Pchli Targ WIKTORA...dla rezydentów !

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw sty 17, 2013 10:47 Pchli Targ WIKTORA...dla rezydentów !

Witam :D .
Pchli targ wystawiam na potrzeby moich kotów, szczególnie kotki Makity.
Dziewczynka jest po sterylizacji.
Po zabiegu zachorowała, jest już dobrze, za leczenie zapłaciłam 154 zł, mam do zapłacenia jeszcze 50 zł, i chciałabym ten dług uregulować jak najszybciej.
Jeśli cos zostanie, chciałabym odłożyc na szczepienie Makitki.

Niektóre biżutki są mojego autorstwa, kilka podarowała mi jedna z forumowiczek :1luvu: :1luvu: .
Ponieważ mam zamiar ciągle dokładać nowe rzeczy, wiec na razie nie podaję terminu zakończenia.
Koszty przesyłki pokrywa kupujący, dla każdej przesyłki jest to 5 zł.

ZAPRASZAM !!!
Ostatnio edytowano Czw lut 28, 2013 19:11 przez vip, łącznie edytowano 4 razy
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw sty 17, 2013 10:48 Re: BAZAREK WIKTORA...dla Antosia, Kreski i Nowelki.

1. Długie delikatne kolczyki z małymi perełkami w kolorze srebra, cena 7 zł. sprzedane johaśka :1luvu:

Obrazek

2. Bransoletka z bryłek czarnego perłowego akrylu i metalu w kolorze starego srebra, z zawieszką w kształcie kotka, cena 7 zł. sprzedane Caragh :1luvu:

Obrazek

3. Naszyjnik na cienkim łańcuszku, delikatny i subtelny, z dwoma perełkami, do kompletu pierścionek, cena 8 zł.

Obrazek

4. Długi naszyjnik z pastylkami szklanymi w różnych odcieniach błękitu, na niebieskim sznureczku, cena 7 zł.

Obrazek

5. Długi naszyjnik na czarnym sznurku, bardzo efektowny, czarne drewniane kule malowane w białe kwiaty, metalowe przekładki i kule z masy perłowej, cena 8 zł.

Obrazek

Obrazek

6. Bransoletka i kolczyki z bladoliliowych pereł, ażurowe metalowe kulki, cena 10 zł. sprzedane Caragh :1luvu:

ObrazekObrazek

7. Naszyjnik na brązowej gumce, z akrylowymi koralikami w ciepłych kolorach brązu i miodu, cena 5 zł, dostępne 2 sztuki.- rezerwacja

Obrazek

8. Kolorowy witrażyk zamknięty w szklanym prostokącie, na czarnym sznureczku, cena 5 zł.

Obrazek

9. Naszyjnik i kolczyki z czarnych akrylowych kulek, a kulkach srebrne pięknie błyszczące " reflektorki ", kolczyki na sporych angielskich biglach z cyrkoniami, cena 10 zł. sprzedane Caragh :1luvu:

ObrazekObrazek

10. Naszyjnik, metalowe elementy i czarny i przezroczysty akryl, cena 5 zł. sprzedane johaśka :1luvu:

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie mar 03, 2013 22:23 przez vip, łącznie edytowano 8 razy
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw sty 17, 2013 10:48 Re: BAZAREK WIKTORA...( robi się, na razie nie pisać!)

11. Komplet z akrylowych kul i pastylek w pieknym, ciemnoczerwonym kolorze, przekładki z metalu w kolorze srebra, przy bransoletce zawieszka w kształcie motyla, cena 12 zł.

Obrazek

12. Kolczyki z kul szkła mrożonego i kul akrylowych, bigle zamknięte, cena 10 zł.

Obrazek

13. Kolczyki z metalu w kolorze oksydowanego srebra, na wkrętki, cena 8 zł.

Obrazek

14. Kolczyki z metalowych przestrzennych serduszek, z zamknietymi w środku turkusowymi koralikami crackle, ażurowe kulki, cena 7 zł. sprzedane Karolek(ona) :1luvu:

Obrazek

15. Akrylowe łezki i kule w kolorze metalu, okruchy turkusu, cena 10 zł. sprzedane Karolek(ona) :1luvu:

Obrazek
Ostatnio edytowano Sob mar 02, 2013 15:15 przez vip, łącznie edytowano 6 razy

vip

Post » Czw sty 17, 2013 10:48 Re: BAZAREK WIKTORA...( robi się, na razie nie pisać!)

Post pt. " Wszystko za 5 zł "

Tutaj umieściłam rzeczy z mojego poprzedniego bazarku, może tym razem znajda nabywcę :ok: .

A. ObrazekObrazek

B. ObrazekObrazekObrazek

C. Obrazek

D. a- kolor biały. sprzedane Helvti :1luvu:

Obrazek

b- kolor niebieski.

Obrazeksprzedane Karolek(ona) :1luvu:

c- kolor zielony.

Obrazek sprzedane Karolek(ona) :1luvu:

E. Obrazek

F. Obrazek sprzedane Karolek(ona) :1luvu:

G. Obrazek

Obrazek

Obrazek

H. Obrazek

Obrazek

I. Obrazek

J. Obrazek sprzedane johaśka :1luvu:

K. Obrazek sprzedane Karolek(ona) :1luvu:

L. Obrazek
Ostatnio edytowano Nie mar 03, 2013 19:43 przez vip, łącznie edytowano 4 razy

vip

Post » Czw sty 17, 2013 12:04 Re: BAZAREK WIKTORA...dla Antosia, Kreski i Nowelki !

Zapraszam! :D

vip

Post » Czw sty 17, 2013 12:15 Re: BAZAREK WIKTORA...dla Antosia, Kreski i Nowelki !

Jak zwykle piękne rzeczy Gosieńko wystawiasz :ok: :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw sty 17, 2013 12:19 Re: BAZAREK WIKTORA...dla Antosia, Kreski i Nowelki !

Bianka 4 pisze:Jak zwykle piękne rzeczy Gosieńko wystawiasz :ok: :1luvu:

Bardzo dziękuję, Bianeczko :1luvu: .
Nie wszystkie sa mojego autorstwa, ale wszystkie były przeznaczone na bazarek :ok: .

vip

Post » Czw sty 17, 2013 12:23 Re: BAZAREK WIKTORA...dla Antosia, Kreski i Nowelki !

zaznaczam i przejżę w wplniejszej chwili :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw sty 17, 2013 12:24 Re: BAZAREK WIKTORA...dla Antosia, Kreski i Nowelki !

Dorota Wojciechowska pisze:zaznaczam i przejżę w wplniejszej chwili :D

:D

vip

Post » Czw sty 17, 2013 12:44 Re: BAZAREK WIKTORA...dla Antosia, Kreski i Nowelki !

Gosiu śliczności :1luvu:
jesooo czekałam na ten bazarek ;)
poproszę bransoletkę 12 i kolczyki 16 :)
i pw z danymi :)

i w ogóle są dwie 12 ;)
Ostatnio edytowano Czw sty 17, 2013 14:53 przez johaśka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Czw sty 17, 2013 13:07 Re: BAZAREK WIKTORA...dla Antosia, Kreski i Nowelki !

johaśka pisze:Gosiu śliczności :1luvu:
jesooo czekałam na ten bazarek ;)
poproszę bransoletkę 12 i kolczyki 15 :)
i pw z danymi :)

i w ogóle są dwie 12 ;)

Dzięki za dobry początek, Asiu :1luvu: .
Zaraz poprawię :oops: .
I poczekaj, jeszcze ciuszkowy bedzie, może co dla dziewczynek swoich wypatrzysz :D .

vip

Post » Czw sty 17, 2013 13:11 Re: BAZAREK WIKTORA...dla Antosia, Kreski i Nowelki !

to poczekam ;)
w każdym razie bransoletkę i kolczyki kcem :) i się zobaczy co jeszcze ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw sty 17, 2013 14:35 Re: BAZAREK WIKTORA...dla Antosia, Kreski i Nowelki !

ceny są KT?

p.s. Johaśka napisała że kolczyki nr 15 a zaznaczone są 16 więc które w końcu?
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw sty 17, 2013 14:50 Re: BAZAREK WIKTORA...dla Antosia, Kreski i Nowelki !

Karolek(ona) pisze:ceny są KT?

p.s. Johaśka napisała że kolczyki nr 15 a zaznaczone są 16 więc które w końcu?

No, KT.
Pomyliłam się, dałam dwa razy ten sam numer, teraz jest dobrze.
Asia bierze te z n-rem 16.

vip

Post » Czw sty 17, 2013 14:53 Re: BAZAREK WIKTORA...dla Antosia, Kreski i Nowelki !

bo jak pisałam to byly jeszcze 15 :)

ide poprawić posta :)
Obrazek Obrazek

johaśka

[następna]