Dla kotów PWSFTVIT: doniczki IKEA, okulary, ozdoby

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie sty 13, 2013 18:26 Dla kotów PWSFTVIT: doniczki IKEA, okulary, ozdoby

Hej!

Dawno nie robiłam bazarków, jednak teraz co nieco się nazbierało. ;)
Bazarek dedykuję czarnym kotom na mojej uczelni. Minia i Filipka są kotkami mieszkającymi przy portierni w PWSFTVIT w Łodzi. Wielokrotnie niektórzy pracownicy szkoły domagali się ich usunięcia z terenu szkoły. Jednak pracownicy portierni i kilkoro wykładowców walczyło o koty. W tej chwili los kotów jest dość stabilny, ale na ich wyżywienie wykładają pracownicy portierni, którzy rozklejają plakaty z prośbą o pomoc finansową. Oprócz tego pojawia się tam trzeci czarny kot, który wygląda na bardzo chorego - ślina z pyska, okropnie zaropiałe oczy... Pracownicy próbują go złapać i zawieźć do weterynarza, jednak kot jest dziki i nie udało się to do tej pory. Tak czy inaczej dokarmiają go i nadal próbują złapać. Na cel tych kotków zostanie przeznaczona połowa wpływów z tego bazarku. Bardzo proszę o zaangażowanie :) Tu zdjęcie z Filipką.
Obrazek

Proszę pytać - mogę coś sfotografować dokładniej, coś pomierzyć, opisać.

Wszystkie ceny są cenami KUP TERAZ do lekkiej negocjacji. Odbiór osobisty w Łodzi jak najbardziej. Wysyłka wg cennika Poczty Polskiej.

1) Koszyk wiklinowy dla kota lub małego psa, stan idealny, wymiary 58 cm x 45 cm. Moje koty lubiły bardzo leżeć, ale w tej chwili nie mam na niego miejsca, dlatego sprzedaję. Na zdjęciu duży 6-kilogramowy kot. ;)
CENA: 15 zł -> SPRZEDANE - isiaja :1luvu:

2) Duża doniczka z uchwytami, owal, w kolorze białym, wzór w róże z dwóch stron, stan bardzo dobry, IKEA.
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00207642/
CENA: 10 zł
Obrazek

3) Mniejsza doniczka, biała, wzór w róże z dwóch stron, wyjmowana z tego "stelaża", stan bardzo dobry, IKEA.
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60207644/
CENA: 7 zł
Obrazek

4) Doniczka wisząca IKEA z naklejką z grafiką autorstwa Magdy Barcik, doniczce niestety brak łańcuszka do powieszenia, ale może wisieć też na wstążce czy sznureczku, stan bardzo dobry, jedynie w środku lekkie zabrudzenia, których nie mogę domyć.
CENA: 6 zł -> SPRZEDANE -> felusia :1luvu:

5) Ręcznie szyte małe ptaszki do ozdoby. Można zawiesić na komodzie, jak u mnie. Sprzedaję komplet 3 szt.
CENA: 9 zł
Obrazek
Obrazek

6) Naszyjnik Coyoco. Wstążka w kolorze beżowym, kuleczki plastikowe i metalowe w kolorach pudrowego różu, jasnego fioletu, beżu, stan idealny, można wiązać na dowolnej wysokości.
CENA: 19 zł -> SPRZEDANE -> felusia :1luvu:

7) Trochę perfum EDP Bruno Banani Made For Women, nie wiem, ile to może być ml, ale jest to duża butelka 40 ml. Brak zakrętki, brak pudełka.
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=47576
CENA: 28 zł
Obrazek

8. Chustka w wzór jakby zebry ;) Beżowo-czarna, cienki materiał, stan bardzo dobry.
CENA: 5 zł - SPRZEDANE - Alusia3 :1luvu:

9) Biała ciepła czapka z daszkiem i "uszkami", które można zawiązać. Mięciutka, milutka, ciepła. Niestety z braku modelki prezentuję ją na ręce i na lampce nocnej. ;)
CENA: 18 zł
Obrazek
Obrazek

10) Mała złoto-beżowa kosmetyczka z lusterkiem, zapinana na zamek, wym: 16 x 11 cm. Kupiona tutaj na bazarku, jednak jakoś nie używam jej zbyt często.
CENA: 4 zł
Obrazek
Obrazek

11) Farba do włosów Syoss, odcień: 5-29 Intensywna czerwień, kompletne pudełko. Ogólnie to jestem fanką czerwieni i muszę powiedzieć, że to najlepsza farba, jaką można dostać w tym odcieniu w drogerii, a nie profesjonalnym sklepie fryzjerskim. Kupiłam, zachwycona efektami po pierwszym farbowaniu, jednak teraz skusiłam się na inną farbę, a ta stoi i zbiera kurz. Może komuś przypadnie do gustu kolorek ;)
CENA: 5 zł-> SPRZEDANE - isiaja :1luvu:

12) Pomarańczowe okulary (odcień jak logo firmy Orange ;)) korekcyjne o mocy szkieł - 3.0 dioptrii. Oczywiście można zamontować własne szkła lub zerówki. Są to okulary plastikowe, jednak kupione w sklepie optycznym i porządnie wykonane. Prawie ich nie nosiłam, więc stan bardzo dobry. Wymiary: szerokość 13,5 cm, wysokość szkieł: 3 cm.
CENA: 20 zł
Obrazek
Obrazek

13) Ciemnoróżowe okulary korekcyjne o mocy szkieł -1,5 dioptrii, są jakby lekko przeźroczyste, mają piękny odcień brudnego ciemnego różu. W sumie tylko w jasnym świetle widać, że to w ogóle róż. Oczywiście można zamontować własne szkła lub zerówki. Są to okulary plastikowe, ale również bardzo dobrej jakości. Stan idealny. Wymiary: szerokość 14,3 cm, wysokość szkieł: 3,6 cm.
CENA: 15 zł
Obrazek
Obrazek

14) Ciemnozielone okulary korekcyjne o mocy szkieł -2,25 dioptrii. Okulary są metalowe, ale delikatne, subtelne dzięki temu, że na dole są na "żyłce", po boku ładne paseczki w jaśniejszym i ciemniejszym odcieniu zieleni. Stan bardzo dobry. Wymiary: szerokość: 13,5 cm, wysokość szkieł: 2,4 cm.
CENA: 20 zł - > SPRZEDANE -> dolabra :1luvu:

ZAPRASZAM :kotek: :kotek: :kotek:
Ostatnio edytowano Pon sty 14, 2013 20:43 przez mokusatsu, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek

mokusatsu

Od: Czw wrz 01, 2011 22:13

Post » Nie sty 13, 2013 19:18 Re: Dla kotów PWSFTVIT: doniczki IKEA, koszyk wiklinowy, oku

Poproszę koszyk wiklinowy dla kotusiów i farbę do włosów. Jestem z Łodzi więc odbiór osobisty wchodzi w grę. Proszę o nr telefonu na pw to się umówimy. :kotek:
ObrazekObrazek

isiaja

Od: Śro gru 28, 2011 13:36

Post » Nie sty 13, 2013 19:23 Re: Dla kotów PWSFTVIT: doniczki IKEA, koszyk wiklinowy, oku

Dla mnie zielone okulary poprosze
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Nie sty 13, 2013 19:24 Re: Dla kotów PWSFTVIT: doniczki IKEA, koszyk wiklinowy, oku

Dziękuję, zaraz PW lecą ;)
Obrazek

mokusatsu

Post » Nie sty 13, 2013 20:52 Re: Dla kotów PWSFTVIT: doniczki IKEA, koszyk wiklinowy, oku

jak zwykle piękne rzeczy :)
poprosze nr 6
Obrazek

felusia

Od: Śro wrz 28, 2011 11:23

Post » Nie sty 13, 2013 21:18 Re: Dla kotów PWSFTVIT: doniczki IKEA, koszyk wiklinowy, oku

Witam, poprosze chustkę w zeberkę . :)

Alusia3

Od: Nie wrz 26, 2010 20:44

Post » Nie sty 13, 2013 21:30 Re: Dla kotów PWSFTVIT: doniczki IKEA, koszyk wiklinowy, oku

:1luvu: Już pw ślę!
Obrazek

mokusatsu

Post » Pon sty 14, 2013 17:43 Re: Dla kotów PWSFTVIT: doniczki IKEA, koszyk wiklinowy, oku

ktoś coś? :mrgreen:
Obrazek

mokusatsu

Post » Pon sty 14, 2013 20:23 Re: Dla kotów PWSFTVIT: doniczki IKEA, koszyk wiklinowy, oku

nr 4 jesce poproszę
Obrazek

felusia

Od: Śro wrz 28, 2011 11:23

Post » Pon sty 14, 2013 20:43 Re: Dla kotów PWSFTVIT: doniczki IKEA, koszyk wiklinowy, oku

Super, Asiu, dzięki, już zapisuję :ok:
Obrazek

mokusatsu

Post » Pon sty 14, 2013 21:15 Re: Dla kotów PWSFTVIT: doniczki IKEA, okulary, ozdoby

Niektóre przedmioty wystawiam też poza forum, także jak się coś podoba, to radzę nie czekać ;)
Obrazek

mokusatsu

Post » Wto sty 15, 2013 8:30 Re: Dla kotów PWSFTVIT: doniczki IKEA, okulary, ozdoby

mokusatsu, podoba mi ise czapusia, myślę o córce :D
Na jaki pasuje łebek, dorosły, młodzieżowy ?
Jest moze rozmiar ?
I z czego jest wykonana, co na zewnątrz, jaka podszewka w środku ?
Jest szansa na foto na ludzkiej głowie ? :mrgreen:
Wstępnie rezerwuję jeśli będzie pasować :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto sty 15, 2013 8:50 Re: Dla kotów PWSFTVIT: doniczki IKEA, okulary, ozdoby

psiama pisze:mokusatsu, podoba mi ise czapusia, myślę o córce :D
Na jaki pasuje łebek, dorosły, młodzieżowy ?
Jest moze rozmiar ?
I z czego jest wykonana, co na zewnątrz, jaka podszewka w środku ?
Jest szansa na foto na ludzkiej głowie ? :mrgreen:
Wstępnie rezerwuję jeśli będzie pasować :wink:

No właśnie na mój dorosły łepek jest za mała ;p także myślę, że na młodzieżowy bardziej będzie ok.

Ogólnie to dostałam ją w prezencie od siostry z Norwegii ;) Jest tylko jedna metka w środku z napisem MODISTA MODELL. Jak wpisuję to w google, to tylko jakieś norweskie strony mi wyskakują, ale nic konkretnego. Wnętrze jest z jakiegoś dość śliskiego materiału, ale nie znam się i trudno mi powiedzieć. Wstawiam zdjęcie środka:
Obrazek

Najwcześniej jutro mogę zrobić zdjęcie na głowie, bo dzisiaj późno wracam z uczelni, ale rezerwuję Ci oczywiście do czasu podjęcia decyzji. ;)
Obrazek

mokusatsu

Post » Wto sty 15, 2013 15:15 Re: Dla kotów PWSFTVIT: doniczki IKEA, okulary, ozdoby

Dziękuję :D
Poczekam na fotę i ( :!: ) zmierz proszę też obwód czapki wewnętrzny - to dookoła co na głowę wchodzi.
W naszej rodzinie wszystkie wielogłowiaste i istnieje realne ryzyko, że będzie już za mała :mrgreen: .
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro sty 16, 2013 23:07 Re: Dla kotów PWSFTVIT: doniczki IKEA, okulary, ozdoby

Hej, tak wygląda czapka na kimś ;) Jest to 20-letnia dziewczyna z normalną głową :D

Obrazek

Obwód jest mi ciężko zmierzyć, bo nie mam takiego centymetra krawieckiego, ale przy takim sztywnym to wychodzi jakieś 54 cm, ale to jest bardzo orientacyjne zmierzenie no i troszkę się rozciąga ta czapka. Zastanów się i zadecyduj spokojnie, i tak do końca tygodnia nie ma mnie w Łodzi, więc do poniedziałku można się zastanawiać :)
Obrazek

mokusatsu

[następna]