troszkę gadżetów dla Rudego z Bielska

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lip 24, 2013 20:36 troszkę gadżetów dla Rudego z Bielska

Witam serdecznie. To mój debiut bazarkowy, więc z góry przepraszam, za wszelkie błędy jakie popełnię. Pieniądze przeznaczone są na Rudego, który uprzejmie objawił mi się w całej swojej chorej krasie mniej więcej półtora tygodnia temu i mało nie spowodował mojego śmiertelnego zejścia, bo jak się okazało , jak każdy facet punktualnością nie grzeszy.
viewtopic.php?f=1&t=154755.
Jako, ze rudy prawdopodobnie będzie wymagał operacji powieki, nieśmiało poproszę o wsparcie i jeszcze bardziej nieśmiało zaoferuję kilka płodów mojej ciut zwyrodniałej wyobraźni :piwa:
moja ostatnia fascynacja : wisior stanowiący połączenie miedzi , mosiądzu i drewna śliwy
pierścionek to wyłącznie miedź i śliwa, a na końcu ametyst i srebro.
Chętnie również podejmę się naprawy wszelkiej biżuterii srebrnej, na rzecz koteczka, poszerzanie , zmniejszanie lutowanie i co tam jest potrzebne...
Uff spociłam się :lol: .

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Śro lip 24, 2013 20:42 Re: troszkę gadżetów dla Rudego z Bielska

Piękne rzeczy :D
podasz ceny?
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Śro lip 24, 2013 20:49 Re: troszkę gadżetów dla Rudego z Bielska

Pierścionek z ametystem biorę w ciemno!!!

Cześć Aniu :piwa:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Czw lip 25, 2013 7:28 Re: troszkę gadżetów dla Rudego z Bielska

A ja poproszę ten miedziany pierścionek!
Czy jest możliwe zrobienie prostej srebrnej oprawy (pierścionek) do kamyczka, który sobie kiedyś zanabyłam? Chodzi mi o oprawę mniej więcej taką jak w pierścionku z ametystem.

elaelisheva

Od: Nie wrz 30, 2012 14:08

Post » Czw lip 25, 2013 8:14 Re: troszkę gadżetów dla Rudego z Bielska

Basiu ja z przyjemnością :piwa: myślałam o tym, żeby rzeczy miedziano- drewniane sprzedawać po 20 zł a srebrne po 30zł. Może być? nie za drogo? Pokrywam koszt przesyłki. Tak oczywiście każdy kamień mogę oprawić tylko musisz go do mnie przysłać :piwa: wysyłam adres na pw. Pieniądze za oprawę również dla Rudego.
aaaa.. i nr konta dla nabywców jeśli zaakceptują cenę, bardzo proszę o potwierdzenie.
Myślałam również i tu poproszę o radę, opinie i pomoc - żeby uruchomić skup złomu srebra, z tym, że pieniądze przesyłałabym na kota? Czy to się nie kłóci z zasadami bazarku? Lub do sprzedającego a on na kota? Ja i tak materiał kupić muszę a pomyślałam, że dużo osób ma starą połamaną zdezelowaną biżuterię, z którą nie wie co zrobić, wyrzucić głupio bo to jednak srebro a leży i się marnuje to może mogłoby jakiegoś kota nakarmić? Napiszcie proszę czy to mogłoby mieć rację bytu?

aania

Post » Czw lip 25, 2013 8:25 Re: troszkę gadżetów dla Rudego z Bielska

Cenę oczywiście akceptuję... Poproszę o numer konta.
Skup metali szlachetnych (w ogóle obrót nimi) jest jakoś prawnie i finansowo obwarowany...
Może raczej w formie typu - przerobię złom na coś nowego.
Ale może jest ktoś mądrzejszy, to się wypowie.

elaelisheva

Post » Czw lip 25, 2013 8:27 Re: troszkę gadżetów dla Rudego z Bielska

Aaaa i jak tylko znajdę to oczko, to Ci wyślę do oprawienia.

elaelisheva

Post » Czw lip 25, 2013 8:30 Re: troszkę gadżetów dla Rudego z Bielska

No i jeszcze uważam, że jak pokryjesz z tej ceny koszty wysyłki poleconym, to dla kotów już prawie nic nie zostanie :oops:

elaelisheva

Post » Czw lip 25, 2013 8:40 Re: troszkę gadżetów dla Rudego z Bielska

Aniu - dawaj ten pierścionek - uwielbiam ametysty, mam wisiorek, ale na pierścionek jakoś trafić nie mogłam. Ślij numer konta - w zamian podam Ci adres :mrgreen:

Aha - tu viewtopic.php?f=20&t=154977 są osoby szukające jubilera. I porady fachowca potrzebne - zajrzyj.

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Czw lip 25, 2013 8:45 Re: troszkę gadżetów dla Rudego z Bielska

Nie, ja pokryję z własnych domowych budżetowych, nie kocich.Chyba że się upierasz, to proszę bardzo :lol: Jeśli chodzi o skup srebra i obrót metalami szlachetnymi i nieżelaznymi , to mam to w działalności gospodarczej,ja biżuterię robię legalnie, mam zarejestrowany imiennik, sklep internetowy jeszcze w powijakach co prawda, wystawiam na allegro i w kilku galeriach internetowych, więc tym się akurat nie martwię, tylko bardziej tym, żeby nie wiem- nie urazić kogoś, nie złamać zasad panujących na forum, żeby po prostu działając w dobrej wierze nie zrobić więcej szkody, niż pożytku.

aania

Post » Czw lip 25, 2013 8:47 Re: troszkę gadżetów dla Rudego z Bielska

Basiu ślem :piwa:

aania

Post » Czw lip 25, 2013 9:32 Re: troszkę gadżetów dla Rudego z Bielska

aania pisze:Nie, ja pokryję z własnych domowych budżetowych, nie kocich.Chyba że się upierasz, to proszę bardzo :lol: Jeśli chodzi o skup srebra i obrót metalami szlachetnymi i nieżelaznymi , to mam to w działalności gospodarczej,ja biżuterię robię legalnie, mam zarejestrowany imiennik, sklep internetowy jeszcze w powijakach co prawda, wystawiam na allegro i w kilku galeriach internetowych, więc tym się akurat nie martwię, tylko bardziej tym, żeby nie wiem- nie urazić kogoś, nie złamać zasad panujących na forum, żeby po prostu działając w dobrej wierze nie zrobić więcej szkody, niż pożytku.

Aaaa, jak masz działalność, to zmienia postać rzeczy :1luvu:
A co do zasad forumowych, to się nie wypowiem, nie mam czasu zgłębiać wszystkich regulaminów. Może ew. napisz do Moderatorów w tej sprawie, to będziesz miała jasność.
I poproszę jeszcze o Twój allegrowy nick na pw...

elaelisheva

Post » Czw lip 25, 2013 12:53 Re: troszkę gadżetów dla Rudego z Bielska

poproszę nr 1, jeśli jest jeszcze dostępny. Ile kosztowałoby oprawienie kamienia?

Migotka123

Od: Sob cze 02, 2012 1:37

Post » Czw lip 25, 2013 14:10 Re: troszkę gadżetów dla Rudego z Bielska

Jest dostępny. Oprawienie kamienia jeśli nie jest bardzo duży spróbowałabym utrzymać w kwocie 30 zł - bo zakładam, że w srebro? Wysyłam nr konta na PW i poproszę o adres wysyłki.
Wieczorem wystawię kolejne rzeczy do sprzedaży.
To co zostało do tej pory zakupione już wysłałam :) Bardzo, bardzo Wam dziękuję! Migotka do tego wisiora mam jeszcze pierścionek, nie żebym namawiała, ale...? :mrgreen:

aania

Post » Czw lip 25, 2013 16:24 Re: troszkę gadżetów dla Rudego z Bielska

aania pisze:Jest dostępny. Oprawienie kamienia jeśli nie jest bardzo duży spróbowałabym utrzymać w kwocie 30 zł - bo zakładam, że w srebro? Wysyłam nr konta na PW i poproszę o adres wysyłki.
Wieczorem wystawię kolejne rzeczy do sprzedaży.
To co zostało do tej pory zakupione już wysłałam :) Bardzo, bardzo Wam dziękuję! Migotka do tego wisiora mam jeszcze pierścionek, nie żebym namawiała, ale...? :mrgreen:

poczekam do wieczora. Mam do oprawienia sztuczny kamień jubilerski ok. 1 cmx0,5. I nie wiem, co z nim zrobić. najchętniej widziałabym go jako pierścionek

Migotka123

Od: Sob cze 02, 2012 1:37

[następna]