Witam, bazarek jest przeznaczony na podopiecznych Ani Rylskiej z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=134639&start=1035 Przedmiotem bazarku jest zabawka edukacyjna dla kota. http://www.youtube.com/watch?v=4s5eKwYByZI Podobno koty za nią szaleją. Niestety mnie zabrakło cierpliwości, by nauczyć moje sierściuchy korzystania z niej. Dlatego była tylko rozłożona, a następnie zdemontowana i umyta. Stan idealny Cena "kup teraz" 20 zł zawiera koszty przesyłki. edit: Zabawkę zakupiła milena88 za 20 zł
Ostatnio edytowano Nie maja 26, 2013 21:20 przez magdalena99, łącznie edytowano 2 razy
Milena, widzę, że zmieniłaś swój post. Czy w takim razie mam rozpakowywać zabawkę i robić zdjęcia, czy też bierzesz ją "w ciemno" ? Gwarantuję, że jest w takim stanie, w jakim dostałam ją z zooplusa
kicia właśnie rozgryzła zabawkę i coś mi się wydaje, że niebawem będę musiała zakleić większość dziurek w nakładce na pojemnik łobuz jeden, a z karuzelą szalała wczoraj po całym pokoju, jak kosmita ze spodkiem
to zdolna bestia. Moje kocurry nie skumały co trzeba zrobić by wypadło jedzonko. Może to moja wina, że nie miałam dość cierpliwości by ich tego nauczyć