Rozliczenia datków i bazarków od początku 2013 mam na razie w pliku xls i jeśli tylko ktoś czuję taką potrzebę będę owe rozliczenia udostępniać.
Mam nadzieję, że znowu pomożecie mi pomagać kotom

Ten bazarek będzie krótki - tylko z jednym fantem. Ale za to jakim! Kusić Was będę przepięknymi kolczykami w kształcie smukłych i bardzo eleganckich kotów

Kolczyki pozłacane są solidną warstwą 18-sto karatowego, białego złota. Sprzedawca gwarantuje, że są bezpieczne dla alergików (bez niklu, miedzi itp metali alergizujących). Uszka i łepek to pozłacany metal - precyzyjnie i bardzo ładnie zmatowiony, tułów i brzuszek to kryształki Swarovskiego - dwa małe, przejrzyste i jeden duży szaro-grafitowy. Błyszczący, elegancko wywinięty do góry ogonek. Na biglach delikatne, sylikonowe zatyczki. Tył jednolity, błyszczący.
Sam kotek ma około 2,5 cm wzrostu oraz w najszerszym miejscu, razem z ogonkiem około 1cm szerokości kolczyki nie są ciężkie.
Na miniaturkach, które po kliknięciu otwierają się do dużych, wyraźnych rozmiarów, znajdziecie więcej ujęć kolczyków.

Licytację zaczynamy od 20zł + 5zł na koszty wysyłki. Licytacja trwać będzie pięć dni od pierwszej oferty, do godziny 21.00 piątego dnia licytacji. W każdej chwili kolczyki można porwać w opcji Kup Teraz za 100zł, w tym wypadku pokrywam koszty wysyłki.
Zapraszam do zakupów i do pomocy! Te koty naprawdę nie mają nikogo!
SPRZEDANE. Licytowały:

Tak było ale się zepsuło:
Licytacja trwa do 20 maja, do godziny 21.00. Licytują: