Śliczna choinka z korków od wina - handmade :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie gru 16, 2012 14:36 Śliczna choinka z korków od wina - handmade :)

Dochód z choinki zostanie przeznaczony na karmę dla 1,5-rocznego Filemonka, którego po roku zwrócono mi z adopcji. Rok temu zabrałam go z działek, oswoiłam i znalazłam dom. Niestety dom był wspaniały, ale tylko w słowach i stwarzaniu pozorów. Kotek po roku został z dnia na dzień oddany, bo nagle jego państwu zaczęło przeszkadzać skakanie po meblach. Bardzo przeżył to rozstanie – przez kilka dni nie wychodził spod łóżka, syczał i uciekał, ale na szczęście już odzyskał równowagę. Okazało się, że Fil przez ten niespełna rok w nowym domu nie został ani zaszczepiony, ani odrobaczony, co więcej był zapchlony, miał złamany ogon i straszny obrzęk na dziąsłach. Pani weterynarz stwierdziła, że dolne siekacze były złamane i trzeba je było usunąć. Teraz już prawie nie ma śladu po obrzęku, a Fil jest zdrowy i wesoły. Niestety koszty leczenia pochłonęły sporo pieniędzy, które musiałam wyciągnąć z własnej kieszeni i nie ma już pieniążków na mokrą karmę, która skończyła się nam 2 dni temu...
Obrazek

Moja współlokatorka podarowała na bazarek śliczną choinkę, którą sama zrobiła z korków po winie. Część jest oklejona różnymi świątecznymi motywami, część pomalowana, a część zabarwiona winem :) Choinka ma 12 cm wysokości i jest urocza. Jej podstawą jest prawdziwy pieniek. Korki klejone są bezbarwnym i niewidocznym klejem do drewna.

Cena wywoławcza to 15 zł, a bazarek trwa do środy, do godziny 9.00, bym zdążyła wysłać lub dowieźć (na terenie Wrocławia) choinkę jeszcze przed świętami. Gorąco zapraszam do licytacji! :)

PRZÓD
Obrazek

TYŁ
Obrazek

SPÓD:
Obrazek

ZAPRASZAM!

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Nie gru 16, 2012 16:16 Re: Śliczna choinka z korków od wina - handmade :)

Świetna :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Nie gru 16, 2012 18:52 Re: Śliczna choinka z korków od wina - handmade :)

ale fajny pomysł :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie gru 16, 2012 22:51 Re: Śliczna choinka z korków od wina - handmade :)

zapraszam! mało czasu zostało

michalinadzordz

Post » Wto gru 18, 2012 17:15 Re: Śliczna choinka z korków od wina - handmade :)

:kotek:

michalinadzordz

Post » Śro gru 19, 2012 11:12 Re: Śliczna choinka z korków od wina - handmade :)

:kotek:

michalinadzordz

Post » Czw gru 20, 2012 13:48 Re: Śliczna choinka z korków od wina - handmade :)

jeżeli jeszcze aktualne - to poproszę :ok:
Pako

Post » Czw gru 20, 2012 19:28 Re: Śliczna choinka z korków od wina - handmade :)

Pako pisze:jeżeli jeszcze aktualne - to poproszę :ok:

aktualne, tylko ja jutro wyjeżdżam...

michalinadzordz