Mimo tego, iż chwilowo forma forumowej pomocy i informacji o kotach opolskich zawisła na jakiś czas w niebycie, mimo tego, że nie ma nowego wątku, mimo tego, że w sumie chwilowo to nic nie ma ja zakładam bazarek. Dlaczego? Bo koty wciąż są. Jest schroniskowa Wojtusia-Zołza u mnie, na wiecznym tymczasie:
viewtopic.php?f=1&t=121507&start=780#p8864320 Od tygodnia pod moją opieką jest bura koteczka, która bardzo, bardzo cierpiała. Póki co nie mogę zbyt dużo o niej napisać ale kotka jest już po zabiegu, jest zaopiekowana a co najważniejsze nie cierpi. Ale rachunki z lecznicy pozostały. Jest też w końcu około setki kotów w Miejskim Schronisku dla Bezdomnych Zwierząt w Opolu. Te wszystkie koty czekają na pomoc. Na jedzonko, na leki, na suplementy. I to, że bardziej formalna, zorganizowana pomoc chwilowo się rypła nie powinno potrzebujących kotów obchodzić. Większość z Was mnie zna. Liczę na to, że mimo chwilowego braku wątku itp. mogę liczyć na Waszą pomoc dla opolskich kotów z różnych źródeł. Ale na pewno dla kotów, które bezsprzecznie potrzebują pomocy. Moje dotychczasowe rozliczenia kocich pieniędzy możecie zobaczyć tutaj:
viewtopic.php?f=1&t=131122#p7777244Rozliczenia datków i bazarków od początku 2013 mam na razie w pliku xls i jeśli tylko ktoś czuję taką potrzebę będę owe rozliczenia udostępniać.
Mam nadzieję, że znowu pomożecie mi pomagać kotom

Tym razem trzy różne spojrzenia na kota w biżuterii

Trzy zawieszki, trzy koty, trzy piękne rzeczy. Z chęcią zawisną na łańcuszku, na rzemyku, na różnego rodzajach sznurkach/linkach do biżuterii. Sprzedawca u którego nabyłam owe cudeńka zapewnił, że są one srebrne i dokładnie tak też wyglądają. Jednak ponieważ sprzedawca jest z bardzo, bardzo odległej zagranicy nie mają one wybitej żadnej próby.
Licytacja trwać będzie pięć dni od pierwszej oferty, do godziny 21.00 piątego dnia licytacji.
1. Smukły kot zawinięty SPRZEDANY

Kotek z pięknie zawiniętym ogonkiem. Delikatny, jakby pleciony, łepek. Wzrost kotka to ok 3cm. Od ucha do ucha, tam najszerzej, ma ok 1,5cm. Oczko do zawieszania ma naprawdę spore, przejdzie przez nie chyba każdy rodzaj łańcuszka czy linki.
Zawinięty kot startuje od 10zł + 5zł na przesyłkę. Opcja Kup Teraz 35zł z kosztami wysyłki.
fonja - 10zł2. Kot na baczność
SPRZEDANY!

Również smukły ale tym razem wyprężony kotek w pozycji na baczność

I do tego pod muchą! Zadarte do góry uszka i ogonek. Łepek również ażurowy ale w tej wersji wycinany w konkretny wzorek. Kociak ma wzrostu prawie 5cm, szeroki jest na około 2cm. Oczko również duże, jak w każdej zawieszce tego typu.
Kot na baczność startuje od 10zł + 5zł na przesyłkę. Opcja Kup Teraz 35zł z kosztami wysyłki.
Kupiła miszelina za Kup Teraz - 30zł + 5zł na koszty wysyłki.
3. Kot radosny SPRZEDANY

I kot trzeci - tak samo szeroki jak i wysoki, uhahany i ma pusto w głowie

Radosny i szeroko uśmiechnięty kociak w muszce, ogonek wyprężony do góry, uszka do góry i na boki. Pusty łepek powycinany w kwiatki. Istne kocie szaleństwo! Radosny kot ma 2cm wzrostu i nieco ponad 2cm szerokości. Uszko zawieszki także przyzwoitych rozmiarów.
Kot radosny startuje od 10zł + 5zł na przesyłkę. Opcja Kup Teraz 35zł z kosztami wysyłki.
fonja - 10złZapraszam na zakupy i do pomocy kotom opolskim!