Strona Kociej Przystani: http://kociaprzystan.wordpress.com/
Wątek Kociej Przystani: viewtopic.php?f=1&t=149780
Bazarek potrwa tydzień, czyli do 17.02.2013 do godz. 15:00. Do wylicytowanej kwoty proszę doliczyć koszty wysyłki (wg aktualnego cennika PP). Możliwy odbiór osobisty we Wrocławiu lub w Sosnowcu (lecz dopiero od 1.02).
Serdecznie zapraszam!
1. "Kupiliśmy zoo" - Benjamin Mee (stan idealny)
Cena wywoławcza: 10 zł.
Licytuje: Thorkatt 10 zł
Licytuje: gogi_j - 11 zł
Licytuje: mania1610 - 15 zł
Licytuje: Thorkatt - 18 zł
Licytuje: mania1610 - 20 zł
Licytuje i wygrywa: gogi_j - 21 zł
Cudna książka, na podstawie której nakręcono film (wiadomo - dodali ładną blondynę, wątek romansowy i kilka ciekawych, a śmiesznych scen ze zwierzętami, film jest trochę o czymś innym niż książka, ale uważam że i to i to warto zobaczyć) o facecie, który... postanowił kupić zoo i co z tego wyniknęło. Bardzo ciekawa rzecz, nie tylko dla tych, którzy chcą otwierać zoo

Rzecz jest bardzo osobista - to także wspomnienia o walce Benjamina z chorobą nowotworową, historia o poświęceniu i wielkiej miłości. Pozbywam się tej książki tylko dlatego, że potrzebny jest pieniążek, bo to naprawdę dobra rzecz.

2. "Okaleczona" - Cathy Glass (stan bardzo dobry)
Cena wywoławcza: 5 zł.
Licytuje i wygrywa: Thorkatt 5 zł
Historia bardzo skrzywdzonego dziecka opowiedziana przez jej mamę zastępczą. Bardzo mądra i poruszająca książka. Trochę otwiera oczy na pewne rzeczy.

3. "Milaczek" - Magdalena Witkiewicz (stan bardzo dobry)
Licytuje: Thorkatt 5 zł
Licytuje: gogi_j - 6 zł
Licytuje: biamila - 10 zł
Licytuje: elape - 12 zł
Licytuje i wygrywa: gogi_j - 13 zł
Najlepsza książka na poprawę nastroju. Czytałam i się śmiałam - cały czas. Bardzo gorąco polecam!

4. "Mam łóżko z racuchów" - Jaclyn Moriarty (stan bardzo dobry)
Licytuje i wygrywa: gogi_j - 5 zł
Jedna z najdziwniejszych książek, jakie miałąm w ręku, nie tylko ze względu na tytuł: magia przeplata się z historią kryminalną, wiele zdarzeń rozgrywa się gdzieś pomiędzy domem i szkołą - chyba to mnie do niej przyciągnęło. Rzecz o poszukiwaniu osobowości.

5. Koci notesik w kratkę - 50-kartkowy
Cena wywoławcza: 2 zł.
Licytuje i wygrywa: anka1989e - 5 zł

6. Pudełeczko z niespodzianką dla uroczych dam
Cena wywoławcza: 5 zł
Licytuje: anka1989e - 5 zł
Licytuje i wygrywa: MIKUŚ - 7 zł