Koszt wysyłki pokrywa kupujący wg cennika Poczty Polskiej.
Bazarek potrwa tydzień od pierwszej oferty. Zapraszam.
1.Laserek KiteKat.Nowiutki, wyjęłam tylko do zdjęcia i sprawdziłam, czy działa ( baterie były zabezpieczone).Laserek ma latarkę i czerwone światełko.Nie muszę pisać, że koty uwielbiają biegać za czerwonym punkcikiem

Cena wywoławcza 6 zł.Mam trzy sztuki.

a/ Licytuje Katia80 za 12zł.Dziękuję

b/Licytuje wiewióra11 za 15 zł.Dziękuję

c/Licytuje alicat za 12 zł.Dziękuję

2.Rzeczy fajne i na czasie- kocie foremki.Nowiutkie, oczywiście, wyjęte z folii do zdjęcia.Od lewej: kot stojący, kot siedzący, buźka i kot z wygiętym grzbietem.
Cena wywoławcza każdej foremki 4 zł. Kota stojącego mam 4 sztuki, pozostałe po jednej.

a/ kot stojący
1) Licytuje wiewióra 11 za wywoławczą.Dziękuję

2)Licytuje Katia80 za wywoławczą.Dziękuję

3)
4)
b/kot siedzący
Licytuje wiewióra 11 za wywoławczą.Dziękuję

c/buźka
Licytuje Monika1983 za 5 zł.Dziękuję

d/kot z wygiętym grzbietem
Licytuje wiewióra 11 za wywoławczą.Dziękuję

3.Breloczek z miękkiej gumy, leciutki, zabawny.
Cena wywoławcza 2 zł.Mam cztery sztuki.

4.Coś, co jest ładne i przydatne w sezonie świątecznym.Zestawy czterech kartoników pokrytych brokatem, z drugiej strony są białe, też lekko połyskliwe.Nadają się na bileciki do prezentów.Ten jeden zestaw wyjęłam do zdjęcia, pozostałe są zapakowane.Mam 15 sztuk.
Cena wywoławcza każdego 2 zł.

1,2,3 Licytuje Katia80 za wywoławczą.Dziękuję

4,5,6 Licytuje alicat za wywoławczą.Dziekuję

5.Piękny breloczek w kolorze matowego srebra.Psi, nie koci, ale nadaje się na prezent, jest naprawdę piękny, zapakowany w lśniące, czarne pudełeczko wyłożone aksamitnym materiałem.Miałam już taki, kupiła moja siostra, bo widziała go w realu.Nie jestem w stanie zrobić zdjęcia, które oddaje jego urodę

Cena wywoławcza 10 zł.

Bazarek potrwa tydzień od pierwszej oferty.Zapraszam.
Koniec bazarku w czwartek o godz.8.00.