Maskotki do przytulania i ptaszki dla ozdoby :) HANDMADE

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw cze 06, 2013 14:08 Maskotki do przytulania i ptaszki dla ozdoby :) HANDMADE

Wystawiam dla moich podopiecznych kilka rzeczy na sprzedaż...
Dochód z bazarku zostanie przeznaczony na diagnozę i leczenie Nali, ok. 5-cio letniej kotki zabranej wraz z kociakiem z blokowiska. Mała ma problem z chodzeniem. Coś stało się z łapką/miednicą, w dodatku ma zęby i dziąsła w okropnym stanie. Trzeba ją też wysterylizować. Uzbiera się pewnie kilkaset złotych wydatków, a mały osesek też wkrótce będzie do odrobaczenia i później szczepienia...
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Zapraszam po 2 śliczne koteczki o szerokości 25 cm i wysokości 20 cm. Wypełnione sylikonem. Najlepiej prezentują się razem, ale mogą zostać jedynakami ;) Cena kup teraz każdego to 15 zł.
a) kremowy:
Obrazek
Obrazek

b) szary, sztruksowy
Obrazek
Obrazek

I śliczne, wiosenne ptaszki dla ozdoby, wymiary 12x8 cm, każda sztuka kosztuje 5 zł.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Zapraszam też na inne moje bazarki. Kupując na kilku, za wysyłkę zapłacicie tylko raz :)
eleganckie ubrania służbowe r. 36 :arrow: viewtopic.php?f=20&t=153680
ubrania znanych marek i nie tylko dla dziewczynek i kobiet, rozmiary od XS do XL :arrow: viewtopic.php?f=20&t=152455
śliczna sukienka w sam raz na wesele r. 36 :arrow: viewtopic.php?f=20&t=153681
nowe kostiumy kąpielowe w różnych rozmiarach :arrow: viewtopic.php?f=20&t=153679
handmade - kotki do przytulania i ptaszki dla ozdoby :arrow: viewtopic.php?f=20&t=153684

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Pt cze 07, 2013 7:03 Re: Maskotki do przytulania i ptaszki dla ozdoby :) HANDMADE

polecam WSZYSTKO co szyje Michalina - piękne , dokładne wykonanie i niepowtarzalne wzory. Mam kotki ale mam też poduszkę dla kota malowana - pięknie się pierze i jest nadal jak nowa. Moje kotki też zresztą piorę i nic im to nie szkodzi.
ZAPRASZAM :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie cze 09, 2013 10:23 Re: Maskotki do przytulania i ptaszki dla ozdoby :) HANDMADE

Dziękuję za reklamę :) i zapraszam do zakupów :)

michalinadzordz

Post » Śro cze 12, 2013 7:56 Re: Maskotki do przytulania i ptaszki dla ozdoby :) HANDMADE

:kotek:

michalinadzordz

Post » Czw cze 13, 2013 22:58 Re: Maskotki do przytulania i ptaszki dla ozdoby :) HANDMADE

:kotek:

michalinadzordz