Koszt wysyłki ponosi kupujący wg cennika Poczty Polskiej.
Bazarek potrwa tydzień od pierwszej oferty.
1.Piękne legowisko , bardzo oryginalny design.To taka dość głęboka rura wyłożona sztucznym futerkiem w kolorze czarnym.W środku poduszka, dwustronna."Rura" ma w środku gąbkę.Legowisko można prać, co też zrobiłam, jest bowiem używane, ale w doskonałym stanie.Moim kotom podobało się bardzo, ale im podoba się wszystko

Wymiary :średnica 40 cm, wysokość 25 cm, średnica poduszki 33cm.
Cena wywoławcza 25 zł.

Licytuje iwona66 za 40 zł.Dziękuję

2.Owalne legowisko w kolorze ecru, rant ze sztucznego futerka w panterkę.Używane, ale tego nie widać, uprane.Nie jest bardzo grube.
Wymiary: 51 cm x 42 cm.
Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje iwona66 za 30 zł.Dziękuję

Materacyki do transporterka uszyte są z dziecinnych ochraniaczy na łóżeczko.Używam takich, bo są praktyczne, łatwe do prania, da się je uprasować, a więc są higieniczne.Te akurat są puchate, mięciutkie.Materiał użyty do lamówek ma deseń w słoneczka, gwiazdki i księżyce.Białe elementy świecą w ciemności

Materacyki nie są uszyte perfekcyjnie

3.Materacyk z motywem słońca.Wymiary: 46 x 27 cm.Troczki można obciąć, ale myślę, ze dla kota to może być zabawka.
Cena wywoławcza 5 zł.

4.Materacyk z aplikacją w kształcie kota z doszytym ogonkiem.Białe elementy świecą w ciemności ( gwiazdki i księżyce).Wymiary : 50 x 27 cm.
Cena wywoławcza 5 zł.

Licytuje Alyss za wywoławczą.Dziękuję

5.Materacyk z aplikacją z księżycem.Wymiary: 53 x 27 cm.
Cena wywoławcza 5 zł.

A teraz posłanka na parapet.Sztuczne futerko w kolorze szafirowym , obszyte materiałem w podobnym kolorze.Białe księżyce i gwiazdki świecą w ciemności.
6.Legowisko jest mięciutkie, ale nie bardzo grube.Wymiary: 66 x 31 cm.
Cena wywoławcza 10 zł.

7.Dość małe legowisko, niezbyt grube.Materiał jw.Wymiary: 54 x 27 cm.
Cena wywoławcza 5 zł.

8.Poszewka na jasiek, wymiary 40x40cm, zapinana na zamek błyskawiczny.Białe elementy świecą w ciemności.
Cena wywoławcza 5 zł.

Licytuje Katia80 za wywoławczą.Dziękuję

Zapraszam.
Koniec bazarku w poniedziałek o godz.13.00.