Po dłuższej przerwie, podczas której zbierałam środki na fanty i fanty i miałam dużo innych obowiązków, jak i teraz zresztą, więc wybaczcie z góry częste niebycie online.
Kasa z bazarku zamieni się w karmę dla kotów z cmentarza wolskiego: viewtopic.php?f=1&t=134134 jeśli sprawę kojarzycie, to wiecie, że nie jest najlepiej. Łatwiej zdobyć kasę na sterylki, bo to skuteczne, jednorazowe, efektowne... ale te, które już się urodziły muszą jakoś żyć, fajnie byłoby oszczędzić im cierpień i głodu. Brakuje karmicieli, brakuje karmy... Żeby nie zamykać sobie możliwości robienia kolejnych bazarków, 20% zysku z tego bazarku przeznaczę na fanty.
Zaczynamy! Ceny i rozliczenie w drugim poście.
Lampka kot - lampkulka

Można ją zamknąć - wtedy jest koci "chiński lampion"

Lampkotek 1. Biały:

kliknij i powiększ:

Lampkotek 2. Różowy (tutaj trudniej było zrobić ładne zdjęcia, z powodu koloru

Kliknij i powiększ:

I one razem:

Teraz podkładki pod myszki z kotami

3. Podkładka pod myszkę z poduszeczką - niebieski kotek - sea lion ;D tło podkładki jest czarne.

4. Podkładka pod myszkę z poduszeczką - czarny kotek, tło beżowe:

5. Podkładka pod myszkę z poduszeczką - beżowy miś z elementami różowymi (kolorystycznie moja ulubiona):

6. Jedyna taka

Teraz coś specjalnego - DŁUGOPISY ŚCIERALNE. Cudem to odkryłam, bo japoński i chiński są mi obce

7. Długopisy ścieralne z laleczkami KOKESHI:

8. Długopisy ścieralne z gumeczkami na łańcuszku. Gumeczki z KOTKAMI:

teraz ŚCIERALNOŚĆ:

9. i 10. długopisy NIEścieralne, za to super urocze

I notesy. Niekocie, ale niezwykłe - azjatyckie, z francuskimi napisami, a design jak z rosyjskich bajek

11. Babuszka i miś:

12. Dziewczynka i sarenka:

13. Drzewko:

14. Chłopiec i dziewczynka:

15. Notes zgoła inny w stylu - plastikowy, solidny, obudowany notes z długopisem (długopis "zamyka" notes), okładka 3D

16. Cążki z kotkiem buraskiem:

17. Niebieska zapalniczka z kotkiem, przedłużany zapalnik, regulowana wielkość płomienia - bezpieczna, poręczna, w sam raz do kuchenek, zniczy - nie można oparzyć palca. I nie śmierdzi po zgaszeniu, jak zapałka. Ostatnia sztuka, nigdzie ich już nie ma

To tyle na ten bazarek - post ten zamykam, w drugim poście fanty są w liście, ponumerowane, z cenami. Jeśli w tym poście wypatrzysz dla siebie fant, proszę odszukaj go pod numerem w poście niżej