KUPIONE PRZEZ -mircea

[/color][/b]
5) Szal , kolor blado różowy , ozdobiony odbijającymi światło dżetami .Długość całkowita 90 cm , szerokość 35

CENA KUP TERAZ 10 ZŁ PLUS KOSZTY PRZESYŁKI
6) Torebka , kolor pomarańczowy , typu kopertówka , odpinany ozdobny pasek o całkowitej długości 100 cm. 2 przegrody i kieszonka zamykana na zamek (na drobiazgi ) W jednym zamku wada -brak haczyka ale w niczym to nie umniejsza funkcji zamka , jedyny problem że trudniej zamknąć . Zapinana z zewnątrz na zatrzaski .

CENA KUP TERAZ 15 ZŁ - Kupione przez Caldien

7) ORYGINALNY KOMPLET 2 FILIŻANEK Z SPODECZKAMI , NOWY , WYGRAŁAM OD LIPTON, NIE UŻYWAŁAM GO !POJEMNOŚĆ MYŚLĘ ŻE NIE WIĘCEJ JAK 200 ML W JEDNEJ FILIŻANCE .

[b][color=#BF0000]CENA WYWOŁAWCZA- SALE 15 ZŁ PLUS KOSZTY PRZESYŁKI [/color][/b]
8 ) PŁASZCZ ZIMOWY , ROZMIAR S , KOLOR CZARNY .KUPIONY W MINIONYM SEZONIE ZIMOWYM , NIE JEST ZNISZCZONY , JEDYNE WADY TO PASEK W KTÓRYM GUMKA CIĄGLE SIĘ PRZEKRĘCA CO MNIE DENERWOWAŁO ORAZ TO ŻE ZAMEK PLASTIKOWY SIĘ WYGINA I TRZEBA GO PODTRZYMYWAĆ PRZY ZAMYKANIU BO INACZEJ SIĘ ZACINA , ALE TAKI JUŻ BYŁ GDY KUPIŁAM , WIĘC TO NIE EFEKT UŻYWANIA . FASON KOBIECY Z WCIĘCIEM W TALII , LEKKO ROZKLOSZOWANY DÓŁ .ZAMEK DWUSTRONNY I DUŻY KOŁNIERZ KTÓRY PO CAŁKOWITYM ROZŁOŻENIU SIĘGAŁ MI POWYŻEJ GŁOWY

DŁ. Z TYŁU BEZ KOŁNIERZA 90 CM , SZER. POMIĘDZY PASZKAMI 40 CM X 2 TALIA 36CM X 2 , SZEROKOŚĆ DÓŁ 63CM X 2
DŁ. RĘKAWA OD PACHY 47 CM , DŁ. RĘKAWA OD RAMIENIA 60 CM , WYSOKOŚĆ KOŁNIERZA PO ROZŁOŻENIU MIERZONA Z TYŁU 29 CM
CENA KUP TERAZ 30 ZŁ PLUS KOSZTY WYSYŁKI -KUPIONE PRZEZ JEK