KONIEC-PACHNĄCE PIERNIKI,CIASTO w SŁOIKU,PIERNIKOW ŚWIECZNIK

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon gru 10, 2012 0:18 KONIEC-PACHNĄCE PIERNIKI,CIASTO w SŁOIKU,PIERNIKOW ŚWIECZNIK

Święta tuż, tuż, więc mam nadzieję, że znajda sie chętni na moje pierniczki ;) Szczerze, to mam juz dość tegorocznego "pierniczenia" :s5: Od trzech tygodni tylko wałkuje, wykrawam, piekę i lukruję :s1: Borze zielony, ile czasu trzeba poświęcić na wykonanie pierniczków, dobrze, ze to tylko raz w roku, bo mam serdecznie dość :evil:

Bazarek jest dla kotów z Kociej Chatki w Sosnowcu, z przeznaczeniem na karmę specjalistyczną.

Zapraszam więc serdecznie do licytacji. Koszt wysyłki pokrywa kupujacy.

Licytacja potrwa do 13.XII. do godz. 21:00:00

Na zyczenie, moge wysłać wylicytowaną rzecz pod wskazany adres z dołączonym bilecikiem z życzeniami na Święta :s4:

Pierniczki są upieczone w/g przepisu na Piernik staropolski. Ciasto co prawda nie lezakowało 3 miesiące tylko 3 tygodnie ale zapewniam, ze ciasteczka sa smaczne, na prawdziwym miodzie i pięknie pachną :s4: Do kazdego pudełka będą włozone jeszcze suszone jabłka, które dodadzą wspaniałego aromatu a zarazem zmiekczą pierniczki. :)

1. Zestaw pierniczków - cena wywoławcza - 25 zł - Licytuje - Filomen - 50 zł

Obrazek

2. Zestaw pierniczków - cena wywoławcza - 25 zł - Licytuje - Mara S - 50 zł

Obrazek

3. Mikołaj z małym aniołkiem ( ok.17 cm) - cena wywoławcza - 12 zł - Licytuje - gosiakot - 12 zł

Obrazek

4. Gwiazda Betlejemska (ok.15 cm)+ mała gwiazdka Betlejemska+ aniołek+ gwiazdka - cena wywoławcza 12 zł - Licytuje - Tiama - 12 zł

Obrazek

Dla porównania wielkości

Obrazek

Obrazek

Wspaniale tez wkomponuje sie na stole podczas wigilijnej kolacji, świecznik z pachnącego piernika i 100%świeczki z wosku pszczelego. Ta mieszanka zapachów jest niesamowita i pasuje do siebie jak mało co ;) Świeczka z wosku pszczelego jonizuje powietrze, neutralizuje zapach dymu tytoniowego, uspokaja i poprawia samopoczucie. :s4:

Obrazek

Obrazek

5. Świecznik z piernika ze świeczka z pszczelego wosku - cena wywoławcza - 20 zł - Licytuje - gosiakot - 20 zł

Obrazek

6. Świecznik z piernika ze świeczką z pszczelego wosku - cena wywoławcza - 20 zł

Obrazek

Tak będa opakowane świeczniki

Obrazek

Obrazek

Wystawiam też CIASTO W SŁOIKU, to może być hit gwiazdkowy. Taki oryginalny prezent zaskoczy każdego :ok: Ciasto jest pyszne, mocno czekoladowe i można go spokojnie otworzyc nawet po miesiącu :!: Jest super w podróży, wyjadane prosto ze słoika smakuje jak żadne inne :D

Ciasto czekoladowe w słoiku

Obrazek

7. Ciasto czekoladowe w słoiku - cena wywoławcza - 20 zł - Licytuje - Filomen - 20 zł

Obrazek

Obrazek

8. Ciasto czekoladowe w słoiku - cena wywoławcza - 20 zł- Licytuje - Maupa - 20 zł

Obrazek

Ciasto po upieczeniu

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Serdecznie zapraszam :s4:
Ostatnio edytowano Czw gru 13, 2012 21:55 przez Iweta, łącznie edytowano 9 razy
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon gru 10, 2012 7:22 Re: @@@PACHNĄCE PIERNIKI,CIASTO w SŁOIKU,PIERNIKOWY ŚWIECZNI

poprosze ciasto czekoladowe za wywoławczą i zestaw pierniczkow 1 za 30 zł

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon gru 10, 2012 9:08 Re: @@@PACHNĄCE PIERNIKI,CIASTO w SŁOIKU,PIERNIKOWY ŚWIECZNI

zestaw pierniczków nr 2 za 30zł

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pon gru 10, 2012 10:00 Re: @@@PACHNĄCE PIERNIKI,CIASTO w SŁOIKU,PIERNIKOWY ŚWIECZNI

Filomen pisze:poprosze ciasto czekoladowe za wywoławczą i zestaw pierniczkow 1 za 30 zł

Mara S pisze:zestaw pierniczków nr 2 za 30zł

Dziękuje serdecznie :s4:

Iweta

Post » Pon gru 10, 2012 10:02 Re: @@@PACHNĄCE PIERNIKI,CIASTO w SŁOIKU,PIERNIKOWY ŚWIECZNI

Ale smakołyki :ok: i dzieła sztuki :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon gru 10, 2012 10:03 Re: @@@PACHNĄCE PIERNIKI,CIASTO w SŁOIKU,PIERNIKOWY ŚWIECZNI

Czyli to ciasto jeszcze trzeba upiec? :D
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon gru 10, 2012 10:20 Re: @@@PACHNĄCE PIERNIKI,CIASTO w SŁOIKU,PIERNIKOWY ŚWIECZNI

Bardzo smakowicie wyglądają Twoje pierniczki...

ewelina13

Od: Pt gru 07, 2012 9:07

Post » Pon gru 10, 2012 10:20 Re: @@@PACHNĄCE PIERNIKI,CIASTO w SŁOIKU,PIERNIKOWY ŚWIECZNI

:ok:

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Pon gru 10, 2012 11:18 Re: @@@PACHNĄCE PIERNIKI,CIASTO w SŁOIKU,PIERNIKOWY ŚWIECZNI

taizu pisze:Czyli to ciasto jeszcze trzeba upiec? :D

Nie :P Jest gotowe, upieczone i naprawdę bardzo dobre. Napisałam, ze może stac zawekowane miesiąc, bo tylko tyle wytrzymało w moim domu :mrgreen: ale wiem, ze spokojnie moze to trwac dłużej, nawet 3 miesiące (a moze więcej? ) kiedys to sprawdzę, ale będę musiała gdzieś głeboko zakopać, żeby się nie dobrali do niego :evil:
Ostatnio edytowano Pon gru 10, 2012 14:41 przez Iweta, łącznie edytowano 1 raz

Iweta

Post » Pon gru 10, 2012 12:29 Re: @@@PACHNĄCE PIERNIKI,CIASTO w SŁOIKU,PIERNIKOWY ŚWIECZNI

ja ciasto raz, koniecznie, ten drugi słoik za wywoławczą proszę :ok:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Pon gru 10, 2012 12:39 Re: @@@PACHNĄCE PIERNIKI,CIASTO w SŁOIKU,PIERNIKOWY ŚWIECZNI

hop bazarku ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon gru 10, 2012 12:48 Re: @@@PACHNĄCE PIERNIKI,CIASTO w SŁOIKU,PIERNIKOWY ŚWIECZNI

Ja poproszę o ciasto w słoiku, świecznik i pierniczek z aniołkiem na razie za wywoławczą , przypraszam za chaos ,ale nawet nie mogę podziwiać wyrobów bo zdjęcia mam zablokowane, a bpoję sie że mi wszystko zjecie :mrgreen:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pon gru 10, 2012 14:46 Re: @@@PACHNĄCE PIERNIKI,CIASTO w SŁOIKU,PIERNIKOWY ŚWIECZNI

Maupa pisze:ja ciasto raz, koniecznie, ten drugi słoik za wywoławczą proszę :ok:

Dziękuję
:s4:

gosiakot pisze:Ja poproszę o ciasto w słoiku, świecznik i pierniczek z aniołkiem na razie za wywoławczą , przypraszam za chaos ,ale nawet nie mogę podziwiać wyrobów bo zdjęcia mam zablokowane, a bpoję sie że mi wszystko zjecie :mrgreen:

Gosiu, ciasta sa juz licytowane za wywoławczą, więc musiałabys podac kwotę za jaką chcesz licytować :s2:
Rozumie, ze chodzi Ci o Mikołajka z aniołkiem?

Iweta

Post » Pon gru 10, 2012 19:17 Re: @@@PACHNĄCE PIERNIKI,CIASTO w SŁOIKU,PIERNIKOWY ŚWIECZNI

Zapraszam :s4:

Iweta

Post » Pon gru 10, 2012 20:50 Re: @@@PACHNĄCE PIERNIKI,CIASTO w SŁOIKU,PIERNIKOWY ŚWIECZNI

Zestaw pierniczkow nr.2 za 35 zl i gwiazda betlejemska za wywolawcza.

Tiama

Od: Pon cze 20, 2011 8:01

[następna]