oferuję ręcznie robioną na zamówienie półkę wiszącą która pomaga utrzymać porządek wśród długopisów, ołówków, kredek, pędzli, flamastrów i tak dalej. pierwszą półkę zrobiłam z myślą o mojej 10-letniej córce, która zawsze na biurku miała MNÓSTWO wszelkich radosnych plastycznych przyborów. bo zawiśnięciu na ścianie półki - jak widać na załączonych zdjęciach - przybory mają swoje miejsce.
półka jest wykonana z grubej tekturowej tuby - naprawdę solidnej grubości (to nie są rolki po papierze toaletowym jak mi niektórzy widząc zdjęcie sugerują

pólka może mieć dowolne długości poszczególnych tubek - u nas na przykład są różne pomieszane, tuby są jednakowej średnicy (zmierzę w domu i uzupełnię), mogą być dowolnie klejone - w poziomie, w pionie, po skosach.
jeśli będą zainteresowani - zapraszam. wstępnie wyceniam półkę na np 3zł od każdej 'tubki' plus koszty wysyłki, których jeszcze nie znam (albo dostarczenia osobistego, podania busem czy podania przez kogoś). no i trzeba będzie kilka dni poczekać po zamówieniu aż zostanie zrobiona

zdjęcia są z końca grudnia kiedy półka została wykonana i z teraz (te bez daty), także jak widać eksploatacja nie powoduje zmian w wyglądzie

półkę można postawić, powiesić, podwiesić, co kto lubi. można wcisnąć j w dowolną wnękę czy kąt bo można dowolnie wybrać jej kształt i formę. zapraszam

wszystkie pieniądze uzyskane z tej sprzedaży zostaną przekazane bezpośrednio dla Andy i jej morelowej kociej mamy z kociakami - wydała mnóstwo kasy na leczenie kotki, a jeszcze przed nimi sterylka.
zapraszam!

Uploaded with ImageShack.us