Kochani, stary bazarek niech posłuży kolejnym biedom. Nie mogę w chwili obecnej stworzyć nowego, bo czas nagli. Ciocie - kotylionki ruszyły z pomocą Helenówczakom, zobaczcie

Koszt przesyłki 4-9zł, list polecony/paczka
Dla osób z Łodzi możliwy odbiór osobisty i wpłata bezpośrednio na konto KOTYliona.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cóż, nasze ciotki - wolontariuszki KOTYliona dorobiły się całkiem sporej gromady wnucząt

Ale zaczęły się martwić, że niebawem przyjdzie im te wnusie trawą karmić.
Zresztą, sami poczytajcie

Przecież nie zostawię dwóch martwiących się babć bez pomocy, więc postanowiłam zrobić na obie, dzielne babcie, bazarek

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KOSMETYKI ZA GROSZE
Lakier do paznokci ELEGANCKI RÓŻ, serioserio, tak jest napisane na opakowaniu!
Firma Yves Rocher, 3ml.
Nowy, nawet nie odkręcany

Ilość: 1 szt.
Cena: tutaj wykażę się pazernością i rzeknę 500 groszy. Ale zawsz możecie dać więcej za ELEGANCKI RÓŻ kupiła mikomokado

MAŁE KOLOROWE SEGREGATORY
Wymiary tych pożytecznych przedmiotów: 18 x 22cm. Mogą być przydatne dużym i małym dziewczynkom, w domu i szkole. Każdy za cenę 4zł.
A.

B.

C.

D.

E.

F.

G.

1. Piszące pomarańczowe myszki, 2szt , każdy ogon po 3zł.
Oba ogony kupiła Annaa

2. Myszy w barwach ochronnych, potulne i uległe.
2 komplety z 4 myszami, każdy komplet po 5zł. SPRZEDANE
1 komplet z 3 myszami za 4zł.

1 komplet z 4 myszami kupiła Duszek686

1 komplet z 4 myszami kupiła atla

3. Grzechocząca i pluszowa piłeczka za 3 zł.

4. Komplet miękkich, bezbronnych, słodkokolorowych piłeczek za 5zł. Kupiła atla

6. I wierzcie mi, że to, co zobaczycie na zdjęciu, to smycz. Prawdziwa, nowiutka, nawet nie wąchana przez kota czy psa. 10zł?
Na smyczach się nie znam, więc nie wiem, co w opisie powinno się znaleźć. Ale jakby co, to pytajcie. Spróbuję odpowiedzieć.

Na muzyce też się nie znam, ale zachwalam i zachęcam. Przecież wnusie nie mogą żreć trawy

Muszą Wam wystarczyć same zdjęcia, bez opisów. Ale pytania oczywiście można zadawać

A poza tym, płyty są nowe, oryginalnie zafoliowane, co jest dodatkowym argumentem przemawiajacym za ich kupnem.

7. Płyta z trąbką, za 5zł.

8. Płyta z nadwymiarowym zadowolonym mężczyzną, za 5zł. Kupiła Słupek

9. Płyta z wizerunkiem rokokowej sukni i rąk trzymających różę, za 5zł.

10. Płyta z pyzatymi dłońmi, instumentem muzycznym i palmami, też za 5zł. Kupiła Słupek

11. Płyta ze zwierzątkami, wyglądającymi na lekko zdziwione, za 5zł. KUPIŁA MIMIŚ

12. Płyta z twarzowym futrzanym kołnierzem, 5zł. KUPIŁA MIMIŚ

13. Płyta z babą oplątaną taśmą filmową, za 5zł.

Dla uroczych i dzielnych Babć i ich baaardzo apetycznych wnucząt zbieram dzielnie potrzebną mamonkę. ZAPRASZAM!

ROZLICZENIE:
Duszek 686, atla, Annaa - wpłaty bezpośrednio na KOTYlion
wpłata od Słupek 20zł
wpłata od mimiś 20zł
Po odliczeniu kosztów przesyłki, przelałam na konto KOTYliona 28zł.
Wpłata od mikomikado - 12zł.
Po odliczeniu kosztów przesyłki, przelałam na konto Kotyliona 7zł.