Ja jednak chcę jej dać szansę i znaleźć dom.
Oto i bohaterka:

A tutaj możecie zobaczyć kilka innych zdjęć. Link do wątku Lubelskich Tymczasów, gdzie o niej pisałam

Najpilniejsza potrzeba w tej chwili to sterylizacja, która będzie w tym tygodniu, więc bazarek w opcji KUP TERAZ.
Ceny przedmiotów podane obok zdjęć. Koszt wysyłki 5zł lub 7,30zł. Zależy od wielkości przedmiotu.
Wszystkie rzeczy są wykonane przeze mnie własnoręcznie. Drugich takich nie ma.

1. Pióra - bardzo lekkie kolczyki. Piórka w kolorze białym i czarnym, szklane fasetowane koraliki (imitacja Swarovskich), elementy posrebrzane. Cena 12zł SPRZEDANE

2. Komplet lawa i koral - antyalergiczne klipsy + zawieszka. Elementy posrebrzane, lawa naturalna + koral rekonstruowany matowy. - 17zł Klipsy mogę zamienić na bigle.

3. Loisotta - srebrne bigle, 25zł (cięższe) SPRZEDANE

4. Koguciki - 25zł
drewniane bazy ozdobione techniką decoupage, srebro

5. Cookie Monster, czyli Ciasteczkowy Potwór

drewniane bazy ozdobione techniką decoupage, szklane kulki, elementy posrebrzane

6. Black & Red - kolczyki w całości ze srebra, fasetowane kule onyksu i szklane czerwone koraliki.
Cena - 30zł

7. Eila - długie delikatne kolczyki wykonane z elementów posrebrzanych, ozdobnych koralików w kształcie beczułek. Zapięcie sztyfty posrebrzane antyalergiczne. Cena 13zł

8. Wiewióreczki - ozdobne graficzne zawieszki z wiewiórkami (jedyny egzemplarz), szklane koraliki, elementy posrebrzane, bigle srebrne. Cena 20zł SPRZEDANE

9. Blow - 18zł
Bardzo lekkie kolczyki, których głównym elementem są szklane dmuchane korale. Elementy posrebrzane.

10. Eclesie - 10zł

11. Sandstorm - 15zł SPRZEDANE

piasek pustyni, elementy posrebrzane antyalergiczne

12. Gocca - cena 18zł SPRZEDANE

metalowe łańcuszki, szklane koraliki, elementy posrebrzane.

i zdjęcie po rozłożeniu

13. Lace - bransoletka na gumce. Duże akrylowe kule z zatopioną w środku koronką połączone z posrebrzanymi kulkami. Cena 15zł

14. Chinka - cena 18zł

15. Warkocz - cena 18zł

16. Giamme - 22zł

17. Hebbene - rzemień, ceramika, elementy posrebrzane. Cena 20zł

Proszę pisać w razie jakichkolwiek pytań (rozmiary itp.)
ZAPRASZAM!