Zbieramy pieniążki na remont naszej kociarni, niestety ... zima, wilgoć i niekończące się opady deszczu spowodowały, że musimy odnowić nasz przedsionek, pomalować ściany i położyć kafelki na podłodze... lista działań remontowych jest zastraszająco długa, więc prosimy wszystkich o pomoc finansową.
Zasady bazarku: Bazarek kończy się 7 lipca o godzinie 20:00. Odbiór własny jak najbardziej możliwy, jeśli będzie wysyłka, to proszę doliczyć koszty wysyłki (wg cennika PP) oraz kopertę (1zł). Wysyłam pakunki po otrzymaniu pieniążka na konto. Oczywiście chętnie odpowiem na wszelkie pytania. Licytować można też na fb i mailowo. Wszystkim bardzo dziękuję za zainteresowanie i pomoc naszym kochanym futerkom. Mamy ceny wywoławcze oraz ceny kup teraz, które kończą licytację danego przedmiotu. Dziękujemy serdecznie za przekazane nam fanty

Wątek KP: viewtopic.php?f=1&t=147330
ALBUM:----> https://picasaweb.google.com/106495487944941546538
e-mail:----> kociaprzystan@gmail.com
1. Niebieska koszulka firmy Mexx, rozmiar z metki to L (wg mnie M). 100% bawełna.
Cena wywoławcza: 5zł Kup teraz: 10zł
Licytuje: anka1989e

Licytuje: angie

Sprzedano MIKUŚ

2. Prześwitująca zwiewna bluzeczka firmy Bandolera. Rozmiar z metki L (wg mnie M). Falbanka przy dekoldzie i rękawach.
Cena wywoławcza: 5zł Kup teraz: 10zł

3. Czerwona letnia koszulka. Regulowane ramiączka.
CW: 3zł KT: 6zł
Sprzedano MIKUŚ

4. Lekka, zwiewna i przyjemna w dotyku spódnica za kolano. Kolor jasno zilony z akcentami kwiatowymi, podszewka, firma Jacqueline Riu. Rozmiar 38/40. w pasie 2x39 (bez rozciągania)
CW: 5zł KT: 10zł
Sprzedano genowefa

5. Zielono czarna bluzka. Firma Solar. Rozmiar z metki XL (na moje oko bardziej L). 95% bawełna.
CW: 8zł KT: 20zł
Sprzedano genowefa

6. Karbowana prześwitująca bluzeczka z motywami kwiatowymi. Firma Jacqueline Riu. Rozmiar 40.

7. Elegancka bluzka w kolorach popielatego brązu. Jeszcze z metką. Firma Tezenis. Rozmiar L. Przewiązywana w pasie.
CW: 6zł KT: 15zł
Licytuje: villemo5

Licytuje: angie

Licytuje: KITA - RZESZÓW

8. Czarna bluzeczka na wieczór z kamykami na dekoldzie i pod. Widać ślady użytkowania. Rozmiar M. Na paniach z większym biustem będzie bardzo ładnie wyglądać

9. Czarne spodnie Jacqueline Riu. Obszyte wstążką kieszonki, rozmiar 38. W pasie 2x39, biodra 2x52, długość nogawki wewn 81cm, długość spodni zewn 109cm. Nogawka na kant, zawinięta u dołu i obszyta, stan bardzo dobry.

10. Egipska bluzeczka, ze ściągaczem w dole. Na plecach gumka, 36/38 rozmiar.

11. Dziewczęca bluzeczka na lato, kolory różowy/pomarańcz z wszytą wstążką na kształt kokardy. Niestety ma maleńkie dziurki w materiale - nad kokardą (co umiejściłam na zdjęciu). Firma Jacqueline Riu, rozmiar 40.
Sprzedano MIKUŚ

12. Zwiewna tunika w kolorach bordo. Firma Rainbow. Rozmiar 40/42.
CW: 5zł KT: 12zł
Sprzedano genowefa

13. Elegancka prześwitująca bluzeczka. Firma Reserved. Rozmiar M/L (jest rozciągliwa i bardzo wygodna). Z przodu materiał podwójny.
CW: 6zł KT 12zł

14. Błękitna bluzeczka, dwie warstwy. Firma Dorothy Perkins, rozmiar 38.

15. Letnia biała spódnica, z czarnymi akcentami. Biała podszewka, długość za kolanko. Firma Simple, rozmiar z metki 38. W pasie 2x38cm.
CW: 7zł KT: 15zł

16. Leciutka spódnica, z czarnej siateczki, z morelową podszewką. (jedwab i nylon) Rozmiar 40. Firma Simple. W pasie 2x40cm.
CW: 5zł KT:10zł
Sprzedano magicmada

17. Bardzo wdzięcznie układająca się spódnica. Sięga za kolano, zakłądki, guziczki z przodu, podszewka. Rozmiar M, firma Reserved. W pasie 2x37. Metka ucięta, więc składu nie będę zgadywać

CW: 6zł KT: 12zł

Oczywiście odpowiem na wszelkie pytania

A oto inne moje bazarki:
viewtopic.php?f=20&t=154237
viewtopic.php?f=20&t=154128
viewtopic.php?f=20&t=154253