Jestem "Świeżakiem" na tym forum, ale zostałam baaardzo ciepło przyjęta i mam chęci do pomocy. Zatem zakładam bazarek

Bazarek ten przeznaczony będzie na bieżące potrzeby Fundacji MiauKot. Tutaj link do wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=142919, na który serdecznie zapraszamy.
UWAGA!!!!!! BAZAREK PRZEDŁUŻAM DO 10 LIPCA! DORZUCAM PARĘ RZECZY I WPROWADZAM PROMOCJĘ: DRUGA RZECZ 50% TANIEJ!!!! (tańsza rzecz jest po cenie promocyjnej)
Przy każdej rzeczy od razu podany jest koszt przesyłki wg. cennika PP - chociaż osobiście wiem, że różnie to bywa, tak więc ceny są przybliżone a każdą różnicę na plus dołożę MiauKotowi w rozliczeniu, różnicę na minus biorę na siebie.
Przesyłki nadawane będą listem poleconym priorytetowym, w zwykłej kopercie (jako, że to są miękkie ciuszki, moim zdaniem nie ma potrzeby ich "bąbelkować"). Na życzenie mogę wysyłać przesyłki listem zwykłym, ale tylko na własną odpowiedzialność, więc jak poczta zgubi to du*a.
Należność za zakupy proszę wpłacać na moje konto - MiauKot będzie dostawał przelewy zbiorcze, a wszystko postaram się najprzejrzyściej opisać w drugim poście z rozliczeniem. Dane do przelewu i nr konta będę wysłać na PW, po zakupie.
A oto mój damski ciucholand:
I. Bluzki, bluzeczki, swetry i sweterki
1. Zielona bluzeczka na ramiączkach firmy Stradivarius. Rozmiar L (krój raczej luźny, nada się na XL). Ma śliczny kolor, ściągacz na dole i jest w serduszka oraz gwiazdeczki, które są prześwitujące. Cena: 5 zł + 5,50 zł wysyłka. / Kupiła Olinka

2. Bluzeczka -> usunięta ze względu na rozpruty zamek
3. Bluzeczka marki Orsay w oliwkowym kolorze. Rozmiar M/L (brak metki z rozmiarem). Fajna, zwiewna, w delikatne falbanki. Cena: 9 zł + 6,50 zł wysyłka. / Kupiła arwennna

4. Czarna bluzka z kwiatowymi nadrukami, lekko w stylu etno. Marki no name

5. Granatowa bluzeczka na ramiączkach firmy New Look. Rozmiar 16/44 (XXL). Miła bawełna, materiał lekko marszczony. Przy dekolcie obszyta koronką. Regulowane ramiączka. Cena: 7 zł + 6,50 zł wysyłka.

6. Czarna bluzeczka marki Bebe, z również takim napisem. Rozmiar M (dość małe, raczej chyba S). Made in USA

7. Błękitna bluzka z długim rękawem marki Cartoon (czyli chyba no name). Rozmiar L/XL (brak metki z rozmiarem). Bardzo fajna bawełna, może się nadać do spania, w chłodniejsze dni

8. Biała, delikatna tunika marki Mango. Rozmiar L. Wiązana przy dekolcie sznureczkami. Naszyte aplikacje różową nitką, trochę koralików. Cena: 10 zł + 6,50 zł wysyłka. / Kupiła Aniki

9. Biała, w kropeczki tunika marki Vero Moda. Rozmiar XL. Rękaw 3/4, brązowe lamówki. Cena: 12 zł + 5 zł wysyłka. / Kupiła Edyszka

10. Szara tunika, z kapturem marki Razzle Dazzle. Rozmiar S/M (brak rozmiaru na metce, no chyba że ktoś wie co to za rozmiar S/P). Miła bawełna, ładnie wycięta w talii z krótkim rękawem, a'la dres. Cena: 10 zł + 7 zł wysyłka.

11. Koszula w kratkę - brak metki z firmą czy rozmiarem. Rozmiar chyba L. Fajna, zgrabna z 3 kieszonkami. Cena: 10 zł + 6,50 zł wysyłka.

12. Czarna bluzka marki Marks&Spencer. Rozmiar 18 (czyli 46). Bawełniana, z rękawami 3/4 i bardzo fajną aplikacją z koronki. Cena: 11 zł + 7 zł wysyłka.

13. Szara, prążkowana bluzka marki Dorothy Perkins. Rozmiar 22 (czyli teoretycznie coś powyżej 48, ale w praktyce to chyba "nasze" XXL). Miła bawełna, z guziczkami przy dekolcie, rękaw 3/4. Zmechacona, ale można używać jako domowego dresu

14. Fioletowa koszula marki Mango -> usunięta ze względu na zniszczenie od żelazka, którego nie zauważyłam wcześniej
15A. Sweterkowa tunika w kolorze fioletowym, marki LondN. Rozmiar S/M. Krój a'la nietoperz. Cała tunika jest ażurkowa, ze ściągaczami, przewlekana złotą nitką. Cena: 14 zł + 7,50 zł wysyłka. / Kupiła arwennna

15B. Pasiasta bluza z kapturem marki Reporter, z linii Girl Zone. Rozmiar XS. Kolory brązu i szarości, z efektem białej bluzeczki pod spodem. Długi rękaw. Cena: 10 zł + 8 zł wysyłka.

16. Słodki, różowy sweterek no name, made in Hong Kong. Rozmiar M/L. Zapinana na urocze guziczki. Rękaw 3/4. Rękawy i dół zakończone falbankami. Cena: 9 zł + 7 zł wysyłka.

17. Jak już jesteśmy przy słodkościach... Słodkie do bólu: różowe, dziergane poncho. Z efektem ombre (bardzo modne w tym sezonie). Rozmiar uniwersalny (od S do XL spokojnie będzie pasować). Cena: 12 zł + 6 zł wysyłka. / Kupiła Edyszka

18. Pasiasty sweter marki George. Rozmiar 16 (czyli 44). Super kolory - brąz, beż, czerń. Sweterek jest naprawdę ekstra, niestety ma małą wadę w postaci dwóch plamek od wybielacza chyba :/ oprócz tego trochę zmechacony. Myślę, że wciąż nadaje się do użytku. Cena: 6 zł + 7,50 zł wysyłka.

19. Miękki, granatowy golf marki Cubus. Rozmiar XL. Jest milusi w dotyku, niestety po założeniu trochę "gryzie". Cena: 19 zł + 8 wysyłka.

20. (nowe) Golfik z krótkim rękawkiem marki Reserved. Rozmiar L. Bardzo ciekawy kolor morskiej zieleni, z uroczymi marszczeniami. Cena: 9 zł + 7 zł przesyłka. / Kupiła Gruba Berta

21. (nowe) Cienka bluzeczka z golfem marki Logix. Rozmiar L. Delikatny materiał, w kolorze granatowym. Cena: 6 zł + 7 zł przesyłka. / Kupiła Gruba Berta

22. (nowe) Tunika na ramiączkach marki New Look. Rozmiar M (małe). Marszczona i z cekinkami, w biuście, piękne kolory niebieskiego i błękitu, modnie zabarwione techniką ombre. Cena: 6 zł + 6 zł przesyłka. / Kupiła Aniki

II. Spodnie
1. Długie, białe bojówki marki H&M. Rozmiar: 44 (XXL). Dużo kieszonek, ściągacze na dole, idealne na letnie spacery

2. Białe rybaczki - brak metki z nazwą firmy, aczkolwiek metka podobna do C&A. Kieszonki z przodu, z tyłu i na nogawkach. Rozmiar 50. Cena: 10 zł + 9 zł przesyłka.

3. Czarne rybaczki marki George. Rozmiar 12 (czyli 40). Podobnie jak te powyżej - fajne spodnie na lato, z kieszonkami z przodu, z tyłu i na nogawkach. Nogawki podwijane. Cena: 10 zł + 7 zł przesyłka. / Kupiła Olinka

4. (nowe)Rybaczki marki Hollister Co. Rozmiar M-L, ze ściągaczami w kolorze khaki/oliwkowym. Cena: 10 zł + 7 zł przesyłka / Kupiła Aniki

III. Halki, haleczki...
1. Beżowa halka z amerykańskiego sklepu Sears. Rozmiar 40 (dość duże, raczej chyba XL). Błyszczący materiał a'la satyna. Cena: 7 zł + 6,50 zł przesyłka.

2. Zielona koszula nocna, marki Sovie. NOWA Z METKAMI. Rozmiar: XXL. Długa, rękaw krótki. Dekolt ozdobiony koronką. Cena: 10 zł + 5,50 zł przesyłka. / Kupiła marKOTna

IV. Buty: /wszystkie kupiła cytryna

1. Czarne czółenka Hush Puppies. Rozmiar 39. Długość wkładki: 25 cm, wysokość obcasa: 6,5 cm. Cena: 9 zł + 12 zł przesyłka.
2. Czarne botki Naomi (Boti). Rozmiar 39. Długość wkładki: 24 cm, wysokość obcasa: 7 cm. Cena: 9 zł + 12 zł przesyłka.
3. Czarne, ażurowe buciki Buffalo Girl. Rozmiar 39. Fajne, przewiewne. Mają 1 cm obcasika, który stuka podczas chodzenia

V. Dodatki:
1. Błękitne koraliki - długość 168 cm Cena: 4 zł + 6,50 zł przesyłka.

2. Niebiesko-czarna dziergana broszka. Model kwiat

3. Różowy puszek (okruszek

4. Ryciny z gadami, 2 szt. Rozmiar A5. Dodatek z magazynu Draco. Bardzo ładnie wyglądają, ale jest to wydruk. Fajne do ramki jako obrazki. Cena: 4 zł + 6 zł przesyłka.

ZAPRASZAM NA ZAKUPY