To koty z tego wątku.Serce się ściska, kiedy się czyta wątek i ogląda zdjęcia.Tak chudych kotów dawno nie widziałam, a to, że jedzą ...zupę szczawiową już mnie dobiło.Mam na razie takie tylko fanty, ale nie zapomnę o tych biedach.One potrzebują wszystkiego, dosłownie, jedzenia, leków, domów również, ale na razie niech chociaż nie głodują.
Bazarek potrwa tydzień od pierwszej oferty.Koszt wysyłki pokrywa kupujący wg cennika Poczty Polskiej.
Koniec bazarku we wtorek o godz,18.00 ( dla wygody, dobrze? )
1.Foremki Whiskasa, mam cztery sztuki.Oczywiście nowiutkie.
Cena wywoławcza każdej to 4 zł.

Licytuje mirmilka po 20 zł za buźkę i kota.Dziękuję

Licytuje kasumi 9 zł za kota.Dziękuję

Licytuje charm 12 zł za buźkę.Dziękuję

2.Bardzo ładne miseczki, nie jest to produkcja chińska, nadają się dla dzieci, ale myślę, że super dla kotów.Są płaskie, koty takie lubią, nie załamują im się wibryski.W uszkach myszek można dać przysmaczki.Mniejsza ma średnicę 12 cm, większa 16 cm.Nowiutkie.Były drogie, ale proponuję cenę wywoławczą 16 zł za obie.

Licytuje sroka7 za 20 zł.Dziękuję

3.Mam dwie plastikowe podkładki.Mogą być na stół, albo pod kocie miski.Nowe, błyszczące, z miękkiego plastiku, łatwe do mycia.Kolor "whiskasowy", że się tak wyrażę.Mój aparat ma swoje lata i się już popsuł, kolory przekłamuje trochę.
Cena wywoławcza kompletu dwóch podkładek to 6 zł.

4.Urocze, nowiutkie pudełeczko Felixa na przysmaczki.Wys.8 cm, szer.5,5cm.Dostałam od pani kasjerki w Rossmannie, dziękuję

Oczywiście zdjęcia kiepskie

Cena wywoławcza 5 zł.

Licytuje charm za wywoławczą.Dziękuję

5.Pudełko na biżuterię? drobiazgi? Ładne, starannie wykonane, nowe.Dół to jakaś uszlachetniona tektura, wieczko jest z materiału w błękitne paseczki.Wymiary 10 x 10 cm, wys.7cm.
Cena wywoławcza 5 zł

6.Laserek Kitekata.Nowiutki, wyjęty z pudełka do zdjęcia, bateria zabezpieczona.
Cena wywoławcza 8 zł.

Licytuje mirmilka za 20 zł.Dziękuję

7.Obróżka dla kota lub małego pieska.Coś jakby aksamit i jest w pięknym, czerwono krwistym kolorze, żadna marchew, zapewniam.Dostałam od pani ze sklepu zoologicznego, dziękuję

Cena wywoławcza 3 zł.

8.Wór dla kota.Szeleści okrutnie, ale chyba o to właśnie chodzi.Używany, ale w doskonałym stanie.Wierzch jakby z weluru, a w środku polar, czy flanela, trudno mi ocenić, trochę mechate.Długość 50 cm, średnica 23cm.Moje koty były nim zainteresowane, ale nie pozwoliłam im się tym bawić ( kłaki!!!).
Cena wywoławcza 8 zł.

Wiem, że nie są to jakieś wyjątkowo atrakcyjne fanty, ale nie mam innych na razie.Każda złotówka się liczy, chociaż jakieś przyzwoite jedzonko dla nich by się przydało, proszę więc o pomoc .
Zapraszam serdecznie.