to przenosnia, czytaj "miedzy wierszami":
nie dziekuj nim fizycznie nie beda uzbierane pieniadze z zamowienia.
Katalog zaczyna sie dopiero 3 go grudnia, ale jak to bywa w okresie swiatecznym-spodziewam sie od samego poczatku brakow. Tak wiec najlepiej by bylo by wszyscy zdazyli najpozniej do 2 go grudnia mi spisac swoje zamowienia, bym zaraz 3 go mogla je zlozyc. Wowczas jest wieksza szansa na to, ze nie bedzie takich brakow sporych. A bywa, ze w brakach jest i polowa zamowionych produktow.
Tym bardziej jesli to ma byc na prezenty gwiazdkowe. TRzeba poczekac ok 2-3 dni na realizacje zamowienia, potem po odbiorze musze miec ze 2-3 dni by wszystko ogarnac, porozdzielac co do kogo i w jakiej ilosci, wycenic wszystko, wyslac... oczywiscie wysylka poleconym ekonomicznym, poleconym priorytetowym lub nawet paczka w zaleznosci od ilosci zamowionych produktow i odleglosci do miejsca do ktorego mam paczke wyslac.
W razie pytan o jakies produkty, co polecic-pytac od razu najlepiej na tym watku, bo moze mi sie zapchac skrzynka pw.
powiedzmy ze do 30 listopada wlacznie zbieram zamowienia z tego katalogu, zostawiam jeszcze 2 dni na ewentualna korekte.
Wszystkie szczegoly ustalac bedde na bierzaco z kazdym z zamawiajacych.