1. Podane ceny są cenami "kup teraz" (choć nasze kociaki na pewno nie obrażą się za wyższe wpłaty).
2. Koszt wysyłki pokrywa kupujący - 5zł za list ekonomiczny polecony w kopercie bąbelkowej (można odebrać osobiście we Wrocławiu/Świdnicy).
3. Bazarek trwa do wykupienia wszystkich rzeczy, bądź do czasu zakończenia przeze mnie bazarku.
4. Fundusze uzyskane z bazarku przeznaczone zostaną na rzecz kotów pod opieką Grupy Neko (tj. zakup testów na FIV/FeLV dla kotów tymczasowych, zakup karmy, kastracje/sterylizacje, odrobaczenie, szczepienia itp).
Czerwonym kolorem oznaczone są przedmioty sprzedane.
Kocie i niekocie pierdółki

1. Mały kociak z filcu, mięciutki i uroczy, szuka domku. Wymiary około 12cm wysokości i 7cm szerokości. Kociak robiony jest przeze mnie, dlatego jesteśmy w stanie zapewnić kilka takich podobnych (nie identycznych, każdy kociak jest unikatowy!

Cena: 10zł

Wszystkich trzech kociaków nową mamą została JejSiostra

KOTKI SZYTE SĄ RĘCZNIE, MOŻLIWOŚĆ ZAMÓWIENIA, DOBRANIA KOLORU ITP. USZYCIE KOCIAKA ZAJMUJE MI PÓŁ DNIA, WIĘC NIE BĘDZIE TRZEBA CZEKAĆ DŁUGO NA FILCOWE MALUCHY
2. Mała mysza- zabawka dla kota. W środku ma sporo szeleszczących papierków, przez co jest dość atrakcyjna dla mojej kociej brygady.
Cena: 10zł KUPIŁA JEJSIOSTRA

MYSZY SZYJĘ NA ZAMÓWIENIE

3. Zakładki do książek. Wyrabiane własnymi rączkami. Są dość delikatne, bo z elastycznej tektury, ale są dobrze zalakierowane. Mają dziurki, w których niebawem pojawią się wstążeczki, których jeszcze nie zakupiłam, lecz do wysyłki będą już gotowe

*trzy babeczki. Wymiary 19cm x 4,5cm. Błyszcząca.

*Czekoladowa babeczka. Wymiary 21cm x 4,5cm. Błyszcząca

*Trzy małe babeczki. Spód ombre- różowe. Matowa, delikatna. Moja ulubiona

4. Bransoletki z koralików, na gumce. Jasnoróżowe. 4 sztuki z okrągłymi koralikami. Oraz dwie białe z nierównymi koralikami kamyczkami. Cena za sztukę: 6zł.

5. Naszyjnik- serduszko zebra. Cena 10zł KUPIŁA JEJSIOSTRA

6. Naszyjnik- buteleczka szklana z kokardką, w środku karteczka z napisem- Key to my heart. Cena 11zł.

7. Fioletowa bransoletka z kokardką na gumeczce. Cena 9zł.

Biżuteria robiona własnymi rączkami Gibutkowej
8. Bransoletki na dość wąski nadgarstek. W razie potrzeby zmierzymy długość. Cena 10zł sztuka.
a)

b)

9. Bransoletka w kolorze złotym, perełki szklane w kolorze złotym (jak dobrze pamiętam Swarovski), kryształki w kolorze gold Swarovski
Cena: 12zł

10. Kolczyki z zielonymi szklanymi perełkami i "skrzydełkami", pasują do bransoletek 3b) i 3c), bigle srebrne

11. . Komplet - maleńkie kolczyki (ze szklanych perełek i z kryształkiem Swarovskiego) i zawieszka ze szklanych perełek w kolorze złotym, bigle NIE są złote

12. Komplet grafitowy - kolczyki i zawieszka, bigle srebrne

13. Kolczyki wieże w kolorze złotym, bigle NIE są złote
Cena: 6zł

14. Komplet kolczyki i wisiorek, z serduszkami Swarovski 10mm, bigle angielskie srebrne, zawieszka srebrna (925). Komplety są trzy.
Cena: 36zł (za jeden komplet)
a) saphire (szfirowy)

b) silver night (srebrnoszary/grafit)

15. Kolczyki niebieskie (kuleczki opalizujące i romby z masy perłowej), bigle posrebrzane bez niklu
Cena: 14zł

16. Kolczyki turkusowe, bigle posrebrzane bez niklu

17. Kolczyki kule, jasny brąz "marmurkowy", bigle posrebrzane bez niklu

18. Korale ze szklanych czerwonych perełek - długi, można nosić podwójnie zawinięty na szyi. KUPIONE

Cena: 16zł
Kolczyki ze szklanych czerwonych perełek. KUPIŁA TYMOLOFTALEINA

Bransoletka ze szklanych czerwonych perełek.

19. Korale ze szklanych fioletowych perełek
Kolczyki ze szklanych fioletowych perełek

20. Kolczyki ze szklanych fioletowych perełek

21. Kolczyki z barwionej lawy i małych niebieskich szklanych perełek

ZAPRASZAMY DO KUPNA!

Jeśli chcesz wiedzieć więcej o Grupie Neko- kliknij w baner poniżej!